آلمان همکاریهای ضد تروریسم با فرانسه را تقویت میکند
وزیر کشور آلمان در آستانه مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا و مسابقات المپیک که در آلمان و فرانسه برگزار می شود از تقویت همکاریهای ضد تروریسم با پاریس خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "هندلزبلات آلمان"، با توجه به تهدید فزاینده تروریست های افراطی، دولت فدرال آلمان تدابیر امنیتی را برای مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا تشدید می کند. فرانسه نیز در این میان نقش دارد.
به این ترتیب آلمان و فرانسه می خواهند همکاری خود در مبارزه با تروریسم را با توجه به رویدادهای بزرگ ورزشی آینده در هر دو کشور تقویت کنند. نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان در این باره به روزنامه هندلزبلات گفته است: امنیت مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا اولویت اصلی ما در آلمان است.
همین امر در مورد بازی های المپیک پاریس نیز صدق می کند. بنابراین، فایزر با «ژرالد دارونین» وزیر کشور فرانسه «همکاری نزدیک در این زمینه را مورد توافق قرار داده است. وزیر کشور آلمان توضیح داد: نیروهای پلیس آلمان در المپیک پاریس در این شهر و پلیس فرانسه در مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان مستقر خواهند شد.
پس از حمله تروریستی در روسیه، این بحث وجود دارد که چقدر خطر برای آلمان و مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در پیش است. روزنامه "بیلد" به نقل از یک بازپرس ضد ترور که نامش فاش نشده است، نوشت: "در تابستان مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در آلمان برگزار می شود، سپس بازی های المپیک در پاریس. تمام دنیا این را تماشا میکنند، اینها اهداف عالی در منطق وحشتناک تروریستها هستند.»
"فایزر" همچنین اعلام کرد که مقامات امنیتی آلمان "با شدت و قدرت بیشتری در برابر تمام تهدیدات فعلی" مسلح می شوند. این امر از محافظت در برابر افراط گرایان و سایر جنایتکاران بالقوه خشن گرفته تا امنیت شبکه های ما در برابر حملات سایبری را شامل می شود.
وزارت کشور فدرال آلمان فرض می کند که گروه تروریستی "دولت اسلامی خوراسان" (ISPK) مسئول حمله اخیر در نزدیکی مسکو است. فایزر گفت: «این گروه تروریستی در حال حاضر بزرگترین تهدید افراطیون در آلمان است.
گروه تروریستی داعش ظاهرا در حال برنامه ریزی برای حملات بیشتر است. ابوحذیفه الانصاری، سخنگوی داعش در پیامی صوتی 40 دقیقهای که روز پنجشنبه منتشر شد، از "گرگهای تنها" این جنبش خواست تا "به صلیبیون (مسیحیان) و یهودیان در همه جا حمله کنند و آنها را هدف قرار دهند، به ویژه در ماه روزهداری جاری در اروپا در ماه رمضان.
وزیر کشور آلمان همچنین از برنامه های کنترل مرزی در جریان مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در ژوئن و ژوئیه دفاع کرده و گفت: "کنترل های موقت در تمام مرزهای آلمان ضروری است تا بتوان از ورود جنایتکاران خشن - اعم از اسلام گرایان، سایر افراط گراها یا هولیگان ها - به کشور جلوگیری کرد." پلیس فدرال "محتاطانه و با مشورت نزدیک" با کشورهای همسایه مربوطه عمل خواهد کرد. این وزیر آلمانی اطمینان داد: ما هر کاری میتوانیم انجام میدهیم تا اطمینان حاصل شود که کنترلها تا حد ممکن تأثیر کمتری بر مسافران یا ترافیک تجاری داشته باشد.
به این ترتیب چند هفته قبل از شروع مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در 14 ژوئن، مقامات امنیتی آلمان طرح حفاظتی خود را در برابر حملات و شورش های اوباش توسعه دادند.
نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان در این باره به نشریه بیلد گفت: پلیس فدرال ما از مرزها، فرودگاه ها و ترافیک راه آهن آلمان محافظت خواهد کرد. ما بسیار هوشیار و آماده هستیم.
اتحادیه پلیس فدرال آلمان هم از کنترل های مرزی استقبال کرد. آندریاس روسکوف، رئیس GdP پلیس فدرال توضیح داد: «ما از تجربه می دانیم که طرفداران خشن فوتبال و هولیگان ها به ویژه از رویدادهای مهمی مانند مسابقات قهرمانی اروپا برای خشونت استفاده می کنند.
مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان هم خواستار عواقب سختی برای هرج و مرج فوتبال شد. وی افزود: «روشن است که هر رویداد تابستانی جنبه تاریک خود را دارد. هولیگان ها و گردشگران شورشی نیز راهی آلمان خواهند شد. هنگامی که جرایم ارتکاب می یابد، مجازات باید به سرعت در هر جایی که امکان دارد دنبال شود.
فرانسه هم اخیرا در حالی که خود به شدت تدابیر امنیتی برای مقابله با تروریسم را افزایش داده از کشورهای دوست خود نیز خواسته است برای تامین امنیت بازی های المپیک تابستانی هزاران نیروی پلیس را به پایتخت این کشور اعزام کنند.
طبق اطلاعات رسمی، 45000 افسر پلیس و ژاندارم فرانسوی در طول بازی های المپیک تابستانی مستقر خواهند شد. علاوه بر این، 18000 سرباز قرار است بسیج شوند. علاوه بر این، 18000 تا 22000 محافظ خصوصی نیز مستقر خواهند شد.
پیش از رویدادهای ورزشی مهم تابستان امسال، خطر حملات در سراسر اروپا در حال افزایش است. پس از حمله تروریستی هفته گذشته به تالار شهر کروکوس در نزدیکی مسکو که بیش از 140 کشته بر جای گذاشت، فرانسه بالاترین سطح از سه سطح هشدار تروریستی را اعلام کرد. فرانسه در گذشته بهویژه تحت تأثیر تروریسم داعش در اروپا قرار گرفته است. بازی های المپیک نیز مورد حمله تروریستها قرار گرفته است، به عنوان مثال در مونیخ در سال 1972 و در آتلانتا در سال 1996.
در پی حمله تروریستی 22 مارس به سالن کنسرت «کورکوس» در منطقه «کراسنوگورسک» مسکو، دست کم 143 نفر کشته شدند. سرویس امنیت فدرال روسیه 11 نفر را به ظن مشارکت در این حمله تروریستی بازداشت کرده است. این مرگبارترین حمله تروریستی است که از اوایل دهه 2000 تاکنون در روسیه رخ میدهد. فرانسه در پی این حادثه، هشدار تروریسم در این کشور را به بالاترین سطح افزایش داد.
انتهای پیام/