۲۰۰هزارمیلیارد تومان پروژه مشارکتی شهرداری تهران بابخش خصوصی
معاون اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به تلاش شهرداری تهران برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی گفت: در حال حاضر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه مشارکتی از جمله باملند و هزار و یکشب تعریف شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطفالله فروزنده؛ معاون اقتصاد شهری شهرداری تهران امروز در آیین افتتاح مجتمع تجاری فرهنگی رواق در قالب یکصد و پانزدهمین پویش امید و افتخار که عصر امروز با حضور حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و حمید جوانی و روحانی شهرداران مناطق 3 و 6 و سید محمدحسین حجازی؛ مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری تهران عزم جدی خود را برای استفاده از ظرفیتهای فراوان در سطح شهر تهران برای افزایش رفاه، گردشگری و آرامش مردم کرده است و در قالب این موضوع پویش امید و افتخار شکل گرفته است.
وی با اشاره به اینکه امروز پویش امید و افتخار به عدد 115 رسید، افزود: در قالب این پویش پروژههای مختلفی افتتاح و به بهرهبرداری رسیده است و انشاءالله امسال کارهای بزرگی از جمله برقیسازی موتورسیکلتها و اتوبوسهای برقی در حوزه حمل و نقل انجام خواهد شد. همچنین شاهد توسعه مترو و افزایش واگنهای مترو خواهیم بود.
معاون اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به افزایش بودجه شهرداری تهران در سالهای اخیر گفت: زمانی که مدیریت شهری در این دوره فعالیت خود را آغاز کرد، بودجه شهرداری در دوره گذشته 37 هزار میلیارد تومان پیشبینی شده بود که تا شهریورماه سال 1400، تنها 12 هزار میلیارد تومان از این رقم محقق شده بود و با روی کار آمدن مدیریت شهری در دوره ششم از شهریور به بعد توانستیم تمام این بودجه را محقق کنیم و در سنوات بعدی نیز بودجه شهرداری رشد قابل توجه پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری در سال 1402 تمام و کمال محقق شد، گفت: امسال نیز بودجه شهرداری تهران 150 هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است.
فروزنده با اشاره به ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه پروژهها گفت: امسال نیز از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و ما نیز بنا داریم در راستای تحقق این شعار از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.
معاون اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: پارکهای شهرداری تهران ظرفیت خوبی را دارند و ما میتوانیم با مطالعه در قالب توسعه گردشگری و زنجیره صنایع دستی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کامل را ببریم.
وی ادامه داد: استفاده از نظرات شهروندان برای اجرای پروژههای شهری از مزیتهای این دوره از مدیریت شهری بوده به طوری که در سال 1401 مشارکت شهروندان در قالب طرح من شهردارم یک، 400 هزار نفر بود که در ادامه در سال 1402 این رقم به بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر رسید.
فروزنده با اشاره به تلاش شهرداری تهران برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی گفت: تا پیش از این دوره تنها 50 پروژه مشارکتی در شهرداری تهران تعریف شده بود که بخش قابل توجهی از این پروژهها با مشکلاتی روبرو شده بودند که با تلاش انجام شده چالشهای این پروژهها برطرف شد و در حال حاضر 200 هزار میلیارد تومان پروژه مشارکتی از جمله باملند و هزار و یکشب و ... تعریف شده است.
انتهای پیام/