تربیت مدیران حکمرانی قرآنی طبق اندیشههای امام موسی صدر
مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن گفت: دوره سوم آموزشی نظام مهندسی تربیت مدیران حکمران قرآنی در سال جدید با عنوان دوره امام موسی صدر برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمود شاهشرقی، مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن، از سومین دوره آموزشی نظام مهندسی تربیت مدیران حکمران قرآنی خبر داد.
شاه شرقی تصریح کرد: مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن با هدف آموزش و تربیت مدیران تراز انقلاب اسلامی با رویکرد حکمرانی قرآنی ایجاد شده و تلاش میکند در این راستا خدمترسانی کند.
مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن با اشاره به دورههای آموزشی پیشین این مرکز اظهار داشت: دوره اول به نام شهید بهشتی در سال 1401 راهاندازی شد و یافتههای پژوهشی در موضوع حکمرانی قرآنی در قالب دورههای دو و 16 ساعته تدوین و برای مدیران و کارشناسان ارشد سازمانها ارائه شد.
او از برگزاری دوره دوم به نام شهید چمران یاد کرد و گفت: دوره دوم نیز در سال 1402 تدوین شد و برای مدیران و کارشناسان سازمانها ارائه شد. در عین حال در سال گذشته دورههای متعددی برای سازمانهای بزرگ کشور با رویکرد اداری و بازرگانی تدوین و ارائه شده بود.
شاه شرقی به دوره جدید آموزشی این مرکز اشاره کرد و توضیح داد: در سال جاری و در ادامه تدوین دورههای آموزشی، دوره امام موسی صدر با حضور کارشناسان و مدیران بنیاد قرآن و جمعی از قرآنپژوهان همزمان با نشست علمی «نقش محور مقاومت در حکمرانی قرآنی» راهاندازی شد.
او درباره ویژگیهای این دوره تصریح کرد: در این دوره علاوه بر آموزش مطالب قبلی از قبیل پیش نیازها، مبانی حکمرانی قرآنی و اصول حکمرانی قرآنی، محتوای جدید نیز به آنها اضافه شده که این محتوای جدید شامل بررسی تاریخ معاصر حکمرانی قرآنی در غرب آسیا است.
او ادامه داد: در این بخش بیشتر به نحوه شکلگیری حکمرانی محلی در لبنان با راهبری امام موسی صدر و نحوه شکلگیری انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و حکمرانی منطقهای - محور مقاومت - با حکمرانی امام خامنهای و ظرفیتهای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی و امنیتی این منطقه پرداخته خواهد شد.
مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن گسترش ادبیات مقاومت را زمینهساز حکمرانی قرآنی و مهدوی دانست و گفت: گسترش فرهنگ و ادبیات مقاومت در منطقه ضمن این که بیانگر بسترسازی تحولی عظیم در تمدن سازی اسلامی خواهد بود، هر گام پیشرفت در این امر ما را به جامعه و حکمرانی قرآنی ناب مهدوی نزدیکتر خواهد کرد.
انتهای پیام/