زیرساختهای استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: زیرساختهای استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است و بیماران با توجه به این مشکلات حاضر نیستند به کرمان سفر کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مهدی احمدینژاد صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، با بیان اینکه یکم تا هفتم اردیبهشتماه بهعنوان هفته سلامت در کشور نامگذاری شده است، اظهار داشت: کشور ما در سختترین شرایط تحریمی قرار دارد و دانشگاه علوم پزشکی که درگیر بهداشت و درمان مردم است شرایط بدتری را متحمل شد.
وی با بیان اینکه به یاری خدا در این شرایط سخت تحریمی شاهد اتفاقات مثبتی بودیم، گفت: با همراهی مسئولان استان کرمان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی کارهای خوبی اجرایی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه 13 میلیارد تومان بدهی معوقات پژوهشی دانشگاه پرداخت شد که همین موضوع باعث شده که میزان مقالات دانشگاه در سالهای قبل کاهش داشته باشد، ادامه داد: در حال حاضر یک میلیارد و 300 میلیون تومان از این بابت بدهی داریم.
وی با بیان اینکه بدهی دارو به شرکتهای دارویی نیز مقدار زیادی بود که در پایان سال گذشته مقدار قابل توجهی از آن تسویه شد، ادامه داد: در پرداخت حق و حقوق پرستاری رتبه دوم کشوری را داریم که بعد از تهران در رتبه دوم هستیم.
احمدینژاد با اشاره به اینکه خروج پزشکان از محیط دانشگاهی زیاد شده و اصلاً حاضر نیستند جزو هیئت علمی قرار بگیرند که دلیل آن عدم پرداخت معوقات است، گفت: اما شرایط دانشگاه علوم پزشکی کرمان خیلی بهتر است.
وی با بیان اینکه تکمیل طرحهای نیمه تمام را هم پیگیری میکنیم، افزود: خوابگاه دانشجویی دختران در داخل دانشگاه علوم پزشکی بالغ بر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا مهرماه به بهرهبرداری میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه جذب خیرین بسیار خوب بوده است و توانستیم با کمک خیرین کارهای خوبی انجام بدهیم، گفت: بیمارستان 300 تخت خوابی امام رضا (ع) در کرمان در حال ساخت است و به بالای 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ در حال حاضر دنبال جذب نیرو و جذب امکانات و تجهیزات برای این بیمارستان هستیم.
وی با بیان اینکه با کمک خیرین 9 دستگاه آمبولانس جدید خریداری و به ناوگان دانشگاه اضافه شده است، افزود: احداث بیمارستان هزار تخت خوابی شهید سلیمانی که توسعه بیمارستان شفا است، نیز در حال اجرا است.
احمدینژاد با اشاره به اینکه برای حضور پزشکان در شهرستانها باید ایجاد انگیزه کرد، اظهار داشت: متاسفانه خیلی از شهرستانها امکانات حداقلی برای حضور شهروندان را ندارند و وقتی امکانات زندگی و تفریحی مناسب برای خانواده پزشک وجود ندارد، در آن منطقه نمیماند؛ البته ماندگاری پزشکان در حال پرداخت است اما هنوز معوقه داریم و امیدواریم بهزودی به اتمام برسد.
وی با بیان اینکه زیرساختهای استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است، گفت: به عنوان مثال بیمارستان مهرگان کرمان دو بخش آی سی یو در کشور عراق ایجاد کرده و با پزشکان این بیمارستان در آنجا خدمترسانی میکند و بسیار هم موفق بوده است اما بیماران با توجه به مشکلات زیرساختی در استان حاضر نیستند به کرمان سفر کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه کرمان پزشکان خوب و موفقی دارد و بیمارستانهای خصوصی نیز خدمات بسیار خوب درمانی ارائه میدهند، افزود: نیاز است به همین تناسب زیرساختهای اقامتی و رفاهی استان نیز ارتقا داده شود تا شاهد حضور بیماران از سایر نقاط در استان کرمان باشیم.
انتهای پیام/511/