"ستاد راهبری جمعیت" به طور جهادی فعالیت می‌کند

"ستاد راهبری جمعیت" به طور جهادی فعالیت می‌کند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، از «ستاد راهبری جمعیت» به عنوان یکی از اولین ستادهای راهبری در حوزه یاد کرد و گفت: این ستاد به صورت جهادی آغاز به فعالیت کرد. در عین حال به طور مداوم خود را ارزیابی کرده و ارتقا می‌دهد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه امروز در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت که با حضور محبی تبار، دبیر ستاد ملی جمعیت کشور و اعضای ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزه علمیه برگزار شد، طی سخنانی به بحران و معضل جمعیت در کشور اشاره کرد و گفت: از زمانی که هشدارهای مقام معظم رهبری راجع به مسائل مربوط به جمعیت آغاز شد تاکنون گرچه حرکت‌هایی آغاز شده اما بسیار کند بوده است.

او از کندی روند برنامه‌ریزی در حوزه جوانی جمعیت یاد کرد و اظهار داشت: در آن سال‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی سندی تنظیم و مقرر شد که در مجلس شورای اسلامی نیز تصویب و به صورت قانون درآید که وقتی این طرح به مجلس شورای اسلامی برده شد عملاً یک دهه کار متوقف شد.

اعرافی با اشاره به تأسیس ستادهای راهبری در حوزه جمعیت، خاطرنشان کرد: این تصمیم در حوزه علمیه گرفته شد تا از این طریق، ترکیبی از نهادهای متعدد حوزوی مانند حوزه‌های خواهران، مرکز خدمات، جامعه المصطفی (ص)، نهادها و جریان‌های مردمی حوزوی و بخشی از نهادهای نظام در این این باره با یکدیگر تعامل داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، ستاد راهبری جمعیت را از اولین ستادهای راهبری در حوزه دانست و گفت: این ستاد به صورت آرام و همچنین جهادی آغاز به فعالیت کرد. در عین حال به طور مداوم خود را ارزیابی کرده و ارتقا می‌دهد.

او ادامه داد: ستاد راهبری جمعیت و خانواده هم برای خود سند، چشم‌انداز و برنامه میان‌مدت تدوین کرده است.

 

 

اعرافی از آسیب‌های کاهش جمعیت یاد کرد و اظهار داشت: مقوله فرهنگ‌سازی افزایش جمعیت باید به عنوان تأکید مقام معظم رهبری یادآوری شود. زیرا خطر کاهش جمعیت بسیار جدی است و حوزه علمیه هم وظیفه یادآوری برای جلوگیری از این خطر را بر عهده دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه در ستادهای راهبری حوزوی بر مضمون و مفهوم راهبری تأکید می‌شود، خاطرنشان کرد: کار ستادهای راهبری تصدی‌گری نیست، بلکه آنها موظف به راهبری و پیشرانی در حوزه جمعیت هستند.

اعرافی بر ضرورت برنامه‌ریزی جدی برای ترویج ازدواج آسان در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر چند میلیون جوانی که به سن ازدواج رسیده‌اند حتی یک سوم آنها ازدواج کرده و یک فرزند داشته باشند، نقش بسیار زیادی در حل بحران جمعیت خواهد داشت.

او با اعتقاد به اینکه روح حوزه باید فرهنگ‌سازی در عرصه جمعیت باشد، تصریح کرد: حوزه در بسیاری موضوعات پیش‌قدم بوده و هست. به طوری که در بخش مطالبه‌گری نیز به صورت جدی فعالیت می‌کند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حوزه انقلابی، مسئولیت‌پذیر و کنشگر در مسائل اجتماعی است، یادآوری کرد: آمادگی هر نوع کمکی در عرصه فرهنگ‌سازی و حل بحران جمعیت را داریم.

اعرافی در پایان سخنان خود ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل کانون عظیم تبلیغات حوزه جمعیت، اظهار داشت: اگر چنین کانونی مطابق فرمایشات رهبری معظم انقلاب تشکیل شود، در جامعه بسیار مؤثر خواهد بود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران