تلاش روحانیون تشیع و اهل سنت در تقویت وحدت امت اسلام
مشاور امور اهل سنت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تأکید کرد: در چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، روحانیون تشیع و اهل سنت همواره منادی وحدت و اتحاد بودند و در این مسیر تلاش بسیاری کردهاند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ملا محمود مدرسی، استاد مطرح در غرب کشور، در مراسم تکریم اساتید و فرهیختگان اهل سنت که امروز 26 اردیبهشت، به همت شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهل سنت برگزار شد، طی سخنانی بر ضرورت بزرگداشت دهه کرامت در سراسر کشور تأکید کرد.
ملا مدرسی تصریح کرد: در دههای هستیم که به مناسبتها و بزرگداشتهای مبارک و میمونی مزین شده و مردم این سرزمین از دیرباز این ایام که در آن میلاد حضرت معصومه و امام رضا و بزرگداشت بقاع متبرکه است را فراموش نکردند.
این استاد اهل سنت با بیان اینکه تا زمانی که در راستای تعلیم و تربیت بکوشیم و به حفظ آثار گذشتگان اهتمام داشته باشیم قطعاً دشمن از توطئهها و فتنههای خود پشیمان و ناامید خواهد شد، اظهار داشت: نباید گذشتگان را فراموش کرد و نباید نسبت به زحماتی که کشیدند و درختی که کاشتند بی توجه باشیم؛ یادشان را همواره باید گرامی داشت. آنان پیشنه کاشتند و آیندگان از آن برداشت کرده و خواهند کرد.
علما در برابر ظلم سکوت نکنند
حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نیز در این مراسم با اهمیت علمآموزی اشاره کرد و گفت: در آیات مرتبط با آفرینش، اولین مطلبی که خداوند به آدم بعد از خلقتش عطا میکند علم است. در حلقه علم و عبادت، پیامبر (ص) علم را انتخاب میکند و در بعضی از روایات عالم برتر از عابد ذکر شده، چراکه عابد به دنبال نجات خویش و عالم به دنبال نجات بندگان پروردگار است.
رستمی با بیان اینکه علما مسئولیت دارند و نباید در برابر ظلم سکوت کنند، خاطرنشان کرد: علما جانشینان پیامبران هستند و این نشان از تعهد و وظیفه بزرگ علما دارد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یکی از حوزههای افتخارآمیز انقلاب اسلامی را تحول علمی عنوان کرد و گفت: در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، وضعیت علمی کشور را به یاد داریم تا جایی که برای رفع کاستیهای نیازهای عمومی و اولیه جامعه از اساتید خارجی استفاده میکردیم.
سخنران دیگر این نشست مولوی نارویی، رئیس مرکز تخصصی خاتم الانبیاء (ص) در سیستان و بلوچستان، بود که با بر لزوم ایجاد دورههای آموزشی متناسب با نیازهای روز تأکید کرد و گفت: لازم است مهارتآموزی و پاسخگویی به مسائل معاصر را در رأس برنامهها قرار دهیم. در عین حال استفاده از ابزارهای دیجیتال و نرمافزارهای تخصصی برای سازماندهی و استناددهی به منابع در امر آموزش بسیار مهم است که نباید از آن غافل شد.
مولوی نارویی با اشاره به ضرورت تقویت برنامههای پژوهشی به منظور تشویق پژوهشگران و طلاب، اظهار داشت: برگزاری سمینارها و همایشهای پژوهشی برای ایجاد فرصتهای تبادل نظر و اطلاعات در حوزههای تخصصی و توجه به آموزشهای میان رشتهای در امر آموزش باید مورد توجه باشد.
فلسطین؛ عرصه رسوایی مدعیان دروغین حقوق بشر
ماموستا عبدالاسلام امامی، مشاور امور اهل سنت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز در این نشست تأکید کرد: در چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، روحانیون تشیع و اهل سنت همواره منادی وحدت و اتحاد بودند و در این مسیر تلاش بسیاری کردهاند.
مشاور امور اهل سنت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه روحانیون اهل سنت در حوزه جهاد تبیین و دفاع از مقاومت و مردم مظلوم فلسطین خوش درخشیدند، خاطرنشان کرد: امروز جنگ نامتوازن و نابرابری در برابر جهان اسلام و مردم مقتدر فلسطین در حال انجام است و مهمترین نکتهای که باید به آن دقت شود، این است که فلسطین عرصه رسوایی مدعیان دروغین حقوق بشر است.
امامی با اشاره به جنایت های صورت گرفته در فلسطین اشغالی اظهار داشت: زنان و کودکان بسیاری در جمعیت 35 هزار نفره شهدای نوار غزه حضور دارند که این تصویر در برابر چشم همه جهانیان قرار دارد و جهان در برابر آن سکوت کرده است.
او ادامه داد: فلسطین منتظر اقدام عملی جهان اسلام است و این مهم را بارها روحانیون اهل سنت بیان کرده و به آن تأکید داشتند.
مشاور امور اهل سنت در وزارت فرهنگ تصریح کرد: جهان در برابر دو آزمون بزرگ فلسطین و اکراین قرار دارد. غربیها کارهای زیادی برای اکراین انجام دادند اما برای دفاع عملی از غزه هیچ اقدام عملی صورت نگرفت.
او خاطرنشان کرد: باعث تأسف است که دانشجویان آمریکایی و اروپایی بیدار شدند و به صحنه آمدند، اما دریغ از یک اقدام عملی کشورهای همسایه غزه که هیچ کاری جز ارسال کفن نکردند.
انتهای پیام/