هشدار سازمان ملل درباره اتمام کمک‌های غذایی و پزشکی در غزه


هشدار سازمان ملل درباره اتمام کمک‌های غذایی و پزشکی در غزه

سازمان‌های مختلف وابسته به سازمان ملل متحد با هشدار درباره عواقب فاجعه‌بار حمله رژیم صهیونیستی به رفح اعلام کردند که بیش از ۱۰ روز است که هیچگونه کمک پزشکی وارد غزه نشده و کمک‌های بشردوستانه تقریبا به پایان رسیده و مردم در میان قحطی واقعی هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که صهیونیست‌ها حملات وحشیانه خود به مناطق مختلف نوار غزه را با شدت دنبال می‌کنند و با بستن گذرگاه‌های زمینی از جمله گذرگاه رفح مانع ورود کمک‌ها به داخل غزه می‌شوند، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد امروز گزارش داد که تقریباً هیچ کمکی برای توزیع در نوار غزه باقی نمانده و وضعیت بهداشتی و بخش آب و فاضلاب نیز بسیار فاجعه بار است.

سازمان جهانی بهداشت وابسته به سازمان ملل متحد نیز در همین زمینه اعلام کرد که از تاریخ 6 مه یعنی زمانی که ارتش اسرائیل به غیرنظامیان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دستور داد این شهر را ترک کنند نوار غزه هیچگونه کمک پزشکی دریافت نکرده است.

«طارق یاساروویچ» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در این زمینه گزارش داد که بسته شدن گذرگاه رفح ما را در وضعیت بسیار دشواری در سطح تردد کارکنان بخش پزشکی و همچنین کارکنان سازمان ملل متحد و تیم‌های پزشکی قرار می‌دهد.

وی افزود: از همه بدتر اینکه آخرین کمک‌های پزشکی که ما در غزه دریافت کردیم مربوط به قبل از 6 مه یعنی بیش از 10 روز قبل است.

سازمان برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد نیز با تاکید بر لزوم باز شدن گذرگاه‌های اضافی به سمت نوار غزه تاکید کرد که ایجاد گذرگاه‌های بیشتر تنها راه نجات برای فلسطینی‌ها در نوار غزه است.

این سازمان هشدار داد که تشدید حملات نظامی اسرائیل در شهر رفح سبب توقف عملیات‌های بشردوستانه در نوار غزه می‌شود.

از طرف دیگر نهاد خیریه آکسفام در گزارشی اعلام کرد که فلسطینیان در نوار غزه در روز تنها 245 کالری دریافت می‌کنند که این میزان کالری حتی از 12 درصد میانگین کالری مورد نیاز انسان‌ها در روز هم کمتر است و این در حالی است که اسرائیل همچنان به محاصره سنگین غزه ادامه داده و مانع ورود کمک‌ها می‌شود.

این درحالی است که دیروز آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: بیش از 630 هزار فلسطینی از زمان آغاز حمله اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه، مجبور به فرار شده‌اند.

«جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هم درباره عواقب حمله رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده و با اشاره به کمبود شدید منابع غذایی و آبی چه برای نوشیدن و چه برای مصارف بهداشتی گفت که در غزه دیگر جایی برای رفتن وجود ندارد. وضعیت بهداشتی در رفح بسیار وحشتناک بوده و به ازای هر 850 نفر تقریبا یک دستشویی وجود دارد و به ازای هر 3500 نفر تنها یک حمام وجود دارد. تصور کنید که یک دختر نوجوان یا یک زن باردار و یا کودکان و سالمندان باید کل روز در صف بایستند تا بتوانند از توالت یا حمام استفاده کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon