درخواست بایدن از جمهوری‌خواهان برای حمایت از لایحه مرزی

درخواست بایدن از جمهوری خواهان برای حمایت از لایحه مرزی

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا از رهبران جمهوری‌خواه کنگره و سنا خواست از لایحه دوحزبی امنیت مرزی حمایت کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با رهبران جمهوری‌خواه کنگره و سنا از آنها خواست از لایحه دوحزبی احیاشده امنیت مرزی حمایت کنند.

کاخ سفید اعلام کرد بایدن در تماس تلفنی با مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان و میچ مک‌کانل رهبر اقلیت جمهوری‌خواه سنا، از آنها خواست سیاسی‌بازی را متوقف کنند و به‌سرعت این لایحه را تصویب کنند.

پیش از این تماس تلفنی، جانسون و دیگر جمهوری‌خواهان کنگره در بیانیه‌ای، این لایحه را با انگیزه سیاسی دانسته اظهار کردند که این لایحه در بدو ورود مرده خواهد بود.

روز گذشته چاک شومر رهبر اکثریت سنای آمریکا اعلام کرد این مجلس بار دیگر برای تصویب لایحه دوحزبی امنیت مرزی در هفته جاری تلاش خواهد کرد.

وی در حالی این اظهارات را بیان کرد که تلاش قبلی این مجلس برای تصویب این لایحه در پی عدم حمایت کافی جمهوری‌خواهان از این لایحه با لابی‌گری‌ها و فشارهای سیاسی دونالد ترامپ، با شکست مواجه شد.

وی خاطرنشان کرد: در این لایحه، قوانین درخواست پناهندگی اصلاح شده است و هزاران مأمور مرزی برای تأمین بیشتر امنیت مرزها استخدام می‌شوند و تلاش‌ها برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر افزایش می‌یابد.

شومر تصریح کرد: لایحه قبلی امنیت مرزی با لایحه کمک‌های خارجی به اوکراین و اسرائیل گره خورده بود اما آن لایحه‌ها به‌طور جداگانه تصویب شد و این لایحه نیز به‌تنهایی بررسی و تصویب خواهد شد.

براساس این گزارش، لایحه دوحزبی مهاجران و امنیت مرزی در ماه فوریه در مجلس سنا مسکوت ماند پس از آنکه دونالد ترامپ از جمهوری‌خواهان خواست از این لایحه حمایت نکنند، با وجود آنکه در این لایحه قوانین متعدد موردنظر جمهوری‌خواهان برای امنیت مرزها گنجانده شده بود.

رئیس اکثریت سنا تصریح کرد: رئیس جمهور قبلی این موضوع را روشن کرد که به‌جای آنکه این موضوع را به‌شکل دوحزبی حل کند، آن را برای استفاده در کمپین انتخاباتی‌اش، حفظ خواهد کرد. درست در همان لحظه، بسیاری از همکاران جمهوری‌خواه وی، مسیر خود در حمایت از این لایحه را تغییر داده مخالفت خود را با این پیشنهاد دوحزبی اعلام کردند.

پیشتر نیز سناتور چاک شومر مخالفت با لایحه امنیت مرزی دوحزبی در کنگره را به گردن ترامپ انداخت و گفت: ترامپ ترجیح می‌دهد در مرزها هرج‌ومرج و آشفتگی باشد تا بتواند از این موضوع در کارزار انتخاباتی خود بهره‌برداری کند.

سنای آمریکا در ماه فوریه، لایحه دوحزبی امنیت مرزی و کمک‌های خارجی دولت آمریکا برای سال مالی اخیر را ارائه کرد. در این لایحه مبلغ 20 میلیارد دلار برای امنیت مرزها اختصاص یافته است که در آن دولت این اجازه را دارد زمانی که شمار مهاجرانی غیرقانونی که روزانه از مرز جنوبی مکزیک با آمریکا عبور می‌کنند، از حدی فراتر برود، آنها را اخراج کند، همچنین سیاست دستگیری و آزادسازی مهاجران پایان یابد و استانداردهای موردنیاز برای درخواست پناهندگی افزایش یابد و فرآیند بررسی این درخواست تسریع شود.

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به این بسته در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: این بسته حتی بدتر از آن چیزی است که انتظار آن را داشتیم، این بسته در بدو ورود به کنگره مرده است.

وی افزود: من به‌قدر کافی این لایحه را خواندم، این لایحه بدتر از آن چیزی است که انتظار آن را داشتیم و برای پایان دادن به بحران مرزی که رئیس جمهور بایدن عامل آن است، کاری نکرده است. براساس این لایحه، مرزها هرگز بسته نخواهند شد.

وی تأکید کرد: اگر این لایحه به کنگره برسد، در بدو ورود مرده خواهد بود.

این در حالی است که پیشتر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: لایحه مرزی ارائه‌شده توسط سنا، «سخت‌ترین و منصفانه‌ترین» مجموعه اصلاحات ممکن در قوانین مرزی است و من از آن حمایت می‌کنم.

وی متعهد شد روزی که این لایحه را با امضا به قانون تبدیل کند، مرزها را خواهد بست.

بایدن خاطرنشان کرد: این اصلاحات جدید به من به‌عنوان رئیس جمهور، صلاحیت اضطراری برای بستن مرزها هنگام به خطر افتادن آنها را می‌دهد.

پیشتر سه منبع آگاه اعلام کردند کاخ سفید با محدودیت‌های جدیدی درباره پناهندگی در مرزها موافقت کرد. این محدودیت‌ها شامل ایجاد قدرت اخراج پناهندگانی است که به‌صورت غیرقانونی از طریق مرز مکزیک با آمریکا، وارد شده‌اند و اگر روزانه بیش از 4 هزار مهاجر از این راه وارد خاک آمریکا شوند، این دسته از مهاجران به‌سرعت به مکزیک بازگردانده می‌شوند.

در همین حال بایدن اظهار کرده بود شکست لایحه امنیتی مرزی دوحزبی ارائه‌شده از سوی سنا، ناشی از فشار سیاسی رقیبش دونالد ترامپ است.

نگرانی‌ها درباره سیاست‌های مهاجرتی تبدیل به اصلی‌ترین موضوع مورد بحث در کمپین‌های انتخاباتی امسال شده است. جمهوری‌خواهان آمریکایی بارها سیاست‌های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده‌اند، موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته است و مخالفان بایدن به‌دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

مأموران گشت مرزی آمریکا در سال مالی 2023، حدود 2 میلیون مهاجر غیرقانونی را در مرز با مکزیک دستگیر کرده‌اند که این رقم رکوردی بی‌سابقه در 2 سال اول دوران ریاست‌جمهوری بایدن بوده است.

انتهای پیام/+

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon