افزایش نیروهای ذخیره در دستورکار ارتش آلمان


افزایش نیروهای ذخیره در دستورکار ارتش آلمان

وزارت دفاع آلمان از برنامه‌های خود برای افزایش قابل توجه نیروهای ذخیره ارتش برای مواقع بحرانی خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" در مطلبی نوشت: برنامه ریزی در وزارت دفاع آلمان برای افزایش قابل توجه نیروهای ذخیره در ارتش آلمان در حال انجام است.

ژنرال الکساندر هوپ، معاون بازرس کل و نماینده امور نیروهای ذخیره، در این باره به خبرگزاری آلمان گفت: این نیروها نیز باید - مانند جنگ سرد - به گونه‌ای آموزش داده و مجهز شوند که بتوانند نیروهای فعال را در جنگ تقویت یا جایگزین کند.

هدف برنامه ریزان نظامی در آلمان این است که در آینده تا 60000 مرد و زن به عنوان نیروی ذخیره به اصطلاح اولیه وجود داشته باشند که برای انجام وظیفه دائمی در شرایط بحران برنامه ریزی شده و واجد شرایط باشند. هوپ گفت: من بر این عقیده‌ام که ما باید ذخیره را با چالش‌های سیاست امنیتی کنونی تطبیق دهیم تا بتواند به درستی از ارتش آلمان در انجام وظیفه دفاع ملی و اتحادی حمایت کند.

ارتش آلمان انتظار دارد سالانه 10000 سرباز بازنشسته موقت یا حرفه‌ای که می توانند برای این مأموریت اولیه استخدام شوند را برای این منظور به کار گیرد. در حال حاضر حدود 44000 مرد و زن در دستورات اولیه هستند.

این وزارتخانه همچنین در حال بررسی تعداد افرادی است که می‌توانند در صورت قرار گرفتن در شرایط دفاعی برای خدمت فراخوانده شوند و برای خدمت مناسب باشند. این در مورد شهروندانی است که در ارتش آلمان خدمت کرده‌اند اما مأمور نشده‌اند. این گروه بزرگ است، اما از زمان تعلیق خدمت اجباری در سال 2011 تعداد آن ها کاهش یافته است.

به گفته هاپ ما فرض می کنیم که حدود 800000 نفر هنوز هم می توانند برای اهداف نظامی فراخوانده شوند. وی گفت: در اصل، اینها همه کسانی هستند که در مقطعی در بوندس‌ور خدمت کرده‌اند و آن را ترک کرده‌اند و در محدوده سنی مناسب از جمله سال‌های آخر سربازی هستند. وی همچنین گفت: ما باید اقدامات متقابل انجام دهیم و کارکنان اضافی را برای ذخیره پیدا کرده و جذب کنیم.

در این میان "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع فدرال آلمان می خواهد پیشنهاد خود را برای الگوی خدمت سربازی اجباری در روز چهارشنبه توضیح دهد. پیستوریوس روز جمعه در رویدادی که توسط انجمن صنعتی مشاغل خانوادگی در برلین سازماندهی شد، گفت: "ما به خدمت سربازی به عنوان پایه ای برای رشد سریع و استقامت ارتش خود در صورت دفاع نیاز داریم." ذخیره نیز باید به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

وی همچنین گفت: بدون نیروی ذخیره امور پیش نمی رود. ما این را در اوکراین می بینیم. این باید به ذهن همه برسد. ساختارها باید به گونه ای باشد که این واحدهای ذخیره بتوانند در نیروی فعال ادغام شوند. همه چیز در دوران جنگ سرد وجود داشت، اما برای 30 سال نادیده گرفته شده و دیگر وجود ندارد.

به گفته هاپ هدف تجهیز و آموزش گردان‌های ذخیره است تا بتوانند به طور یکپارچه در مدیریت عملیاتی یک تیپ ادغام شوند. وی تاکید کرد: اگر به اوکراین نگاه کنید می بینید که ما به سادگی قادر نیستیم خودمان را حفظ کنیم و آنطور که در حال حاضر هستیم رشد کنیم. هاپ گفت: "برای این ما به ذخیره‌ای نیاز داریم که بتواند به طور کامل نیروها را جایگزین کند." به متخصصان نیاز است.

ارتش آلمان بخصوص در سایه جنگ اوکراین به شدت با مسئله کمبود تجهیزات و پرسنل روبرو است.

طبق گزارش اخیر مجله اشپیگل، آلمان برای انجام تعهدات خود در قبال ناتو نیازمند جذب دست کم 75 هزار نیروی نظامی بیشتر است.

این نیاز در حالی احساس می‌شود که ناتو برای مقابله با آنچه «رفتار خصمانه‌تر روسیه» خوانده شده، در حال تقویت راهبرد دفاعی خود است.

درخواست جذب سربازان بیشتر می‌تواند دردسر دیگری برای دولت آلمان ایجاد کند، زیرا برلین هم اکنون با مشکلات مربوط به چگونگی تامین هزینه‌های دفاعی این کشور پس از حمله روسیه به اوکراین دست و پنجه نرم می‌کند.به علاوه اینکه دولت آلمان طرحی بحث‌برانگیز را برای احیای مجدد نوعی خدمت نظام وظیفه در این کشور ارائه کرده است.

این در حالیست که هزینه‌های دفاعی و تعیین محل اعتبار برای آنها در بودجه سال آینده، از پیش برای دولت ائتلافی آلمان به رهبری اولاف شولتز به موضوعی چالش‌برانگیز تبدیل شده است.

اولاف شولتز در سال 2022 از صندوقی 100 میلیارد یورویی در کشورش برای نوسازی ارتش رونمایی کرد.

آلمان همچنین قرار است برای نخستین بار از زمان پایان جنگ سرد، تعهد مورد تاکید ناتو به اعضا مبنی بر اختصاص دست کم 2 درصد از تولید ناخالص داخلی برای تامین هزینه‌های دفاعی را برآورده کند.با این حال، دولت آلمان پس از رفع نابسامانی‌های بودجه در آغاز سال جاری، بار دیگر در حال چانه‌زنی بر سر چگونگی روند تامین هزینه‌های ارتش پس از اتمام اعتبار صندوق 100 میلیارد یورویی است.

"اولاف شولتز" در همین راستا از وزیر دارایی خود که پیش‌تر درخواست وزیر دفاع این کشور برای افزایش بودجه دفاعی را رد کرده بود، حمایت کرده است.
بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان خواستار افزایش 6.7 میلیارد یوروی بودجه دفاعی کشورش شده بود که در حال حاضر برای سال 2025 حدود 52 میلیارد یورو در نظر گرفته شده است.
پیستوریوس همچنین وزارتخانه خود را مامور کرده است تا الگوهای بالقوه‌‌ای را به منظور بازگرداندن احتمالی نوعی خدمت سربازی اجباری مورد بررسی قرار دهند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان اخیرا هشدار داده که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در حال آماده‌سازی کامل کشورش و اقتصاد روسیه برای جنگ است. وی خواستار این است که آلمان باید «آماده جنگ» باشد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
triboon
طبیعت
فلای تو دی