هزینه‌های میلیاردی ارتش آلمان برای ارتقاء تسلیحات

هزینه‌های میلیاردی ارتش آلمان برای ارتقاء تسلیحات

رسانه‌های آلمانی از انعقاد قراردادهای تاریخی و میلیاردی ارتش آلمان با شرکت های تسلیحاتی برای جبران کمبودهای مهمات ناشی از جنگ اوکراین خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، در جریان جنگ اوکراین همیشه کمبود مهمات توپخانه ای وجود داشته و موجودی‌های ارتش آلمان نیز در سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته است. اکنون وزارت دفاع آلمان گلوله‌های 155 میلی متری به ارزش میلیاردی را از شرکت راین متال آلمان سفارش می دهد.

به این ترتیب ارتش آلمان مهمات توپخانه‌ای را به شرکت اسلحه سازی راین متال تا سقف 8.5 میلیارد یورو سفارش داده است. این شرکت در دوسلدورف اعلام کرد که یک توافقنامه چارچوبی مربوطه برای تحویل این مهمات امضا شده است. هدف اصلی این دستور افزایش ذخایر در ارتش و کشورهای متحد و همچنین "حمایت از اوکراین در نبرد دفاعی" علیه روسیه است.

"آرمین پاپرگر"، رئیس این شرکت مهم تسلیحاتی "راین متال" از بزرگترین سفارش در تاریخ اخیر شرکت خود صحبت کرد. وی تاکید کرد: دولت فدرال آلمان به قول خود عمل می‌کند و استفاده از ظرفیت کارخانه آینده راین متال در نیدرزاکسن را تضمین می کند.

به گفته وی، قرارداد چارچوبی که از ژوئیه 2023 وجود داشت حداکثر ارزشی در حدود 1.3 میلیارد یورو داشت و این قرارداد اکنون 7.2 میلیارد یورو افزایش یافته است. تعداد گلوله‌های سفارش داده شده که می‌توانند در فاصله 40 کیلومتری شلیک شوند و دارای کالیبر 155 میلی متر هستند ذکر نشده است و احتمالاً چندین میلیون است.

همانطور که شرکت "راین متال" اعلام کرد، قرار است این تحویل در ابتدای سال 2025 آغاز شود. خریدار در درجه اول جمهوری فدرال آلمان خواهد بود که بخشی از تجهیزات مورد نیاز اوکراین را تامین خواهد کرد. کشورهای شریک هلند، استونی و دانمارک نیز در این سفارش مشارکت دارند. این قرارداد توسط دفتر تجهیزات بوندسوره BAAINBw منعقد شد.

به نوشته ان تی وی آلمان "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع فدرال آلمان هم در حال برنامه ریزی یک دستور بزرگ دیگر برای ارتقای بوندسوهر است. وزارت دفاع آلمان می خواهد 105 تانک جنگی اصلی لئوپارد 2A8 را به ارزش 2.93 میلیارد یورو به شرکت تسلیحاتی KNDS سفارش دهد که قرار است تا سال 2030 به ارتش تحویل داده شود. این خبر را هفته نامه "اشپیگل" با استناد به الگوی کمیته بودجه بوندستاگ گزارش کرده است. این کمیته باید چنین پروژه‌های بزرگی را تصویب کند و قبل از تعطیلات تابستانی به این معامله تانک بپردازد.

طبق اسناد طبقه بندی شده، این سفارش بزرگ از یک طرف برای اطمینان از تجهیز تیپ رزمی برنامه ریزی شده آلمان در لیتوانی به تانک‌های جنگی کافی در نظر گرفته شده است. در این اسناد آمده است که این تیپ "یکی از اولین عناصر دفاع پیشرو در اتحاد ناتو" خواهد بود.

به گفته وزیر دفاع آلمان در نتیجه، "بهترین تجهیزات ممکن و یکنواخت" برای این تیپ ضروری است. علاوه بر این، تانک‌های لئوپارد اضافی برای نوسازی نیروی زرهی ارتش در آلمان، که «اولویت بالایی» برای بوندسوهر است، در دستور کار است.

ارتش آلمان قبلاً هم قراردادی با KNDS برای تحویل 123 لئوپارد 2A8 منعقد کرده بود. با این حال، در آن زمان تنها 18 سیستم تسلیحاتی برای جبران فروش تانک‌های بوندسوهر به اوکراین سفارش داده شد. 35 تانک لئوپارد برای لیتوانی تا سال 2028 و 70 تانک باقی مانده تا سال 2030 تحویل داده می شود. بوندسوهر در حال حاضر حدود 310 تانک لئوپارد از انواع مختلف دارد. با سیستم‌های جدید، این تانک ها حدود یک سوم افزایش می یابد.

بر اساس این اسناد، وزارت دارایی آلمان تاکید کرده که هزینه‌های تانک‌ها نه از صندوق ویژه 100 میلیاردی و نه از بودجه سالانه وزارت دفاع که قبلاً هدف‌گذاری شده بود برای سال‌های 2025 تامین می‌شود. در عوض، به اصطلاح مجوز تعهد باید صادر شود. به این ترتیب، دولت فدرال آلمان تضمین می کند که فاکتورها در نهایت پرداخت می‌شود و می‌توان دستورها برای این منظور را راه اندازی کرد.

وضعیت ارتش آلمان از زمان آغاز جنگ اوکراین بیشتر در این کشور مورد توجه قرار گرفته است. بوندسوهر (ارتش آلمان) از زمان جنگ اوکراین همواره تحت نظارت بوده است.

اخیرا همچنین وزارت دفاع آلمان به منظور بالا بردن سطح آمادگی ارتش برای دوران جنگ با توجه به تداوم جنگ روسیه علیه اوکراین اصلاح ساختارهای فرماندهی ارتش را در دستور کار قرار داده است.

ارتش آلمان بخصوص در سایه جنگ اوکراین با مشکلات عدیده‌ای از جمله کمبود تجهیزات و پرسنل روبرو است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
triboon
طبیعت
فلای تو دی