هلند و رومانی به اوکراین موشک پاتریوت می‌دهند

هلند و رومانی به اوکراین موشک پاتریوت می‌دهند

کشورهای هلند و رومانی اعلام کردند که سیستم دفاع هوایی پاتریوت را در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، در پایان ماه می، دولت هلند اعلام کرد که می خواهد یک سیستم دفاع هوایی پاتریوت را برای اوکراین از قسمت های مختلف مونتاژ کند. در آن زمان گفته شد که می‌توان «عناصر اصلی» را فراهم کرد و کشورهای شریک اروپایی برای تامین قطعات اضافی جستجو می‌شدند.

حالا "کاجا اولونگرن"، وزیر دفاع هلند روز جمعه به خبرگزاری ANP گفت که این پروژه اکنون موفقیت آمیز بوده است و امکان ایجاد یک مجموعه کامل فراهم شده است. نام کشوری که در ساخت باتری پاتریوت کمک کرده است، ذکر نشده است. اولونگرن گفت که این اعلامیه مربوط به دولت محلی است.

پدافند هوایی یکی از مهمترین مسائل اوکراین در این جنگ است تا بتواند در برابر حملات مداوم روسیه از هوا دفاع کند. "ولادیمیرزلنسکی"، رئیس جمهور اوکراین در آوریل محاسبه کرد که اوکراین برای محافظت از حریم هوایی خود در برابر حملات موشکی و پهپادی روسیه به 25 سامانه دفاع هوایی پاتریوت نیاز دارد.

وی اعلام کرد که به طور خاص از کشورهای عضو ناتو هفت سامانه پاتریوت می خواهد تا بتواند بهتر از کشورش دفاع کند. با این حال، به گفته دیپلمات‌ها، ناتو برای هماهنگی این موضوع پیش از نشست سران خود در واشنگتن از 9 تا 11 ژوئیه با مشکل مواجه است، حتی اگر ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو وعده داده بود که تعهدات بیشتر کشورهای ناتو در چند روز یا چند هفته آینده انجام شود.

آلمان و ایالات متحده آمریکا قبلاً دو سامانه پاتریوت را به اوکراین تحویل داده‌اند. بر اساس گزارشی در نیویورک تایمز، آلمان وعده دیگری داده است و ایالات متحده هم می خواهد مورد دیگری را ارائه دهد. رومانی هم روز پنجشنبه اعلام کرد که تنها واحد پاتریوت خود را به اوکراین تحویل خواهد داد.

کلاوس یوهانیس، رئیس‌جمهور رومانی، در دیدار با جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در آغاز ماه مه هشدار داد که این غیرقابل قبول است که رومانی‌ها را بدون وسایل دفاع هوایی رها کنیم.

رومانی 650 کیلومتر مرز مشترک با اوکراین دارد. در سال 2017، این کشور هفت باتری پاتریوت را به قیمت چهار میلیارد دلار (3.7 میلیارد یورو به نرخ امروز) سفارش داد که خریدی در مقیاسی بی سابقه بود. تا به امروز، رومانی چهار سیستم دریافت کرده است، اما همه آنها هنوز عملیاتی نشده اند.

سامانه پدافند هوایی آمریکایی پاتریوت یکی از مدرن ترین سامانه های دفاع هوایی جهان است. موشک‌های پاتریوت می‌توانند با هواپیماهای دشمن، موشک‌های بالستیک و موشک‌های کروز در فاصله 100 کیلومتری و تا ارتفاع 30 کیلومتری درگیر شوند. سیستم پاتریوت ابتدا از رادار برای طبقه بندی اینکه کدام اشیاء پرنده در آسمان متعلق به دشمن است استفاده می کند. در صورت تهدید، سربازان در مرکز کنترل، موشک های هدایت شونده را شلیک می کنند تا اهداف را بی خطر کنند. در مکلنبورگ-پومرانیا غربی، ارتش آلمان در حال حاضر سربازان اوکراینی را برای این منظور آموزش می‌دهد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon