مهار مهاجران اولویت مقامات آینده اتحادیه اروپا

مهار مهاجران اولویت مقامات آینده اتحادیه اروپا

نخست وزیر مجارستان اعلام کرده که موضوع مهار مهاجران را اولویت اصلی خود در دوران ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا که از اوایل ژوئیه آن را بر عهده می‌گیرد قرار خواهد داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان می خواهد موضوع مهاجرت را در کانون ریاست دوره‌ای کشورش بر اتحادیه اروپا قرار دهد.

اوربان به روزنامه های گروه رسانه‌ای فونکه گفت که از موضع اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان برای بررسی برون سپاری رویه های پناهندگی به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا استقبال می کند. مجارستان از اول ژوئیه ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا را از بلژیک برعهده خواهد گرفت.

اوربان همچنین به این مسئله اشاره کرد که مجارستان قبلاً «نقاط داغ خارجی» ایجاد کرده است، مراکزی در خارج از مجارستان که در آن درخواست‌های پناهندگی بررسی می‌شوند.

وی تاکید کرد: اگر مهاجران می خواهند به مجارستان بیایند، ابتدا باید با سفارت مجارستان تماس بگیرند، به عنوان مثال در بلگراد، پایتخت صربستان. همه اوراق در آنجا بررسی می شود. مهاجران تنها در صورتی می توانند وارد شوند که مقامات مجارستان چراغ سبز نشان دهند. در غیر این صورت خیر.

به گفته اوربان، 9 سال پس از بحران پناهجویان در سال 2015، همچنین این مسئله مشخص شده است که او در هشدارهای خود به دیگر کشورهای اروپایی در آن زمان درست گفته است مبنی بر این که در صورتی که مرزهای خود را به روی مهاجرت غیرقانونی باز کنید، ریسک بزرگی می کنید.

اوربان حدود 9 سال پیش با توجه به پیامدهای هجوم پناهجویان گفته بود: بیایید منتظر بمانیم و ببینیم که جامعه آلمان یا فرانسه در 10، 15 یا 20 سال آینده چگونه خواهد بود. اگر نتیجه مثبت باشد، مجارها نیز می توانند به این موضوع فکر کنند.

اوربان اخیراً در جریان سفر خود به آلمان، از سیاست مهاجرتی دولت فدرال آلمان انتقاد کرده است. اوربان به ایستگاه رادیویی دولتی مجارستان Kossuth گفت که آلمان دیگر مانند ده سال پیش نیست. نه مزه ی سابق را می دهد، نه بویی که قبلا می داد، کل این آلمان دیگر آن آلمانی نیست که پدربزرگ و مادربزرگ های ما به عنوان مثال برای ما مثال می زدند.

در سال 2015، آلمان و سایر کشورهای اروپایی در ابتدا تصمیم گرفتند که مرزهای خود را مطابق با معاهده شینگن با توجه به موج پناهجویان نبندند.

حالا برون سپاری رویه های پناهندگی به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا توسط بسیاری از کارشناسان مهاجرت مورد انتقاد قرار می گیرد و گاهی اوقات از نظر قانونی مشکل ساز است.

بر اساس گزارش اداره آمار اروپا یورواستات، سال گذشته تنها 30 درخواست اولیه برای پناهندگی در مجارستان انجام شد این در حالی است که تعداد آن در آلمان تقریباً 330000 مورد بود. اوربان گفت: ما پناهجویان را در صورتی می پذیریم که از قوانین مجارستان پیروی کنند. مقررات ما در اتحادیه اروپا منحصر به فرد است.

نخست وزیر مجارستان تاکید کرده که تمرکز ریاست این کشور بر شورای اتحادیه اروپا در نیمه دوم سال 2024 بر حل مشکل مهاجرت خواهد بود. وی قبلاً در سال 2015 هشدار داده بود که سایر کشورهای اتحادیه اروپا با باز کردن مرزهای خود به روی مهاجرت غیرقانونی "ریسک بزرگی" می کنند. 9 وی تاکید کرد که سال بعد معلوم شد که اخطارهای من درست بوده است.

به نوشته نشریه "دی سایت" در این میان "منفرد وبر"، رئیس فراکسیون حزب مردم اروپا (EPP)، بزرگترین فراکسیون این نهاد اروپایی که در انتخابات اخیر اروپا پیروز شد هم با توجه به برگزاری نشست سران برای پر کردن سمت های مهم اتحادیه اروپا که از پنجشنبه آینده آغاز می شود، خواستار "تعهد به مبارزه با مهاجرت غیرقانونی" شده است. این سیاستمدار حزب سوسیال مسیحی به نشریه بیلد گفت: اتحادیه اروپا باید بر تامین صلح، رشد اقتصادی و محدود کردن مهاجرت تمرکز کند.

وی افزود: پیش نیاز توافق در نشست سران اتحادیه اروپا این است که نمایندگان ارشد آینده این "خطوط قرمز EPP" را تجسم کنند. از جمله، او خواستار "تقویت حفاظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، همکاری با کشورهای مبدأ و یک پیمان جدید مدیترانه‌ای با کشورهای همسایه اتحادیه اروپا" شد. وی تاکید کرد: مهاجران غیرقانونی باید در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا متوقف شده و به کشورشان بازگردانده شوند.

سران کشورهای اتحادیه اروپا می خواهند هفته آینده، از جمله، در مورد دومین دوره ریاست "اورسولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی از حزب دموکرات مسیحی تصمیم بگیرند. این تصمیم به دلیل عدم توافق در اولین نشست ویژه روز دوشنبه به تعویق افتاد.

علاوه بر این، هفته آینده مشخص خواهد شد که چه کسی رئیس آینده شورای اروپایی خواهد شد. آنتونیو کاستا، نخست وزیر اسبق پرتغال، محبوب ترین گزینه برای این سمت محسوب می شود.

به نوشته نشریه بیلد آلمان در حزب محافظه کار EPP این ترس وجود دارد که این نامزد سوسیال دموکرات بتواند با مصالحه پناهندگی اتحادیه اروپا مخالفت کند، که از جمله، قوانین سختگیرانه تری برای پناهندگی را پیش بینی می کند.

اتحاد سوسیال دموکرات ها در انتخابات پارلمان اروپا در 9 ژوئن به دومین نیروی قوی پس از EPP تبدیل شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon