انتقال ۱۶ تن خاکرنگ و لجن از ایران خودرو به مرکز امحاء
رئیس اداره حفاظت محیطزیست اسلامشهر از نظارت، بارگیری و انتقال پسماندهای ویژه از اسلامشهر به مرکز مجاز امحاء خبر داد و گفت: پسماند شرکت ایرانخودرو شامل لجن تصفیهخانه و حدود ۱۶ تن خاکرنگ پلمب و به مرکز مجاز از پیش تعیین شده انتقال یافت.
حمیده خدنگی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در اسلامشهر، با تأکید بر اجرای گشتهای ویژه مشترک هفتگی برای پسماندهای ویژه گفت: با هدف نظارت بر مدیریت بهینه پسماندهای شیمیایی و دارویی جمعآوریشده از بیمارستان امام زمان (عج)، حدود 500 کیلوگرم پسماند بعد از ثبت درخواست انتقال توسط شرکت و تأیید نهایی آن در سامانه جامع محیطزیست، با حضور و نظارت کارشناسان این اداره بارگیری، پلمب و به مرکز مجاز منتقل شد.
وی افزود: پسماند شرکت ایران خودرو شامل لجن تصفیهخانه و خاکرنگ حدود 16 تن، بعد از ثبت درخواست و تأیید نهایی و ثبت مراحل قانونی بارگیری، پلمب و به مرکز مجاز از پیش تعیین شده انتقال یافت.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست اسلامشهر با بیان اینکه مدیریت غیراصولی پسماندهای صنعتی و ویژه خطرات جبران ناپذیری بر سلامتی انسان، طبیعت و محیطزیست دارد، تأکید کرد: نحوه و روشهای جمعآوری، نگهداری و دفع نهایی پسماندهای صنعتی و ویژه در واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی باید مناسب و متناسب برای آن گروه از پسماندها باشد که موجب انتشار آلودگی به محیطزیست نشود.
خدنگی با اشاره به انتقال حدود 43 عدد بشکه خالی آغشته به مرکاپتان شرکت گاز با نظارت کارشناسان این اداره و توسط شرکت معتمد در روزهای گذشته به مرکز مجاز امحا، گفت: هرگونه نقلوانتقال پسماندهای صنعتی و ویژه باید در سامانه جامع محیطزیست استانی سازمان حفاظت محیطزیست ثبت و تأیید شود.
وی در ادامه بر رعایت ملاحظات محیطزیستی و مدیریت اصولی پسماندها توسط صاحبان صنایع بهمنظور پیشگیری از تهدیدهای محیطزیستی تأکید کرد.
خدنگی با اشاره به دیگر اقدامات زیستمحیطی انجام شده ادامه داد: همچنین کارشناسان و مأموران اجرایی این اداره در گشت و پایش واحدهای صنعتی شهرستان، موفق به شناسایی یک واحد زغال گیری غیرمجاز با 8 حلقه کوره سنتی در منطقه ده عباس این شهرستان شدند که پس از صدور اخطاریه مهلتدار و با پیگیریهای بهعملآمده، از ادامه فعالیت آلاینده این واحد جلوگیری و بهطور کامل جمعآوری شد.
رئیس اداره محیطزیست شهرستان اسلامشهر با بیان اینکه واحدهای زغالگیری سنتی اغلب در اراضی کشاورزی شهرستان و شبهنگام فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: دود ناشی از فعالیت کورههای زغال گیری باعث به مخاطره انداختن سلامت و بهداشت ساکنان منطقه میشود و این اداره در صورت مشاهده چنین واحدهایی به استناد ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیطزیست، ماده 12 قانون هوای پاک و ماده 688 قانون مجازات اسلامی ضمن پیگیری قضایی، موضوع را تا رفع آلودگی و یا جمعآوری واحد پیگیری میکند.
انتهای پیام/