کنکوری‌ها در ارزیابی دانشگاه فرهنگیان چگونه بررسی می‌‌شوند؟

کنکوری‌ها در ارزیابی دانشگاه فرهنگیان چگونه بررسی می‌‌شوند؟

دانشگاه فرهنگیان، پس از پذیرش اولیه دانشجو معلمان، مرحله‌ای تحت عنوان ارزیابی تکمیلی را برای بررسی دقیق‌تر صلاحیت آن‌ها برگزار می‌کند. در این مطلب، به شرح موارد بررسی شده در این مرحله می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، داوطلبان کنکور که جزو معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان هستند باید در مرحله مصاحبه علمی و ارزیابی تکمیلی شرکت کنند.

هم‌اکنون تیم‌های ارزیابی در دانشگاه فرهنگیان برای بررسی پذیرفته شدگان کنکور 1403 تشکیل شده است.

دانشگاه فرهنگیان فرصتی را برای بازدید خبرنگاران از مراحل ارزیابی تکمیلی داوطلبان معرفی شده فراهم کرد.

در ادامه این مطلب توضیحاتی درباره روند ارزیابی تکمیلی پذیرفته شدگان دانشگاه فرهنگیان آمده است؛

داوطلبان باید مراحل تحویل مدارک، بحث گروهی، تمرین تحلیلی و ارائه شفاهی و آزمون روانشناختی را طی کنند.

در مرحله تحویل مدارک علاوه بر ارائه مدارک پرسنلی باید کارنامه پایه‌های دهم و یازدهم را ارائه کنند همچنین اگر مدارک علمی و فرهنگی دارند می‌توانند آن را ارائه کنند.

داوطلبان باید متولد اول مهر 1379 به بعد باشند.

داوطلبان در گروه‌های 16 نفره تقسیم می‌شوند و پس از آن هر 4 نفر برای حضور در مرحله تحویل مدارک، بحث گروهی و تمرین تحلیلی، ارائه شفاهی و آزمون روانشناختی ساماندهی می‌شوند.

در مرحله تمرین تحلیلی و ارائه شفاهی، داوطلبان 40 دقیقه فرصت دارند سناریوی  ارائه شده به آنها را مطالعه کنند پس از آن هر داوطلب 10 دقیقه فرصت دارد تا تحلیل خود را از متن مطالعه شده به صورت شفاهی ارائه کند. در این مرحله گفتار منسجم و قالب درک داوطلبان اهمیت دارد همچنین مهارت کلامی و غیرکلامی، انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری داوطلبان بررسی می‌شود.

ایوب ابراهیمی؛ معاون دانشگاه فرهنگیان در توضیحاتی در این باره گفت: در مرحله تمرین تحلیلی، داوطلب یک مسئله را از چند منظر بررسی و درک خود از موضوع را ارائه می‌دهد. ارزیابان براساس شواهد رفتاری و مواردی که مشاهده می‌کنند، نمره داوطلبان را ثبت می‌کنند؛ ارزیابان با طیف عملکردها آشنا هستند و می‌دانند برای شواهدی که مشاهده می‌کنند یا مواردی که فرد بروز نمی‌دهد چگونه اقدام و ارزیابی کنند.

مرحله بعدی بحث گروهی است در این مرحله داوطلبان درباره مسائل حوزه تعلیم و تربیت و مشکلات نوجوانان به عنوان مثال تأثیر گروه همسالان با یکدیگر گفت‌وگو و تبادل نظر می‌کنند.

ارزیابان مشاهدات خود را براساس مولفه‌های شایستگی یادداشت و امتیاز می‌دهند در بحث گروهی یکی از اصلی‌ترین شایستگی‌ها مهارت ارتباطی، گفت‌وگوی ساده، روان شفاف و پرمغز است.

در مرحله آزمون روانشناختی از داوطلبان آزمون روانشناسی برای تعیین تیپ شخصیت و اینکه مناسب بخش اداری یا معلمی هستند، گرفته می‌شود.

به گفته دانشگاه فرهنگیان، یکی از محورهایی که مشخص می‌کند که آیا داوطلب از حیث سلامت روانی شرایط لازم برای معلمی را دارد آزمون روانشناختی است.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon