معترضان پروازهای بزرگترین فرودگاه آلمان را مختل کردند


معترضان پروازهای بزرگترین فرودگاه آلمان را مختل کردند

صبح امروز پنج شنبه فعالان زیست محیطی در اقدامی اعتراضی به منطقه امنیتی فرودگاه فرانکفورت آلمان وارد شده و با چسباندن خود به آسفالت اختلالاتی را در پروازهای این بزرگترین فرودگاه آلمان ایجاد کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "پاسایر نویه پرسه"، به دلیل اقدام اعتراضی فعالان آب و هوا، تردد هوایی فرودگاه فرانکفورت آلمان صبح پنجشنبه به طور موقت متوقف شد.

چند تظاهرکننده صبح زود وارد محوطه فرودگاه شدند و خود را روی آسفالت چسباندند. این خبر را سخنگوی پلیس فدرال آلمان اعلام کرد. وی صبح پنج شنبه گفت: ما هر کاری که بتوانیم انجام می دهیم تا فعالان اقلیم را از این منطقه دور کنیم. وی در ابتدا قادر به ارائه اطلاعات بیشتر نبود.

به گزارش سایت فرودگاه فرانکفورت صبح امروز چندین هواپیما به سمت فرودگاه های دیگر هدایت شدند. این فرودگاه همچنین اعلام کرد: با توجه به عملیات پلیس در حال انجام در فرودگاه، در حال حاضر هیچ نشست و برخاستی انجام نمی شود. از مسافران درخواست می شود فعلا به فرودگاه مراجعه نکنند و وضعیت پروازهای خود را از قبل در سایت های هواپیمایی چک کنند.

حدود ساعت 8 صبح گفته شد که تردد هوایی می تواند تا حدی از سر گرفته شود. سخنگوی فرودگاه گفت که برخاست و فرود دوباره در حال انجام است. با این حال، همه باندها هنوز به طور کامل قابل استفاده نیستند.

جنبش اقلیمی موسوم به نسل آخر مسئولیت این محاصره را بر عهده گرفت. شش فعال از نیپرها برای بریدن حصار زنجیره ای در فرودگاه استفاده کردند و پیاده، با دوچرخه و اسکیت برد به باند فرودگاه رسیدند و با این اقدام اعتراضی اختلال های پروازی را ایجاد کردند. به گزارش جنبش موسوم به نسل آخر این اعتراض از ساعت 5 صبح ادامه دارد.

این فعالان اقلیمی طی بیانیه ای از دولت فدرال آلمان خواستند که یک توافقنامه بین‌المللی الزام‌آور و قانونی را ایجاد و امضا کند که حذف تدریجی نفت، گاز و زغال‌سنگ تا سال 2030 را تنظیم می‌کند. این گروه روز قبل هم در اقدام اعتراضی دیگری به طور موقت فرودگاه کلن/بن را مسدود کرده بودند.

در مجموع حدود 1400 پرواز از طریق فرانکفورت برنامه ریزی شده بود. بزرگترین فرودگاه آلمان توضیح داد: تاکنون حدود 140 پرواز لغو شده است. همچنین انتظار می رود تا پایان روز تاخیرهایی در عملیات انجام شود.

پلیس فدرال آلمان پس از این اقدام هشت نفر را دستگیر کرد. به گفته سخنگوی پلیس در حالی که یک نفر روی حصار گیر کرده بود، هفت نفر صبح زود توانستند وارد منطقه امنیتی شده و به سر دو باند مرکزی بچسبند. در برخی مواقع دیگر هیچ پرواز و فرودی وجود نداشت.

محاصره فرودگاه فرانکفورت توسط فعالان آب و هوا صدها مسافر سوئیسی را نیز تحت تأثیر قرار داد. این ایرلاین چهار پرواز را در اوایل صبح لغو کرد، یک پرواز خروجی و یک پرواز رفت و برگشت به و از زوریخ و به و از ژنو تحت تاثیر قرار گرفت.

یک سخنگوی سوئیسی به خبرگزاری کیستون-SDA گفت که حدود 370 نفر تحت تأثیر این لغو قرار گرفتند. اثرات بیشتر هنوز مشخص نیست، وضعیت در حال نظارت است. به گفته وی زمانی که عملیات از سر گرفته می شود، هنوز هم احتمال دارد که اثرات پس از آن وجود داشته باشد.

روز چهارشنبه هم فعالان اقلیم به طور موقت فرودگاه کلن/بن را تعطیل کردند و خود را روی آسفالت فرودگاه چسباندند. عملیات پرواز پس از چند ساعت از سر گرفته شد.

اعتراضات مشابهی در روز چهارشنبه در فرودگاه هیترو لندن برگزار شد که در آن 9 فعال بازداشت شدند. در نروژ هم فرودگاه اسلو توسط دوازده فعال اقلیمی محاصره شد. حوادث مشابهی نیز در اسپانیا و فنلاند گزارش شده است. در زوریخ هم فعالان آب و هوا راه فرودگاه را مسدود کردند.

دوت فدرال آلمان هم چندی پیش به منظور مقابله با اعتراضات فعالان آب و هوایی در فرودگاه‌های آلمان تشدید تدابیر امنیتی را در دستور کار قرار داده است.

به این ترتیب تصمیم کابینه دولت فدرال آلمان این است که قانون امنیت هوانوردی را تشدید کند تا از انجام اقدامات خطرناک در فرودگاه ها توسط فعالان به توصیف خود افراطی آب و هوا و سایر اغتشاشگران جلوگیری شود.

"نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان در توجیه این اقدام خود توضیح داد: هرکسی که به اموال فرودگاه حمله کند، خود را به باند فرودگاه بچسباند و حمل و نقل هوایی را به شدت مختل کند، نه تنها جان خود را به خطر می اندازد بلکه چنین حوادثی برای بسیاری از اطرافیان نیز خطرناک است.

علت اصلی این اصلاحات برنامه ریزی شده، که پارلمان آلمان هنوز باید در مورد آن تصمیم بگیرد، ایجاد یک مقررات جدید است که دخالت عمدی، غیرمجاز را از جمله در آسفالت و باند فرودگاه یک جرم قابل مجازات - در صورتی که باعث شود ایمنی هوانوردی غیرنظامی به خطر بیفتد تلقی می کند.

وزیر حمل و نقل آلمان هم تاکید کرده که هر کسی که از یک حصار عبور کند و سپس باند فرودگاه را مسدود کند، در آینده با مجازات تا دو سال زندان یا جریمه نقدی روبرو خواهد شد. بر این اساس تلاش در این زمینه نیز باید مجازات شود. قبلاً در چنین مواردی فقط جریمه تعلق می گرفت.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon