کامالا هریس یا ترامپ؛ برای تل‌آویو فرق دارد؟!

کامالا هریس یا ترامپ؛ برای تل‌آویو فرق دارد؟!

آیا واقعا میان رویکرد کلان، میان‌مدت و حتی کوتاه‌مدت دموکرات‌ها و جمهوریخواهان در قبال رژیم اشغالگر قدس و جنگ غزه تفاوتی وجود دارد؟

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، حنیف غفاری در یادداشتی نوشت: دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر، در فلوریدا میزبان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر و سفاک صهیونیستی بود. در این دیدار، ترامپ تلاش کرد اختلافات سال‌های اخیر خود و نتانیاهو را به حاشیه رانده و در عوض، سعی کند خود را نزدیک‌ترین نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا به تل‌آویو و موساد قلمداد کند. ترامپ در این دیدار، با انتقاد از اظهارات اخیر کامالا هریس در مورد وضعیت وخیم انسانی در غزه، گفت که نمی‌تواند درک کند که یهودیان چگونه ممکن است در انتخابات پیش‌رو به نامزد احتمالی حزب دموکرات رأی دهند. او تأکید کرد که رفتار‌های هریس «بی‌احترامی به اسرائیل» است. همین اظهارات ترامپ کافی است که برخی تصور کنند میان دموکرات‌ها و جمهوریخواهان بر سر نحوه مواجهه با جنگ غزه اختلافات اساسی وجود دارد و به همین سبب، حضور هریس در کاخ سفید برای منطقه و حل مناقشه فلسطین مؤثرتر خواهد بود!

این گزاره نادرست از سوی برخی رسانه‌های وابسته به حزب دموکرات امریکا نیز در حال ترویج است. اما واقعیت ماجرا چیست؟ آیا واقعاً میان رویکرد کلان، میان‌مدت و حتی کوتاه‌مدت دموکرات‌ها و جمهوریخواهان در قبال رژیم اشغالگر قدس و جنگ غزه تفاوتی وجود دارد؟

پاسخ این سؤال منفی است. نباید فراموش کرد که کامالا هریس معاون دولتی است که چندین بار قطعنامه آتش‌بس غزه را در شورای امنیت سازمان ملل متحد وتو کرده و در حال حاضر نیز در مذاکرات قاهره (با هدف ایجاد صلح در نوار غزه) اخلال ایجاد می‌کند؛ همان دولتی که رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه آن معتقدند شواهد کافی دال بر ارتکاب جنایت جنگی از سوی نتانیاهو و گالانت وجود ندارد! هریس یکی از اصلی‌ترین حامیان استمرار ارسال تسلیحات پیشرفته و سنگین امریکایی به اراضی اشغالی با هدف تسریع و تسهیل کشتار و نسل‌کشی کودکان بی‌دفاع فلسطینی است. در چنین شرایطی چگونه می‌توان هریس را نماد یک سیاستمدار ضد اسرائیلی خواند؟!

 

اصل مسئله این است که ژست‌های اخیر هریس، ریشه در معادلات انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر دارد. رویگردانی بسیاری از شهروندان امریکایی از دموکرات‌ها به سبب سیاست‌های توحش‌آمیز کاخ سفید در قبال جنگ غزه، یک واقعیت عینی است که خود را در نظرسنجی‌های ایالتی و عمومی نشان داده است. خصوصاً در ایالاتی که مسلمانان و رنگین‌پوستان نقش مهمی در تعیین نامزد برنده انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر ایفا می‌کنند، دموکرات‌ها دیگر از پایگاه رأی سال 2020 خود برخوردار نیستند. از این رو کامالا هریس بدون آنکه اقدامی عملیاتی در راستای توقف جنگ غزه صورت دهد، صرفاً در مواضع ظاهری خود انتقاداتی محدود و کنترل شده را در خصوص استمرار کشتار فلسطینیان صورت می‌دهد. بیان این مواضع از سوی دموکرات‌هایی که اصلی‌ترین قاتلان مردم فلسطین هستند، یک اقدام تاکتیکی با هدف مدیریت و دستکاری افکار عمومی امریکا و جهان در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر محسوب می‌شود و نباید برای آن کمترین اصالتی قائل بود. فراموش نکنیم که دموکرات‌ها و جمهوریخواهان، خصوصاً در قبال جنگ غزه و حمایت از جنایات رژیم اشغالگر قدس، دو روی یک سکه هستند.

منبع:‌ جوان

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon