شهید هنیه و خانواده‌اش نمونه اقتدار سرزمین فلسطین هستند


شهید هنیه و خانواده‌اش نمونه اقتدار سرزمین فلسطین هستند

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه گفت: شهید هنیه و خانواده‌اش که ۶۰ شهید را تقدیم کرده اند نمونه اقتدار سرزمین فلسطین هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، بزرگداشت سردار سرتیپ پاسدار شهید حاج سعید قهاری سعید و شهدای مربی مرکز آموزش قدس نیروی زمینی سپاه، شب گذشته در باغ موزه دفاع مقدس همدان برگزار و سردار علی اکبر پورجمشیدیان در این مراسم ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع همشهریان خود در پایتخت تاریخ و تمدن ایران، اظهار داشت: شهید سعید قهاری سعید در این سرزمین کمتر شناخته شده اند اما قطعاً از افتخارات عالم اسلام و کشور ماست. استان همدان به برکت وجود علما و صلحایی من جمله آیت‌الله آخوند ملاعلی، قطعاً دارالمؤمنین است.

وی نقش مردم همدان در تاریخ اسلام و ایران را بی بدیل دانست و تشریح کرد: پایه گذار تمدن ایرانی، همدان و مردم همدان هستند و تمدن کهن را به این شهر مدیونیم. در عالم اسلام نیز نقش همدان بی بدیل است و بر کسی پوشیده نیست.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه، ضمن ادای احترام به مقام شهید هنیه و مراسم تشییع با شکوهش در ایران گفت: امروز مردم به خوبی شهید عزیز ما را بدرقه کردند. او و خانواده ایشان نمونه اقتدار سرزمین فلسطین هستند. بیش از 60 نفر از خانواده ایشان به شهادت رسیده اند و این یک افتخار است که مردم ما در کشور‌های اسلامی و جبهه مقاومت می‌دانند که ما همراه هستیم.

دشمن در جنگ تحمیلی، رهبری امام بزرگوار(ره) را در نظر نگرفته بود

پور جمشیدیان با بیان اینکه اگر به زندگی سرداران مراجعه کنیم، خاطرات بسیار عزیز، دوست داشتنی و مهم دارند، مطرح کرد: یکی از فرازهای بسیار ارزشمند خاطرات کشورمان، مقطع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. دفاع مقدس، از این جهت مقدس است که با سایر جنگ هایی که در تاریخ خوانده‌ایم و شنیده ایم و حتی بعد از آن به وقوع پیوسته، تفاوت‌هایی دارد.

وی بیان کرد: جنگی که به این نام برای ما به یادگار ماند، با وجود دشمنی اتفاق افتاد که همه پشتیبانی‌ها را در اختیار داشت و تمامی وضعیت سیاسی، اقتصادی و نظامی مارا بررسی کرده و اقدام به این جنگ کرده بود.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه افزود: در آغاز جنگ، کشور ما از لحاظ سیاسی ثبات نداشت و ما در حال استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی بودیم. در چنین شرایطی دشمن، جنگ‌را به ما تحمیل کرد. از لحاظ اقتصادی، برای اینکه وارد یک جنگ تمام عیار شویم آماده نبودیم. رژیم سفاک شاهنشاهی به تازگی سرنگون شده بود و دارایی‌های این کشور را غارت کرده بودند. این کشور در زمان و شرایط خود نوپا بود.

پورجمشیدیان با تأکید بر اینکه ژاندارمری و نیروی‌های انتظامی و مجموعه سپاه اساسا شرایط جنگ را نداشتند، گفت: در این زمان دشمن با مطالعه و با اعتقاد به اینکه اگر جنگی را علیه نیروی‌های مسلح، کشور و مردم ما تحمیل کنند، ظرف یک هفته می‌توانند به کشور وارد شوند و در تهران مصاحبه کنند، اقدام کردند.

وی عنوان کرد: اما آنچیز که بررسی نکرده بودند؛ رهبری امام بزرگوار ما بود. وضعیت سیاسی، نظامی، تعداد تسلیحات ما را بررسی کرده بودند، اما با یک اشاره امام صدها هزار از مردم این سرزمین وارد جبهه‌ها می‌شوند و از این سرزمین دفاع می‌کنند. جوانان غیرتمند از مجموعه ارتش و سپاه و سایر نیروهای نظامی و انتظامی خواهند آمد و زمام این جنگ را بر عهده می‌گیرند و موفق می شوند.

تفکر حاکم بر جنگ، تفکر حاکم بر قرآن است

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه امشب به احترام، حاج سعید قهاری سعید گرد هم جمع شده ایم، اظهار داشت: دشمن نمی‌دانست که جوانانی امثال ایشان در نقاط مختلف فرماندهی می‌کنند و موفق می‌شوند. تفکر حاکم بر جنگ و انقلاب، تفکر حاکم بر قرآن عظیم الشأن ماست. ما بر اساس آیات قرآن اعتقاد داشتیم جمعیتی کم می‌تواند مقابل یک دنیا بایستد و موفق شود.

پورجمشیدیان با اشاره به اینکه فرهنگ دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های نظامی دنیا می‌گوید برای حمله به یک لشکر، حداقل سه لشکر لازم است، گفت: ما با تفکر قرآنی وارد جنگ شدیم، و گفتیم که یک نفر ما می‌تواند مقابل ده نفر بایستد و این تفکر فقط از قرآن نشات می‌گیرد.

وی افزود: این تفکر در هیچ جای دیگر همتا ندارد. این فرهنگ ارزشمند، مبتنی بر آموزه‌های قرآن ایستاد و اولین حرکت مردان بزرگی مانند شهید صیاد شیرازی و شهید بابایی و قهرمانانی مانند شهید حاج حسین همدانی، شهید همت، شهید باکری و شهید قهاری، را افتخار آمیز رقم زد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اینکه در محاصره آبادان در کنار افرادی بوده است که آنجا به شهادت رسیدند، گفت: چون در محاصره امکان خروج پیکرهای مطهر نبود، در همان گلزار شهدا آبادان به عنوان شهید گمنام تدفین شدند. این روحیه بسیجیان را باید قدر بدانیم.

پورجمشیدیان عنوان کرد: شهید قهاری سعید یکی از این مردان بزرگ و قهرمانان نام آور ایران است که از قبل از انقلاب وارد عرصه مبارزات و آموزشات شده بود. در تحصیل و مبارزات بسیار مصمم بود. او حتی برای سربازی رفتن از علما اذن می‌گرفت و تمامی نکات را ثبت و ضبط می‌کرد و معتقد بود روزی به کار انقلاب می‌آید و این پیش‌بینی درست بود.

هرکس در هر مسئولیتی کار خود را خوب انجام دهد برای انقلاب است

پورجمشیدیان با تاکید بر اینکه هرکسی در هر مسئولیتی کار خود را خوب انجام دهد، برای انقلاب است، تشریح کرد: حاج سعید قهاری سعید در زمانی وارد انقلاب شد که سخت ترین شرایط پیش رو بود و سخت ترین کار‌هارا در آن زمان بر عهده گرفتند. سراسر زندگی ایشان فراز و نشیب است و انسان از بازبینی زندگی ایشان به تعجب می‌آید، چراکه هرجا وارد شده است مسئولیتی سخت تر را تقبل کرده است.

وی شهید قهاری سعید را جزء اولین رزمندگان استان همدان خواند و بیان کرد: او صرفا یک رزمنده نبوده است ضمن اینکه به عنوان فرمانده در جنگ‌ها وارد شده است.

به گزارش تسنیم، شهید سعید قهاری سعید متولد 1331 اهل  روستای چنار شهرستان اسدآباد بوده که  در سمت فرماندهی لشکر سه نیروی مخصوص حمزه سیدالشهدا(ع) در تاریخ 4 اسفند 1385 در ارومیه و در ارتفاعات جهنم دره مرز بین ایران و ترکیه در درگیری با اشرار و گروهک تروریستی پژاک همراه با 14 تن دیگر از پاسداران لشکر 3 دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار معبودش شتافت.

بخشی از وصیت‌نامه شهید «سعید قهاری‌سعید» بدین شرح است:

«خدای متعال را بی‌نهایت شاکرم که توفیق سربازی ولایت امر را به من داد، توفیق داد تا در عصری باشم که با معاویه‌های زمان و شیطان‌های بزرگ بجنگم، جنگیدن علیه شیطان بزرگ آمریکا یک توفیق و یک کار بزرگی است که هم شهدا خوشحال می‌شوند و هم آقا».

«خواسته بزرگ این حقیر مرگ در راه حق است که انتظار آن را می‌کشم، ناامید نمی‌شوم زیرا باخدایم پیمان بسته‌ام تا به‌وقت خودش به یاران شهیدم بپیوندم، از خداوند مهربانم می‌خواهم جزء کاروان شهدا باشم، گرچه دیر شده و اواخر خدمتم را می‌گذرانم، ولی به عنایت الهی دل‌بسته‌ام، میدانم یاران شهیدم منتظرم هستند».

«نمی‌دانم چه کاشتی کرده‌ام؟! آیا ثمر خواهد داد؟! خدای من اگر با رفتن بنده حقیر به اسلام و انقلاب کمکی خواهد شد، پس آماده‌ام باقی‌مانده عمرم را به آقا(مقام معظم رهبری) هدیه نمایم، خدایا به خانواده‌ام سخت گرفته‌ام به خاطر هجرت زیاد به مناطق مرزی و جنگی، آنها را از من راضی بگردان! خدایا مرگم را شهادت در راه خودت قرار بده نه به خاطر بهشت‌ات، بلکه به خاطر شهدایی که در کنارم شهید شده‌اند تا روی دیدن آنها را داشته باشم».

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon