تجاریسازی دانش فنی در جهاد دانشگاهی با ۳۰۰۰ میلیارد اعتبار
معاون جهاد دانشگاهی گفت: در طی دو سال گذشته حدود سه هزار میلیارد تومان در بخش خصوصی قرارداد جذب منابع مالی برای ایجاد شرکتها و تجاریسازی دانش فنی داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مسعود ابراهیمی امروز در نخستین رویداد ملی و استارتاپ طرح توسعه ارزش راهبردی ماهیان سردابی کشور در شهرکرد، اظهار داشت: در استان چهارمحال و بختیاری دو زنجیره ارزش بادام و ماهیان سردابی در نظر گرفته شده است که در استان توسعه پیدا کند.
وی بیان داشت: در آستانه سالروز تأسیس نهاد جهاد دانشگاهی یعنی شانزدهم مرداد ماه سال 59، هستیم. این نهاد در حوزههای مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و در سالهای اخیر در حوزه نوآوری و فناوری خدمات ارزشمندی را به کشور داشته است.
معاون جهاد دانشگاهی گفت: پژوهشگاه رویان در حال حاضر در حوزه ناباروری در سطح تراز جهان در حال فعالیت بوده که متعلق به جهاد دانشگاهی است. از این دست پژوهشگاهها و خدمات فناورانه در جهاد دانشگاهی متنوع و متکثر وجود دارد.
وی مطرح کرد: در سالهای اخیر جهاد دانشگاهی میخواهد با دانش فنی برای کشور ثروت و اشتغال ایجاد کند. در جهاد دانشگاهی در حوزه شیلات کارهای متنوعی از جمله پرورش بچه ماهی، تولید چند نمونه واکسن آبزیان و ... صورت گرفته است.
رئیس سازمان تجاریسازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی تصریح کرد: تشکیل یک شرکت مشترک در استان چهارمحال و بختیاری برای تکثیر و پرورش بچه ماهی مقاوم ایجاد خواهد شد. با دانش فنی که به دست آمده تلفات تکثیر و پرورش بچه ماهی از 40 درصد به 10 درصد کاهش پیدا میکند.
وی مطرح کرد: از سرمایهگذاران در بخشهای خصوصی دعوت میشود که شرکتهای مشترکی با دانش به دست آمده تأسیس شود. در طی دو سال گذشته حدود سه هزار میلیارد تومان در بخش خصوصی قرارداد جذب منابع مالی برای ایجاد شرکتها و تجاریسازی دانش فنی داریم.
ابراهیمی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: قانون اعتبار مالیاتی بسیار مترقی و پیشرفته بوده که در اختیار بخش خصوصی و حوزه تحقیقاتی کشور است. شرکتهایی که الان مالیات پرداخت میکنند، میتوانند تا سقف 20 درصد از مالیات خود را در دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی شرکتهای دانش بنیان به عنوان اعتبار مقبول مالیاتی هزینه کنند که این فرصت خوبی است تا ارزش افزوده و توان شرکت افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/7540