خدمات ویژه بیمه سلامت برای بیماران صعبالعلاج
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: همه بیماران صعبالعلاج میتوانند از خدمات صندوق بیماران صعبالعلاج بهرهمند شده و هزینههای سنگین درمان آنها به حداقل برسد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمد جعفری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با گرامیداشت هفته دولت و با تبریک روز پزشک و روز داروساز، اظهار داشت: در یک نگاه خیلی بلند دستاوردهای پزشکی در جمهوری اسلامی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست و ما در بیانیه گام دوم انقلاب به دنبال این هستیم که انقلاب اسلامی را به نظام اسلامی و در نهایت به تمدن اسلامی تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم در هر پست و جایگاهی این درخت را آبیاری کنیم، افزود: عدهای از اول انقلاب این درخت را با خون و جان خود و عدهای با خدمت صادقانه خود آبیاری کردند و همه باید برای تحقق تمدن اسلامی تلاش کنیم.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه کشورها در حوزه سلامت حداقل در 50 شاخص جهانی ارزیابی و رصد میشوند، بیان کرد: شاخص امید به زندگی یکی از این شاخصها است که قبل از انقلاب در ایران 53 سال بوده و امروز به 80 سال رسیده است که یکی از مهمترین شاخصها است.
وی با بیان اینکه شاخص مرگ مادران از 254 در صد هزار به 25 در صد هزار رسیده است و شاخص مرگ کودکان زیر دو سال از 195 در هزار به 12 در هزار رسیده است، تصریح کرد: این آمارها نشان از عملکرد خوب سیستم بهداشت و سلامت کشور دارد.
جعفری با بیان اینکه قبل از انقلاب سیستمی به نام شبکه بهداشت و درمان به صورت زنجیرهای در سطح روستاها و شهرهای کشور نداشتیم و از همان سالهای جنگ تحمیلی گسترش شبکه سلامت را در کشور انجام شد، افزود: امروز شبکههای بهداشتی درمانی، پایگاههای شهری و خانههای بهداشت روستایی را در سراسر کشور داریم.
وی با اشاره به اینکه تعداد دانشگاهها در این حوزه از هفت دانشگاه به 70 دانشگاه رسیده است، افزود: امروز حتی در همه روستاهای ما این پزشکان ایرانی هستند که به مردم خدمترسانی دارند و حوزه سلامت کشور امروز به دست جوانان این سرزمین مدیریت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه بیمهای، بیان کرد: ما تنها صندوق بیمهای کارمندان دولت را داشتیم که با تصویب قانون بیمه همگانی، جمعیت بیمه شده ما از 4 میلیون نفر به بیش از 40 میلیون نفر رسیده است که انواع بیمههای سلامت را دارند و امروز خانواده بدون بیمه در کشور نداریم؛ همه اینها دستاوردهای نظام سلامت کشور است.
وی با بیان اینکه بیمه به عنوان یکی از چهار کارکرد نظام سلامت کشور است، گفت: توجهی که نظام مقدس جمهوری اسلامی به حوزه بیمه داشته باعث شده که اطمینان خوبی از سمت موسسات درمانی و مردم نسبت به بیمه سلامت داشته باشیم به طوری که امروز یک میلیون و 800 هزار نفر در استان کرمان بیمه سلامت هستند.
جعفری با بیان اینکه از این تعداد یک میلیون و 500 هزار نفر از بیمه سلامت رایگان استفاده میکنند، ادامه داد: روزانه بیش از 8 میلیارد تومان توسط بیمه سلامت بابت درمان بیماران هزینه میشود و روزانه بیش از 15 هزار نفر در استان کرمان از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه امروز تمام جوامع روستایی، شهرهای زیر 20 هزار نفر و مناطق عشایری بیمه رایگان درمان و پزشک خانواده دارند، گفت: بیش از 80 درصد مراجعات، توسط پزشک خانواده درمان میشود، امروز دغدغه درمانی در روستاها به حداقل رسیده است و این یکی از عوامل جلوگیری از مهاجرت روستاییان است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان اینکه خدمات پزشکی زمان نمیشناسد و قابل سرمایهگذاری توسط خانوادهها نیست، گفت: در حال حاضر روال تمدید بیمهها به صورت غیرحضوری و الکترونیک است، کمترین نیاز به مراجعه حضوری وجود دارد و حتی تایید داروهای گرانقیمت نیز به صورت اینترنتی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه کمک به بیماران صعبالعلاج و هزینه درمان سنگینی که دارند، راهاندازی صندوق حمایت از این بیماران انجام شده است، بیان کرد: همه بیماران صعبالعلاج استان کرمان فارغ از نوع بیمه میتوانند از خدمات این صندوق بهرهمند شده که با نشاندار کردن این بیماران، سهم صعبالعلاج به آنها تعلق گرفته و هزینههای درمان آنها به حداقل میرسد.
انتهای پیام/511/