تروریسم سایبری؛ اسرائیل چگونه آوارگان شمال را دوبرابر می‌کند؟

تروریسم‌سایبری؛اسرائیل چگونه آوارگان شمال را دوبرابر می‌کند؟

بعد از حمله تروریستی سایبری دیروز رژیم اشغالگر در لبنان، بزرگترین سؤال صهیونیست‌ها که نگران نوع و ابعاد پاسخ حزب‌الله هستند، این است؛ آیا آوارگان شهرک‌های شمالی فلسطین اشغالی می‌توانند به این شهرک‌ها برگردند؟

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روند درگیری‌ها در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی از 8 اکتبر سال گذشته میلادی که حزب‌الله به نبرد طوفان الاقصی ضد دشمن صهیونیستی پیوست، نشان می‌دهد که هر بار رژیم اشغالگر تجاوزات خود علیه لبنان و به‌ویژه غیرنظامیان این کشور را تشدید می‌کند، نوع و سرعت عملیات‌های حزب‌الله در پاسخ به این تجاوزات به‌شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد و شدت آتش مقاومت لبنان در شمال اراضی اشغالی گسترده‌تر می‌گردد.

آیا با تروریسم سایبری، آوارگان صهیونیست به شمال برمی‌گردند؟

به همین دلیل است که بعد از جنایت تروریستی سایبری دیروز رژیم صهیونیستی در لبنان که منجر به شهادت بیش از 10 نفر و زخمی شدن 3000 تن شد، صهیونیست‌ها در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته‌اند و پیش‌بینی می‌کنند که حملات حزب‌الله، این بار از حیفا هم فراتر رود و به قلب تل‌آویو برسد، به‌ویژه اینکه مقاومت لبنان ثابت کرده است مشارکت آن در نبرد طوفان الاقصی یک استراتژی بلندمدت است که هرگز متوقف نخواهد شد و همزمان با تشدید تجاوزات دشمن، پاسخ حزب‌الله نیز به همان اندازه شدت می‌یابد.

جنایت تروریستی سایبری دیروز رژیم صهیونیستی در منفجر کردن دستگاه‌های ارتباطی که آسیب شدیدی به غیرنظامیان لبنانی وارد کرد، بیانگر ورود این رژیم به مرحله جدیدی از جنایت‌ها و زیر پا گذاشتن همه خط قرمزهاست. این جنایتی که رژیم اشغالگر انجام داد، نشان می‌دهد مقامات صهیونیست به‌دنبال جنگ‌افروزی در کل منطقه هستند و می‌خواهند به‌هرترتیبی که شده آمریکا را هم وارد این جنگ کنند؛ زیرا بدون حمایت آمریکا بیش از چند روز در هیچ جنگی دوام نمی‌آورند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم و سایر مقامات صهیونیست، طی چند هفته گذشته تهدید به گسترش جنگ علیه لبنان با هدف بازگرداندن آوارگان ساکن شهرک‌های شمالی فلسطین اشغالی به این شهرک‌ها می‌کنند، اما سؤالی که محافل عبری بارها مطرح کرده‌اند این است؛ آیا جنگ موجب بازگشت آوارگان شمال می‌شود؟

همچنین بعد از حمله تروریستی سایبری دیروز دشمن صهیونیستی در لبنان، صهیونیست‌ها نگران تشدید حملات حزب‌الله در شمال اراضی اشغالی هستند و باز هم این پرسش میان آنها مطرح می‌شود؛ آیا ساکنان شمال می‌توانند به این شهرک‌ها برگردند؟

اما کسانی که با تحولات مربوط به نبرد طوفان الاقصی از نزدیک به یک سال گذشته تاکنون آشنایی داشته باشند، متوجه می‌شوند که رژیم صهیونیستی که از ابتدای این نبرد تهدید کرده بود لبنان را به عصر حجر برمی‌گرداند و بیروت را تبدیل به غزه دوم می‌کند، همواره در تلاش برای آتش‌بس با حزب‌الله از طریق تحرکات دیپلماتیک و فرستادن هیئت‌های آمریکایی و غربی به‌شکل مکرر به بیروت بود.

یک سال دست‌وپازدن‌های اسرائیل برای نجات از حملات حزب‌الله

بحث آوارگان شهرک‌های شمالی فلسطین اشغالی یک معضل پیچیده برای نتانیاهو و کابینه وی است و او تحت فشارهای شدیدی در این زمینه قرار دارد؛ زیرا طبق گزارش رسانه‌های عبری و آمریکایی، 250 هزار نفر از شهرک‌های شمالی اراضی اشغالی در پی عملیات‌های حزب‌الله طی حدود یک سال گذشته آواره شده‌اند و این شهرک‌ها کاملاً خالی شده و همه امور زندگی در آنجا فلج شده است.

بر این اساس، رژیم صهیونیستی در برابر تحولات نگران‌کننده و اوضاع متشنج شمال فلسطین اشغالی، از ابتدا به‌شکل پنهانی به گزینه دیپلماتیک متوسل شده بود و علاوه بر آمریکا و فرانسه، مقامات آلمانی را هم وادار به سفر به لبنان و متقاعد کردن مقاومت این کشور جهت پایان دادن به عملیات‌ها ضد اسرائیل کرده بود، اما هر بار با پاسخ منفی حزب‌الله مواجه شد.

شکست گزینه دیپلماتیک برای توقف عملیات‌های حزب‌الله ضد رژیم صهیونیستی به‌دلیل شکست مذاکرات آتش‌بس در غزه و در سایه پایبندی مقاومت لبنان به ادامه حملات خود تا زمان توقف جنگ علیه غزه، صهیونیست‌ها را واداشت تا به‌سمت گزینه تشدید محدود حملات نظامی با هدف وادار کردن مقاومت لبنان به عقب‌نشینی روی بیاورند و همزمان، آمریکا و غرب را برای ادامه تحرکات دیپلماتیک در لبنان تحت فشار قرار داده بودند.

ترور شهید «فؤاد شکر» فرمانده نظامی ارشد حزب‌الله در جریان حمله تروریستی ارتش صهیونیستی به بیروت که با شهادت شماری از غیرنظامیان لبنانی هم همراه بود، نقطه اوج جنایت‌های اسرائیل از ابتدای درگیری‌ها با مقاومت لبنان محسوب می‌شد. صهیونیست‌ها بعد از این جنایت تروریستی اعلام کردند که به‌دنبال گسترش جنگ نیستند و همه چیز به پاسخ حزب‌الله بستگی دارد.

همزمان با آن کمپینی توسط مزدوران رژیم اشغالگر در لبنان به‌سرکردگی «سمیر جعجع» رئیس حزب نیروهای لبنانی برای تحریک علیه مقاومت به‌راه افتاد و اسرائیل امیدوار بود حزب‌الله تحت‌تأثیر این شرایط، پاسخ جنایت این رژیم را ندهد یا اینکه مقاومت به‌عنوان عامل گسترش جنگ معرفی شود، اما حزب‌الله ابتدا عملیات‌های خود را در شمال فلسطین اشغالی به‌شکلی قابل‌توجه گسترش داد و بعد از آن در یک عملیات حساب‌شده، بزرگترین مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی و یگان 8200 را در پایگاه گلیلوت در نزدیکی تل‌آویو هدف قرار داد، که طبق اطلاعات فاش‌شده توسط منابع اروپایی، 22 نفر از افسران و نظامیان ارشد اسرائیل در این حمله حزب‌الله کشته و 74 نفر هم زخمی شدند، البته در سایه سانسور نظامی شدید ارتش صهیونیستی، آمار تلفات واقعی این ارتش هرگز فاش نمی‌شود و انتظار می‌رود که تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها بیش از این باشد.

اسرائیل چگونه تعداد آوارگان خود در شمال را دوبرابر می‌کند؟

بعد از اصابت موشک یمنی به قلب تل‌آویو که صهیونیست‌ها را شوکه کرد و تیر خلاصی به بازدارندگی ازدست‌رفته این رژیم بود، اسرائیلی‌ها جنایات خود در لبنان را به‌عنوان بخشی از استراتژی دفاعی نظامی تشدید کردند، تا فرصتی برای توقف عملیات‌های حزب‌الله باشد و این حزب را وادار به عقب‌نشینی کند، در این میان انفجار پیجرها در لبنان شاید آخرین فشار رژیم اشغالگر در این زمینه باشد که سعی دارد آخرین شانس خود را هم امتحان کند.

صهیونیست‌ها می‌دانند که گسترش جنگ با لبنان در سایه گرفتاری اسرائیل در باتلاق غزه و کرانه باختری و همچنین محاصره این رژیم از سوی دیگر جبهه‌های مقاومت، به‌ویژه یمن، موجب می‌شود تل‌آویو عملاً در معرض حملات پی‌درپی 7 جبهه از هر سو قرار بگیرد که جبهه لبنان خطرناک‌ترین آنهاست؛ به‌ویژه اگر جبهه سوریه هم علیه اسرائیل به‌شکل رسمی باز شود.

ناظران امور معتقدند که تحرکات نظامی و تروریستی متعدد رژیم اشغالگر که جدیدترین آنها انفجار دستگاه‌های ارتباطی در لبنان بود، نه بازدارندگی ازدست‌رفته این رژیم را برمی‌گرداند و نه موجب بازگشت آوارگان شمال می‌شود؛ بلکه تعداد این آوارگان را دو برابر خواهد کرد و بحران شهرک‌های شمالی فلسطین اشغالی در سطوح مختلف عمیق‌تر می‌شود.

در پایان همه چیز به تحولات چند روز آینده در جبهه‌های مختلف به‌ویژه غزه بستگی دارد و در صورتی که مذاکرات آتش‌بس همچنان در سایه مانع‌تراشی‌های نتانیاهو به نتیجه نرسد، اسرائیل به‌سمت جنگی چندجبهه‌ای حرکت خواهد کرد که عواقب فاجعه‌بار و نامعلومی دارد؛ جنگی که آمریکا به‌شدت نگران پیامدهای آن برای اسرائیل و منافع ایالات متحده در منطقه است و تحت هیچ شرایطی از این جنگ حمایت نمی‌کند.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon