پیجرها در لبنان چگونه منفجر شدند؟
اطلاعات نشان میدهد، در حدود ۵۰۰۰ دستگاه ارتباطی که از ۵ ماه گذشته وارد لبنان شد، وسیله انفجاری کار گذاشته شده بود و سرویس جاسوسی موساد و یا سرویسهای امنیتی اسرائیل توانسته بودند به این دستگاهها برسند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، سرتیپ «منیر شحاده» هماهنگ کننده سابق دولت لبنان برای نیروهای اضطراری بین المللی در این کشور و رئیس سابق دادگاه نظامی لبنان، درباره جنایت تروریستی سایبری دیروز رژیم صهیونیستی که با شهادت بیش از 10 نفر و زخمی شدن 3000 تن دیگر در این کشور همراه بود، اعلام کرد: عملیات تروریستی که روز گذشته توسط طرف اسرائیلی در لبنان انجام شد، در واقع جایگزینی برای اقدام نظامی این رژیم بود.
اسرائیل تروریسم سایبری را جایگزین حمله زمینی کرد
این سرتیپ لبنانی در گفتگو با وب سایت النشره اظهار داشت: تل آویو قادر به انجام عملیات زمینی در جنوب لبنان نیست و در درجه نخست، به دلیل عدم آمادگی ارتش خود برای حمله زمینی و در وهله بعدی به خاطر آگاهی از قدرت مقاومت در چنین نبردی، دست به تروریسم سایبری زد. به ویژه اینکه بعد از جنایت ترور شهید «فواد شکر» فرمانده نظامی مقاومت لبنان، اسرائیل بخشی از توانمندیهای نظامی حزب الله را دید و به این نتیجه رسید که در تقابل نظامی مقابل مقاومت لبنان موفق نمیشود و باید دست به اقدامی از طریق سلاحهای نامتعارف بزند.
وی تصریح کرد: بنابراین حمله تروریستی سایبری دیروز اسرائیل، جایگزینی برای عملیات زمینی این رژیم در لبنان بود. کابینه رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته در جلسات خود تصمیم به گسترش عملیات نظامی در جبهه شمالی گرفته بود و منظور از آن گسترش بمبارانهای هوایی بود. همچنین صحبتهای مقامات اسرائیلی درباره کمربند امنیتی در 10 کیلومتری مرزها به این معنا بود که صهیونیستها میخواهند در این مسافت، بمبارانهای خود را گسترش دهند؛ نه اینکه قادر به انجام حمله زمینی باشند.
این مقام نظامی سابق لبنان در ادامه تاکید کرد: تل آویو هرگز اقدام به حمله زمینی به لبنان نخواهد کرد؛ زیرا به هیچ وجه قدرت پیروزی در چنین عملیاتی را ندارد و حمله تروریستی سایبری دیروز که انجام شد در واقع همان گسترش عملیات نظامی در جبهه شمالی بود که مقامات اسرائیلی از آن حرف میزدند.
پیجرها در لبنان چگونه منفجر شدند؟
سرتیپ منیرشحاده در پاسخ به سوالاتی درباره حقیقت اتفاقی که دیروز افتاد، توضیح داد که اطلاعات نشان میدهد، در حدود 5000 دستگاه ارتباطی که از 5 ماه گذشته وارد لبنان شد، وسیله انفجاری کار گذاشته شده بود و سرویس جاسوسی موساد و یا سرویسهای امنیتی اسرائیل توانسته بودند به این دستگاهها برسند. در این میان احتمال میرود که طرف سازنده این دستگاهها با طرف اسرائیلی همکاری کرده باشد. مواد منفجرهای که در این دستگاهها کار گذاشته میشود، چند گرم بیشتر وزن ندارند و در داخل باتری پنهان میشوند.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، انفجار در این دستگاهها از طریق نفوذ سایبری انجام میشود, به طوری که ابتدا پیامهایی به دست حاملان این دستگاهها میرسد و آنها را مجبور به حمل دستگاهها میکند و سپس انفجار رخ میدهد. به همین دلیل بیشترین صدمات وارده به صورت و دستهای صاحبان این دستگاهها بوده است.
رئیس پیشین دادگاه نظامی لبنان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه دلایلی مانع از کشف پیشاپیش این موضوع شده و موجب گشت تا این دستگاهها در دست تعداد زیادی از افراد منفجر گردند، گفت: نظریههای مختلفی درباره نوع این مواد منفجره وجود دارد که کشف آنها تنها با روشهای بسیار پیشرفته امکانپذیر بوده و به این سادگیها نیست. همچنین نظرات متعددی درباره جزئیات این انفجارها بیان شده که نمیتوان با قطعیت درباره درستی آنها صحبت کرد و باید منتظر سخنرانی سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله که فردا انجام خواهد شد، بمانیم.
پاسخ حزبالله سریع و متناسب خواهد بود
سرتیپ منیرشحاده، درباره پاسخ مورد انتظار حزب الله به این جنایت تروریستی سایبری دشمن اشغالگر اعلام کرد که طبق بیانیههای صادر شده توسط مقاومت لبنان باید بر سه نکته متمرکز شویم: اول اینکه علی رغم عدم اعتراف رژیم صهیونیستی به این جنایت تروریستی سایبری، اما مشخص شده که اسرائیل عامل این جنایت بوده و حزب الله در بیانیههای خود به آن اشاره کرده است. نکته بعدی این است که حزب الله قطعاً پاسخی هم وزن و متناسب با این جنایت تروریستی به اسرائیل خواهد داد. همچنین پیشبینی میشود که برخلاف پاسخ حزب الله به جنایت ترور شهید فواد شکر ،پاسخی که به جنایات تروریستی دیروز دشمن داده خواهد شد،در زمانی سریع خواهد بود و شاید طی ساعات یا روزهای آینده باشد.
وی در پایان، با تاکید بر اینکه اسرائیل هیچ گزینهای برای خود جز دریافت پاسخ دردناک حزب الله باقی نگذاشته است، تصریح کرد: اسرائیل کاری کرد که احتمال گسترش جنگ را باز گذاشت. حزب الله در پاسخ به ترور شهید فواد شکر، هدف خود را به گونهای بررسی کرد که در عین دادن پاسخ مناسب به دشمن، بهانهای جهت گسترش جنگ به تلآویو ندهد. اما امروز مقاومت لبنان گزینهای جز پاسخگویی مناسب در حد و اندازه این جنایت تروریستی اسرائیل مقابل خود نمیبیند.
انتهای پیام/