شهادت ‌سید‌حسن نصرالله به تقویت جبهه مقاومت می‌‌انجامد

شهادت ‌سید‌حسن نصرالله به تقویت جبهه مقاومت می‌‌انجامد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شهادت ‌سید‌حسن نصرالله به تقویت جبهه مقاومت می‌‌انجامد، گفت: رژیم صهیونیستی در یک سال اخیر با یورش به کشورهای منطقه تمام حریم‌ها را شکسته و قواعد بازی را به هم زده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی آقامحمدی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی در اردبیل اظهار داشت: شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان حرکت کوردلانه رژیم صهیونیستی است که بر تولید نفرت علیه خود و انسجام امت اسلامی بیش از هر زمان دیگر کمک کرده است.

وی تصریح کرد: با تلاش سید حسن نصرالله جبهه مقاومت در منطقه قدرت مضاعفی پیدا کرد به طوری که رژیم صهیونیستی نتوانست بیش از یک ماه در مقابله با مردم فلسطین و لبنان در سال‌های گذشته دوام بیاورد و این رژیم را در لبنان زمین گیر کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر آمریکا در حمله صدام به کویت در آن کشور ماندگار بود، قطعا رژیم صهیونیستی نیز در لبنان به پیروزی امیدوار می‌شود در حالی که به هیچ وجه این حضور و قدرت‌نمایی پوشالی نتیجه‌ای جز شکست و خفت برای آنها چیز دیگری به همراه نخواهد داشت.

آقامحمدی افزود: رژیم صهیونیستی تمام حریم‌ها را شکسته و قواعد بازی را به هم زده و در خطای راهبردی استراتژیک زمینه انسجام بیشتر امت اسلامی و در نقطه مقابل بساط نابودی خود را بیش از هر زمان دیگر فراهم کرده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شهادت مجاهد نستوه سید حسن نصرالله به تقویت جبهه مقاومت بیش از گذشته کمک خواهد کرد و این حرکت مذبوحانه رژیم صهیونیستی در دبیرکل حزب‌الله شهادت را به عنوان شربت گوارا به همراه داشت ولی امت اسلامی را از وجود چنین شخصیت علمی و پرنفوذ محروم کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: تأثیر این شخصیت والامقام در تحولات منطقه بی‌نظیر بود و با طرفداری از اهل سنت سعی می‌کرد به وحدت امت اسلامی کمک کرده و زمینه همگرایی بیشتر را فراهم کند.

آقامحمدی بیان کرد: رژیم صهیونیستی کوچکتر از آن است که با چند بمب و هواپیما بخواهد استقامت امت اسلامی را بشکند بلکه در گذر از این شرایط سخت، حساس و خطیر منطقه‌ای باید هوشیار بوده و همچنان راه مقاومت را با قوت و قدرت ادامه داد.

جغرافیای اقتصادی ایران پرریسک است

آقامحمدی همچنین در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار داشت: باید الزامات این جغرافیای پرریسک را بپذیریم و به دور از رفتارهای احساسی و توقعات عجیب و غریب سعی کنیم تا به تناسب این شرایط فعالیت‌های اقتصادی خود را به پیش ببریم.

وی تصریح کرد: این شرایط در داخل کشور نیز برای استان‌های مختلف و فعالان اقتصادی متفاوت است و آنچه که در استان اردبیل ظرفیت ممتاز اقتصادی به شمار می‌رود، در سایر استان‌ها ممکن است همین ظرفیت‌ها مورد توجه قرار نگیرد.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: در گام نخست باید دنبال این موضوع باشیم که چگونه در این عصر پر از تحولات جهانی در میدان رقابت اقتصادی حضور پیدا کرده و با شرایط سخت جنگ، اختلاف و درگیری بتوانیم تحولات اقتصادی را به نفع خود رقم بزنیم.

آقامحمدی افزود: در این عرصه افراد شجاع و پرریسک نیاز است تا کار و کاسبی خود را متناسب با این شرایط تنظیم کنند وگر نه بهتر است با عدم پذیرش این شرایط فعالیت‌های خود را کنار بگذاریم.

وی به شکل‌گیری بانک جهانی برای بازسازی اروپا و حمایت از این کشورها اشاره کرد و ادامه داد: بانک جهانی امروز گستره فعالیت خود را به کشورهای مختلف افزایش داده و با پذیرش تضامین در برابر خطرات و حوادث سعی دارد تا کمک کار نظام اقتصادی در سطح دنیا باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خاطرنشان کرد: ما باید نگاه خود را تغییر داده و متناسب با شرایط جغرافیایی و اقتصادی منطقه و دشمنانی که در کمین ما هستند، به نحوی عمل کنیم تا به شکل معقول نظام اقتصادی و داد و ستد ما رونق بیشتری پیدا کند.

آقامحمدی اضافه کرد: بهتر است ساز و کارهای خود را در این عرصه تغییر داده و به سمتی حرکت کنیم تا با تکیه بر توان داخلی خود و اتحاد و انسجام بتوان به نحوه مطلوب به پیش رفت.

وی اردبیل را استان با ظرفیت‌های بی‌نظیر و ویژگی‌های ممتاز توسعه‌ای برشمرد و بیان کرد: مدل خوبی در این استان در حال پیاده شدن است که قطعا با این مدل و تکیه بر همگرایی همه دلسوزان می‌توان کارها را به پیش برده و بسیاری از نارسایی‌ها را برطرف کرد.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در ادامه یادآور شد: باید به خودمان تکیه کرده و با اعتبار و انسجام‌بخشی به قدرت و حرکت منسجم خود زمینه تحول را بیش از گذشته فراهم کنیم.

آقامحمدی به اجرای طرح 2020 در محلات کم برخوردار کشور و روستاها اشاره کرد و گفت: با بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان تفاهمنامه‌ای به امضا رسیده تا از 39 هزار و 500 روستای کشور، 13 هزار و 900 روستا که از مناطق کم‌برخوردار هستند، تحت پوشش این طرح قرار گیرند.

وی تصریح کرد: برای این روستاها چهار هزار و 40 منظومه تعریف شده تا با شکل‌گیری ستاد پیشرفت و آبادانی بتوان کارها را در مسیر ایجاد تحول اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌‌گذاری به پیش برد.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری افزود: در همین استان اردبیل به عنوان استان پایلوت می‌توان این طرح را به خوبی اجرا کرده و از ظرفیت‌های خود روستاییان برای توسعه و پیشرفت بیشتر و تقویت نظام اقتصادی با تکیه بر تولید محصولاتی همچون سیب‌زمینی بهره گرفت.

انتهای پیام/131/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon