طرح چالش قانونی جدید از سوی مشاور ترامپ برای انتخابات ۲۰۲۴

طرح چالش قانونی جدید از سوی مشاور ترامپ برای انتخابات 2024

یکی از مشاوران دونالد ترامپ چالشی قانونی را مطرح کرده که در آن قضات می‌توانند نتایج انتخابات را به دلیل بی نظمی‌های گزارش شده از سوی مقامات محلی رد کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، استفان میلر موسس یک گروه صاحب نفوذ در ایالت آریزونا و مشاور دونالد ترامپ، چالشی قانونی را مطرح کرده که در آن قضات می توانند نتایج انتخابات را به دلیل شکست ها و یا بی نظمی های گزارش شده از سوی مقامات محلی رد کنند.

این ایالت یکی از ایالت های چرخشی در انتخابات آمریکاست و نتیجه آن تاثیر مهمی بر نتیجه کل انتخابات دارد.

در این دعوی قضایی آمده است دادگاه در این موارد باید بتواند نتیجه انتخابات را باطل کرده و دور جدیدی از رای گیری را در هر دو منطقه در ایالت آریزونا برگزار کند. جایی که کامالا هریس رقیب دموکرات ترامپ، در نظرسنجی های انجام شده در این ایالت، پیشتاز است.

در همین حال کمیته ملی جمهوری خواهان اعلام کرد این موضوع در قالب بیش از 120 دعوی قضایی در 26 ایالت مطرح شده است. استراتژی که برخی کارشناسان حقوقی و گروه های حامی حقوق رای دهندگان بر این باورند که به معنای تضعیف سیستم انتخاباتی آمریکاست.

جمهوری خواهان معتقدند هدف از این دعوی قضایی، احیای اعتماد به انتخابات با دادن اطمینان به مردم است که مردم به صورت غیرقانونی رای نمی دهند. ترامپ و دوستانش بارها مدعی شدند که در انتخابات 2020 تقلب شده است.

سخنگوی کمیته ملی جمهوری خواهان در این باره گفت: اولویت اصلی این حزب، اصلاح مشکلات سیستم های رای گیری پیش از روز انتخابات است تا اطمینان حاصل شود هیچ رای غیرقانونی به صندوق انداخته نمی شود.

وی خاطرنشان کرد عملیات یکپارچه انتخاباتی ما مبارزه برای تامین امنیت انتخابات و افزایش شفافیت و عدالت برای هر رای قانونی است. این امر به رای دهندگان اطمینان می دهد که آرای آنها به درستی شمرده می شود.

در ایالت میشیگان نیز جمهوری خواهان به دنبال ممانعت نهادهای ایالتی از گسترش دسترسی به ثبت نام رای دهندگان، محدودیت استفاده از سایت های رای گیری و اعمال قوانین تاییدیه سختگیرانه تر برای آرای پستی هستند.

در نوادا و ایالت های دیگر، دوستان ترامپ به دنبال پاکسازی فهرست رای دهندگان از رای دهندگانی هستند که واجد شرایط و یا شهروند آمریکا نیستند. گرچه موعد زمانی برای حذف این فهرست برای انتخابات 2024، گذشته است.

در پنسیلوانیا نیز جمهوری خواهان در نبرد برای اجرای قوانین محدود رای گیری پستی و محدود کردن امکان اصلاح اشتباهات بر روی برگه های رای برای رای دهندگان هستند. جمهوی خواهان این ایالت در تاریخ 13 سپتامبر، با حکم دادگاه عالی ایالتی مبنی بر اینکه آرای پستی با تاریخ نادرست شمرده نخواهند شد، پیروزی بزرگی بدست آوردند.

این در حالی است که نتایج تازه ترین نظرسنجی های نیویورک تایمز و کالج سیه نا نشان می دهد که کامالا هریس و دونالد ترامپ در ایالت های چرخشی و حساس میشیگان و ویسکانسین در رقابت تنگاتنگی قرار دارند.

براساس این نظرسنجی، کامالا هریس 48 درصد حمایت رای دهندگان در میشیگان را بدست آورده در حالی که ترامپ 47 درصد حمایت ها را جلب کرده است. همچنین هریس در ایالت ویسکانسین 49 درصد آرا و ترامپ در همین ایالت 47 درصد آرا را برای خود بدست آورده‌اند.

علاوه بر این، نتایج نظرسنجی های جدید بلومبرگ از رای دهندگان احتمالی نشان می دهد که کامالا هریس نامزد دموکرات ها برتری اندکی بر دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان در 6 ایالت چرخشی و رقابتی دارد و در یک ایالت نیز رقابتی برابر دارند.

براساس این نظرسنجی که به طور مشترک توسط بلومبرگ و مورنینگ کانسالت انجام شده، هریس با 7 درصد در نوادا، با 5 درصد در پنسیلوانیا و با 3 درصد در آریزونا، میشیگان و ویسکانسین و با 2 درصد در کارولینای شمالی پیشتاز است و در ایالت جورجیا رقابتی برابر دارند.

همچنین نتایج نظرسنجی های هفته گذشته نشریه نیویورک تایمز و کالج سیه نا نشان می دهد که دونالد ترامپ در بین رای دهندگان احتمالی در ایالت های رقابتی آریزونا، جورجیا و کارولینای شمالی از کامالا هریس پیشی گرفته است.

این سه ایالت جزو 7 ایالت کلیدی در آمریکا هستند که نقشی تعیین کننده در انتخابات ریاست جمهوری 2024 دارند.

همچنین نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ایپسوس نشان می دهد کامالا هریس با 47 درصد در مقابل دونالد ترامپ با 40 درصد در رقابت برای پیروزی در انتخابات 5 نوامبر، پیشتاز است.

در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است. در حال حاضر نتایج نظرسنجی ها حاکی از آن است که هریس و ترامپ در ایالت های رقابتی شانه به شانه پیش می روند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر (15 آبان) برگزار می شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon