پلیس با رویکرد جامعه محور به دنبال امنیت پایدار در جامعه است
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با تاکید بر رویکرد جامعه محور در برنامههای پلیس، گفت: با این رویکرد، پلیس به دنبال امنیت پایدار و عمومی در جامعه است و خوشبختانه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از این همراهی و مشارکت مردم برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سردار علی محمدی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تبریز، با تاکید بر اینکه به فرمایش رهبر معظم انقلاب بهزودی شاهد زوال این رژیم کودککش و دشمن بشریت خواهیم بود، اظهار داشت: این رژیم در عملیاتهای وعده صادق یک و دو سیلی سنگینی خورد و به طور یقین سیلی و ضربههای بیشتری از مقاومت خواهد خورد.
وی به فرارسیدن هفته نیروی انتظامی از 13 تا 19 مهر اشاره کرد و افزود: رکن بسیار اساسی در امنیت هر کشوری حضور مردم در کنار پلیس است و برای ایجاد امنیت پایدار همکاری مردم و پلیس بسیار مهم و تأثیرگذار است.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه رویکرد جامعه محوری پلیس جزو برنامههای پلیس است، گفت: با این رویکرد، پلیس به دنبال امنیت پایدار و عمومی در جامعه است و خوشبختانه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از این همراهی و مشارکت مردم برخوردار است.
محمدی بیان کرد: رسیدن به یک پلیس در تراز انقلاب اسلامی که در گام دوم انقلاب نیز تاکید شده است با یک معماری جدید و با مولفههای تاثیرگذار در امنیت از جمله ایجاد اعتماد اجتماعی دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه کارآمدی پلیس هوشمند منوط به شهروند هوشمند و رعایت و اعتماد به قانون در این امر مهم است، افزود: قانونمندی از شروط جامعه سالم و پویا برای ساخت جامعهای امن، ضروری است.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه خدمت بیمنت به مردم از وظایف قانونی پلیس است، گفت: حفظ ارزشها و امنیت خط قرمز پلیس است و پلیس اجازه هیچ ناامنی به هیچ شخص و گروهی نمیدهد و با مخلان این امر به شدت برخورد میکند.
محمدی با بیان اینکه پلیس از بدو تولد تا مرگ در کنار مردم است و در تمام عرصهها نقش دارد، تصریح کرد: امنیت اتفاقی نیست و برای امنیتی که امروز داریم بیش از 13 هزار شهید تقدیم شده که 845 شهید از استان آذربایجان شرقی است و یک هزار و 629 جانباز و 84 آزاده نیز از پلیس استان تقدیم انقلاب و امنیت شده و باب شهادت در این نیرو همچنان باز است.
وی با اشاره به اقدامات و عملکرد پلیس در استان در سالجاری، گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون 296 اراذل و اوباش در استان دستگیر شدند و تعداد زیادی نیز احضار و تذکر گرفتهاند و در کلانتریهای استان، 26 هزار خدمت مشاوره ارائه شده و 70 درصد به صلح و سازش انجامیده است.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی به آمار سرقت در استان نیز اشاره کرد و گفت: نسبت به سال قبل در وقوع سرقت 10 درصد کاهش داشتهایم و در کشفیات نیز 60 درصد شاهد رشد بودیم.
محمدی بیان کرد: پلیس امنیت اقتصادی نیز یک هزار و 153 فقره پرونده در جرایم قاچاق کالا، ارز احتکار، ربا و زمینخواری تشکیل داده است که 45 مورد در بخش احتکار، 9 مورد پولشویی و 13 مورد در زمینه اخلال در امنیت اقتصادی بود و 113 نفر دستگیر شدند.
وی در خصوص بهکارگیری پابند الکترونیکی در آذربایجان شرقی، گفت: برای کنترل مجرمینی که بیش از چهار سرقت داشتهاند این پابندها استفاده میشود و این افراد تحت نظارت پلیس هستند.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی به تجهیز پلیس راهنمایی و رانندگی استان نیز اشاره کرد و گفت: 20 موتور و 10 خودروی مجهز به دوربین ثبت تخلف به ناوگان این پلیس افزوده شده است.
محمدی با اشاره به اینکه مشکلات زیادی در بخش ترافیک مطرح است، اما تنها 12 درصد از این مشکلات به وظایف پلیس برمیگردد، افزود: متاسفانه یک بیانضباطی ترافیکی در تبریز حاکم است که بخشی به فرهنگ رانندگی در این شهر و بخشی نیز به نبود زیرساختها مربوط است.
انتهای پیام/