الگوبرداری ضدمهاجرتی دولت جدید فرانسه از ایتالیا

الگوبرداری ضد مهاجرتی دولت جدید فرانسه از ایتالیا

وزیر کشور جدید فرانسه می‌خواهد سیاست شکست‌خورده مهاجرت در کشورش را به‌زعم خود با سختگیری‌های بیشتر علیه پناهجویان و الگوبرداری از ایتالیا در این راستا اصلاح کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" در مطلبی به رویکرد جدید و سختگیرانه در قبال مهاجران از طرف دولت جدید فرانسه پرداخته نوشت: شکست مدل ادغام پناهندگان در فرانسه مدت‌هاست که در جریان است. پیامدهای سیاست شکست‌خورده مهاجرت، نظام سیاسی فرانسه را متزلزل کرده و به قدرت گرفتن "مارین لوپن" راست افراطی کمک شایانی کرده است.

ظاهراً طرح‌هایی که برونو رتالو، وزیر کشور جدید فرانسه اعلام کرده است، حالا برای این کشور یک ضرورت سیاسی است. تحلیل‌های انتخاباتی پس از انتخابات اروپا و انتخابات زودهنگام پارلمانی نشان می‌دهد که نارضایتی از مهاجرت انبوه، همراه با قدرت خرید، مهم‌ترین انگیزه رأی‌دهندگان به حزب افراطی اجتماع ملی فرانسه بوده است.

در ادامه این مطلب آمده است: حالا با هفت سال تأخیر، برنامه‌ای که فرانسوا فیون، نامزد راست‌گرای ریاست‌جمهوری در پی حملات تروریستی پاریس طراحی کرده بود، اجرایی می‌شود. رتالو، مدیر کمپین انتخاباتی او در آن زمان بود. وی بر این عقیده است که سیاست استقبال آلمان، اتحادیه اروپا را در مورد کنترل و محدودیت مهاجرت کارآمد به عقب انداخته است. وی ایتالیای تحت رهبری جورجیا ملونی را به‌عنوان یک الگو می‌بیند. او از توافقات با کشورهای ثالث برای دور نگه‌داشتن مهاجران از اتحادیه اروپا حمایت می‌کند.

"برونو رتالو"، وزیر کشور محافظه‌کار دولت جدید فرانسه اخیراً هم در سخنانی در پاریس گفت: ما باید شجاعت سختگیری را داشته باشیم.
وی از زمانی که سلفش "جرالد دارونین" روی کار آمد، این موضع تند را اتخاذ کرد. رتالو دراین‌باره گفت: من سه اولویت دارم؛ بازگرداندن نظم، بازگرداندن نظم و بازگرداندن نظم.
وی تأکید کرد: مهمترین هدف "حمایت از فرانسوی‌ها" است.

"رتالو" به‌عنوان رهبر گروه جمهوری‌خواهان در سنا هم اخیراً برای تشدید قوانین مهاجرت مبارزه کرده است. برخی از مقررات اضافه‌شده تحت رهبری او ـ مانند کاهش مراقبت‌های پزشکی برای مهاجران ـ توسط شورای دولتی لغو شده بود.

"میشل بارنیه"، نخست وزیر جدید فرانسه هم اخیراً در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرده است که می‌خواهد در مورد سیاست مهاجرت "سخت‌تر از قبل" باشد. وی با اشاره به "اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان اضافه کرد که "بسیار جالب" بود که آلمان در مورد کنترل‌های مرزی فراگیر تصمیم گرفته است. بارنیه گفت: ما نیز مانند همسایگان خود، اقداماتی را برای محدود کردن مهاجرت انجام خواهیم داد، که اغلب غیرقابل تحمل می‌شود.

به این ترتیب برونو رتالو، وزیر کشور جدید فرانسه، در واکنش به انتقادهای احزاب راست افراطی علیه مهاجران غیرقانونی که به‌بهانه بازداشت مظنون به قتل دختر دانشجوی فرانسوی، شدت گرفته است، برای تصویب قوانین سخت‌گیرانه‌تر علیه مهاجران غیرقانونی اعلام آمادگی کرد. مارین لوپن، از حزب راست افراطیِ اجتماع ملی (RN)، اخیراً گفته بود که حزبش این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در صورت عدم‌توجه دولت جدید فرانسه به نگرانی‌های موجود در خصوص بحران مهاجرت، حمایت ضمنی خود را از کابینه میشل بارنیه پس بگیرد.

"جردن باردلا"، رئیس حزب اجتماع ملی، نیز با متهم کردن دولت فرانسه به مماشات بیش از اندازه در قبال بحران مهاجرت و امنیت مردم گفته است: زمان آن رسیده است که دولت وارد عمل شود؛ هموطنان ما عصبانی هستند و دیگر حاضر نیستند که فقط به حرف‌های دولتمردان بسنده کنند.
مطابق داده‌های اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات)، فرانسه در سه‌ماهه نخست سال جاری میلادی دستور اخراج بیش از 34 هزار مهاجر غیرقانونی را صادر کرده است که معادل یک‌سوم مجموع احکام اخراج صادرشده در سراسر اتحادیه اروپاست، با این حال، بوروکراسی طولانی، بی‌میلی برخی کشورها برای تحویل اتباع دارای محکومیت کیفری موجب شده است روند اخراج مهاجران غیرقانونی با کندی مواجه شود.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon