موفقیت ۲۴ دانشجوی دانشگاه امیرکبیر در ۱۰ رشته المپیاد علمی
رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کسب مقام ۲۴ دانشجوی این دانشگاه در ۱۰ رشته بیستونهمین المپیاد دانشجویی کشور خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، ایمان شریفی رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشگاه امیرکبیر با اشاره به حضور دانشجویان این دانشگاه در المپیاد علمی دانشجویی ابراز کرد: با اعلام نتایج بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور خوشبختانه بیشتر دانشجویان این دانشگاه راهیافته به مرحله نهایی توانستند حائز رتبه شوند.
وی افزود: در این المپیاد پارسا هاشمی خرسند در رشته مهندسی کامپیوتر و علی صمدیان در رشته مهندسی مواد و متالورژی رتبه اول را کسب کردند.
شریفی یادآور شد: سه نفر از دانشجویان این دانشگاه بهنامهای امیرحسین طارمی در رشته مهندسی شیمی، آریانا غفاری در رشته مهندسی مواد و متالورژی و سهیل حقیقی نجفآبادی در رشته ریاضیات و کاربردها حائز مقام دوم شدند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: حمید خلیقی در رشته مهندسی عمران، امیرحسین باقری بابوکانی در رشته مهندسی برق و میرمهدی سیدان کیوج در رشته سلولهای بنیادی و مهندسی بافت رتبه پنجم را کسب کردند.
شریفی تأکید کرد: در مجموع 24 نفر از دانشجویان این دانشگاه در 10 رشته مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی شیمی، ریاضیات، مهندسی عمران، مهندسی برق، سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، فیزیک، مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع رتبههای اول تا 40 را کسب کردند.
شریفی این موفقیت را به دانشجویان مقامآور و خانواده دانشگاهی امیرکبیر تبریک گفت.
وی با بیان اینکه در مراسمی از این دانشجویان تقدیر بهعمل خواهد آمد، خاطرنشان کرد: دانشجویان المپیادی با توجه به آییننامههای المپیاد و بورس تحصیلی میتوانند از امکاناتی مانند پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون خارج از ظرفیت استفاده و یا ماهانه بورس تحصیلی دریافت کنند.
آزمون مرحله نهایی بیست و نهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور با حضور نفرات برگزیده آزمون کارشناسیارشد (متمرکز) و برگزیدگان مرحله اول آزمون غیرمتمرکز المپیاد در صبح و بعدازظهر روز جمعه پنجم مردادماه سال 1403 در دانشگاههای واقع در مراکز مناطق دهگانه کشور برگزار شد.
شرکتکنندگان در این المپیاد در رشتههای «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روانشناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیستشناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات»، «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» به رقابت پرداختند.
انتهای پیام/+