سرقت کلان دادهها توسط هکرها چالشی بزرگ برای دولت ایتالیا
اخیرا رسانهها از حملات گسترده هکری علیه سرورهای دولتی و سازمانی و سرقت کلان داده از برخی مقامات این کشور خبر دادهاند که این مسئله دولت ایتالیا به نخست وزیری «جورجیا ملونی» را به شدت نگران کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی "استاندارد "در مطلبی نوشت: هکرها اخیرا صدها هزار پرونده حساس را از سرورهای دولتی و سازمانی در ایتالیا سرقت کرده اند. سیاستمداران بلندپایه ایتالیا از جمله شخص جورجیا ملونی، نخست وزیر این کشور هم تحت تاثیر این حملات قرار گرفته اند. ملونی، نخست وزیر ایتالیا به شدت در این باره ابراز نگرانی کرده است.
روزنامه اتریشی استاندارد در مطلبی در این باره نوشت: بازرسان هنوز جرات برآورد میزان کامل این سرقت اطلاعات را ندارند. اما فرانچسکو دی تومازی، دادستان برجسته ضد مافیای میلان، حداقل یک ابراز نگرانی بزرگ را منتقل کرده و در این باره گفته است : احتمالاً اغراق نمی کنیم وقتی می گوییم که متهمان خطری برای دموکراسی این کشور هستند. آنها شهروندان و نهادهای ایتالیا را در این کشور در دستان خود گرفته اند.
متهمان این پرونده یک گروه تقریباً 60 نفری هستند که اکنون شش نفر از آنها دستگیر یا در حصر خانگی قرار گرفته اند. چهرههای کلیدی در این پرونده سرقت دادهها یک هکر حرفهای، یک بازرس سابق، یک کارآفرین مشهور و با روابط سیاسی و رئیس نمایشگاه تجاری میلان هستند.
به گفته دی تومازی، این متهمان موفق شدند به چندین پایگاه داده دولتی و خصوصی نفوذ کند. حداقل 800000 مجموعه داده تنها از وزارت کشور به سرقت رفته است که در درجه اول از سوابق جنایی دیجیتال است. پایگاههای اطلاعاتی بیمه بازنشستگی کشوری، سازمان امور مالیاتی، بانک اطلاعاتی «تراکنشهای مالی مشکوک» پلیس مالی و ثبت ملی افراد و ساکنان نیز ربوده شدند.
به گفته دی تومازی، هدف این گروه ایجاد پرونده های سازشکارانه در مورد سیاستمداران و کارآفرینان بلندپایه بود که می توان از آنها برای تحت فشار قرار دادن افراد ممد نظر استفاده کرد. متهم خود را در موقعیتی قرار داده بود که «بر تصمیمات و فرآیندهای تجاری، سیاسی و حتی قضایی تأثیر بگذارد». این باند همچنین با مافیا و سرویس های مخفی داخلی و خارجی ارتباط داشت.
تعداد بیشماری از سیاستمداران و کارآفرینان بلندپایه تحت تأثیر این سرقت داده ها قرار گرفته اند، از جمله شماره یک و شماره دو در دولت یعنی سرجیو ماتارلا، رئیس جمهور دموکرات مسیحی و ایگنازیو لاروسا، رئیس سنا، عضو حزب راستگرای ملی برادران ایتالیای جورجیا ملونی، نخست وزیر این کشور. در مورد ماتارلا، حساب ایمیل خصوصی او هک شد. پرونده هایی در مورد لاروسا و یکی از پسرانش نیز ایجاد شد. لاروسا در واکنش به این حملات گفت که از این دسیسه ها "منزجر" شده است.
دراین حملات هکری همچنین ماتئو رنتزی، نخست وزیر سابق ایتالیا ، لتیزیا موراتی، شهردار سابق میلان، رئیس بانک سپرده و پسانداز دولتی و همچنین هنرمندان، روزنامهنگاران و افراد بیشماری دیگر جاسوسی شدند. در حال حاضر مشخص نیست که آیا جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا نیز در میان قربانیان است یا خیر. با این حال وی چندین بار در گذشته تحت تأثیر حملات هکرها و جاسوسی قرار گرفته است. اخیراً، حساب بانکی خصوصی او توسط یک مقام بانکی کنجکاو جاسوسی شده بود.
ملونی سیاستمدار دست راستی که از زمان روی کار آمدن در حدود دو سال پیش تردید داشت که توسط مخالفان سیاسی و نیروهای غیرشفاف در معرض خطر سرنگونی قرار دارد با نگرانی به این پرونده جاسوسی کلان واکنش نشان داد. این روند ایجاد پرونده های سازشکارانه در مورد شخصیت های سیاسی در ایتالیا نامیده می شود. نخستوزیر ایتالیا تاکید کرد: این پرونده در بهترین حالت سیاهنمایی و در بدترین حالت براندازی است. وی تاکید کرد: این در قانون اساسی قابل تحمل نیست، من انتظار دارم که دادستانی و قوه قضائیه به طور کامل به این پرونده رسیدگی کنند.
ماجرای اخیر یک مورد منحصر به فرد در ایتالیا نیست و بار دیگر ثابت میکند که ایتالیا کشوری با پایگاههای دوگانه است. بارها و بارها اتفاق افتاده که بازرگانان مشکوک با سیاستمداران فاسد، فراماسونها، سرویسهای مخفی و معمولاً با مافیا گرد هم میآیند و ساختارهای موازی ایجاد میکنند و سیاست رسمی و نهادهای دولتی توسط آن ها باج خواهی و دستکاری می شوند.
انتهای پیام/