آتش گرفتن صندوق‌های رای گیری در ۲ ایالت آمریکا

آتش گرفتن صندوق‌های رای گیری در 2 ایالت آمریکا

پلیس آمریکا از وقوع سه مورد آتش سوزی مشکوک در صندوق‌های اخذ رای در ایالت‌های واشنگتن و اورگان خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پلیس آمریکا از وقوع سه مورد آتش سوزی مشکوک در صندوق های اخذ رای در ایالت های واشنگتن و اورگان خبر داد و آنها را به یکدیگر مرتبط خواند.

بر این اساس، روز دوشنبه، دو آتش سوزی جداگانه در شهر پورتلند در ایالت اورگان رخ داد و در آن سه برگه رای سوخت اما در ونکوور واشنگتن، صدها برگه رای در آتش سوخت.

مقامات افزودند: این دو آتش سوزی مشابه آتش گرفتن یک صندوق اخذ رای در ونکوور واشنگتن در تاریخ 8 اکتبر است که در آن هیچ برگه رایی در آتش نسوخت.  

یکی از مقامات پلیس پورتلند اظهار کرد ما انگیزه این آتش سوزی ها را نمی دانیم. اما می دانیم چنین اقداماتی هدفمند و تعمدی هستند. ما راننده یک خودروی مشکوک را در اورگان به ظن ارتباط با این حوادث شناسایی کرده ایم و اتهاماتی از جمله دراختیار داشتن ابزار مخرب و انجام اقدامات غیرقانونی مرتبط با دستگاه های رای گیری را علیه او مطرح کرده‌ایم.

تصاویر منتشر شده در شبکه خبری ونکوور نشان می دهد دود از یک صندوق اخذ رای در این شهر بالا می آید در حالی که به نظر می رسد چندین برگه رای در میان شعله های آتش در حال سوختن است. مقامات محلی اعلام کردند رای دهندگانی که پس از ساعت 3 بعدازظهر روز شنبه آرای خود را به این صندوق انداختند باید با مقامات محلی تماس بگیرند.

در عین حال اداره پلیس ونکوور اظهار کرد روز دوشنبه یک وسیله مشکوک را که در کنار یک صندوق اخذ رای قرار گرفته بود، برداشته است.

اداره پلیس پورتلند نیز از حادثه مشابهی در یک صندوق اخذ رای در این شهر بر اثر یک وسیله آتش زا خبر داد و گفت: تنها سه برگه اخذ رای در این آتش سوزی از بین رفته و با رای دهندگان آنها تماس گرفته خواهد شد تا بار دیگر رای خود را به صندوق بیاندازند.

در پی این حوادث وزیر ایالتی واشنگتن از رای دهندگان خواست تا وضعیت برگه رای خود را به صورت آنلاین بررسی کرده و در صورتی که آرای آنها شمرده نشده است، درخواست برگه رای جایگزین داشته باشند.

این در حالی است که در ایالت فونیکس نیز، مردی پس از آتش زدن یک صندوق اخذ آرای پستی دستگیر شد. براساس گزارش مقامات محلی، حدود 20 برگه رای در این حادثه از بین رفت.         

شصتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 15 آبان ماه ( 5 نوامبر) با رقابت بین کامالا هریس معاون جو بایدن، و دونالد ترامپ رییس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا، برگزار می‌شود و در حال حاضر دو نامزد در رقابت تنگاتنگی با یکدیگر قرار دارند.

براساس مدل پیش بینی انتخاباتی نشریه هیل و دسیژن دسک اچ کیو، دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان برای نخستین بار در جریان رقابت های انتخاباتی، از کامالا هریس نامزد دموکرات ها، پیشی گرفت.

بر اساس این پیش بینی، از روز یک شنبه 20 اکتبر، شانس پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 52 درصد برآورد شده در حالی که کامالا هریس 42 درصد شانس برنده شدن دارد.

آخرین نظرسنجی سراسری شبکه سی ان ان پیش از انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر، نشان می دهد 47 درصد رای دهندگان آمریکایی به دونالد ترامپ و همین تعداد به کامالا هریس رای می دهند.   

بر این اساس نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ایپسوس نشان داد در حالی که رای دهندگان نسبت به شرایط کشور بدبین هستند، کامالا هریس نامزد دموکرات ها با 46 درصد در مقابل دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با 43 درصد با اختلافی بسیار اندک، پیشتاز است.

در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران