گذشتهای که آینده را میسازد
ملت ایران نشان داده که دشمنی آمریکا با ایران را نه صرفا از زمان تسخیر لانه جاسوسی که از گذشتههای دورتر یعنی کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا به امروز میداند و بر مقابله با فتنه انگیزیهای آن تاکید دارد.
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، قاسم غفوری در یادداشتی نوشت: امروز مصادف با 13 آبان برای ملت ایران روزی ماندگار است که توجه و تکیه بر آن میتواند آینده داخلی و جهانی کشور را در مسیر تحقق اهدافش تضمین نماید. اری این روز برابر با تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست که نقطه عطفی در تاریخ ایران و شروعی برای بسیاری از تحولات جهانی است. امروز در حالی این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم برگزار میشود که ملت ایران پس از گذشت چهار دهه از تسخیر لانه جاسوسی( سفارت آمریکا)، بار دیگر بر این اصل تاکید میکند که هرگز تاریخ را به فراموشی نسپرده و در کنار توجه به آینده، گذشته را نیز در ذهن خویش دارد. این بدان معناست که ملت ایران هرگز فراموش نمیکند که نظام سلطه در لباس انگلیس، فرانسه و آمریکا و ... چه خیانتها علیه این سرزمین صورت داده و برای غارت آن چه طرحهایی که اجرا نکردهاند. از زمانی که غرب وارد ایران گردیده تا همین امروز نظام سلطه تلاش کرده تا سلطه خویش بر این سرزمین را اجرایی سازد و در این راه نیز از هیچ اقدامی فروگذار نبوده است و امروز در جنگ ترکیبی و روایتی به دنبال تقویت تفکرات از نوک سر تا نوک پا غربی شدن در کشور است. مردم ایران هرگز گذشته را قربانی آینده نمی سازد چرا که گذشته همان چراغ راه آینده است که زمینه ساز تصمیم درست در شناخت دوست و دشمن می شود.
ملت ایران بار دیگر نشان داد که دشمنی آمریکا با ایران را نه صرفا از زمان تسخیر لانه جاسوسی که از گذشتههای دورتر یعنی کودتای 28 مرداد 1332 تا به امروز میداند و بر مقابله با فتنه انگیزیهای آن تاکید دارد. به هر تقدیر آنچه ملت ایران در حمله سیزدهم آبان رقم زد پیامآور اتحاد و همدلی ایرانیان در مبارزه با دشمنان ایران زمین و حمایت از نظام اسلامیشان بود که می تواند سرآغازی باشد بر نقش آفرینی ایران در نظم نوین جهانی که محور آن را نیز مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا و رویکرد به چند جانبه گرایی عادلانه تشکیل میدهد. مبارزه ملت ایران با استکبار را امری دائم، مستمر و در متن زندگی ملت خواندند و گفتند: نامگذاری یک روز به نام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، در واقع برای فراموش نشدن این مبارزه تاریخی است؛ بخصوص اینکه دستهایی در کار است که در حرکت شجاعانه و آگاهانه ملت برای ایستادگی و مبارزه با آمریکا و عواملش در منطقه، تردید ایجاد و سپس این مقابله را انکار کنند.
نکته قابل توجه آنکه نظم نوین جهانی برآمده از اندیشههای سیزده آبان ملت ایران با نسلی آرمانی را در عرصه منطقه ای و فرامنطقهای نیز میتوان مشاهده کرد. در طول یک سال گذشته ملت فلسطین و این روزها مردم قهرمان لبنان، دفاعی مشروع را در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی صورت دادهاند که جهان را شگفتزده و غافلگیر کرده است. نگاهی بر ترکیب سنی مقاومت غزه، و خط مقدم جبهه لبنان، یمن، عراق و ... گواهی بر نسل نوینی است که با تکیه بر تجربیات گذشته و آموختن این مهم که نه غرب و سازمان ملل هیچ کارکردی برای آنها نخواهند داشت، با تکیه بر توان داخلی برای آزادی سرزمین خویش از اشغالگران قیام کرده و حماسهای بزرگ را رقم زدهاند.
در همین حال در عرصه منطقه نیز نسل نوینی آرمانی از عراق، سوریه، یمن و لبنان به پا خواسته و با تقویت توان موشکی و پهپادی توانستهاند جبهه ای واحد را در برابر متجاوزان تشکیل دهند که نه تنها سرزمینهای اشغالی بلکه پایگاههای آمریکایی را هدف قرار میدهند در حالی که نه صهیونیستها و نه آمریکا توان پاسخگویی به آنها را ندارند چنانکه وعده صادق 1 و 2 تبلور و تجلی این مهم بوده است که جوانان ایران زمین رقم زدند.
نکته دیگر آنکه در صحنه بینالملل نیز نظم نوینی با محوریت نسلی آرمانی با محوریت مقابله با استکبار جهانی به پا شده است که نمود آن را در برگزاری تظاهراتهای گسترده در سراسر جهان حتی در کشورهای غربی به رغم محدودیتها و سرکوبهای صورت گرفته میتوان مشاهده کرد.
تمامی این تحولات در حالی رقم خورده است که نظام سلطه و سرمایه داری سالهاست که تلاش میکند با بهره گیری از ابزار رسانه بویژه فضای مجازی تفکر خود را به سایر ملتها و دولتها تحمیل نماید و آنها را به سویی سوق دهد که همچنان غرب فکر کنند، مانند غرب مصرف کنند و در نهایت تابعی باشند از تابعان نظام سلطه، حال آنکه الگوهای مهمی همچون ایستادگی ملت ایران در برابر سلطهگری آمریکا و نیز دستاوردهای عظیم ایرانیان در عرصههای علمی، فنی، زیربنایی، هستهای، دفاعی و.... آن هم در شرایط تحریم، تسریع کننده حرکت جهانی در مسیر نظم نوین بوده است. مسیر و الگویی که وحدت و یکپارچگی ملی در مسیر مقاومت و ایستادگی در کنار حل مشکلات اقتصادی بدون دل بستن به تصورات خیالی برجام و اف ای تی اف میتواند استمرار بخش و تقویت کننده نقش آفرینی ایران در نظم نوین جهانی باشد.
منبع: سیاست روز
انتهای پیام/