نشریه آلمانی: اروپا به رهبران مستقل از آمریکا نیاز دارد
یک نشریه غربی در مطلبی بر لزوم روی کار آمدن رهبرانی قدرتمند در اروپا که در صورت لزوم تصمیماتی علیه منافع ایالات متحده آمریکا اتخاذ کنند وسیاست استکباری غرب را کنار بگذارند تاکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه "برلینر سایتونگ " آلمان در مطلبی نوشت: صرف نظر از اینکه چه کسی در انتخابت ریاست جمهوری آمریکا پیروز شود اروپا به رهبران قدرتمندی نیاز دارد که در صورت لزوم تصمیماتی علیه منافع ایالات متحده آمریکا اتخاذ کنند.
نویسنده در ادامه نوشت: در گذشته، ملاحظات زیادی برای تقویت اروپا مطرح شده است. با این حال، حاکمیت استراتژیک اروپا تنها با رهبران قوی و یک سیاست میانه جدید می تواند موفق شود.
در این مطلب آمده است: در این میان بحران اقتصادی کنونی، مشکلات و چالش های طولانی مدت ادغام اروپا، جنگ در اروپا و نقش آینده اتحادیه اروپا از اهمیت اساسی برخوردار است. موقعیت اروپا در دنیای چند قطبی که قدرت اصلی آن ایالات متحده آمریکا است تنها در صورتی می تواند موفق باشد که اروپا قدرت خود را به یاد آورد و به حاکمیت استراتژیک این قاره بدون یا حتی در تقابل با ایالات متحده آمریکا پی ببرد.
یک اروپای قوی تنها از طریق رهبری قوی اروپایی به دست می آید. در حال حاضر این کمبود وجود دارد و به نظر می رسد کشورهای بزرگ اروپایی و همچنین خود اتحادیه اروپا فاقد ایده، رهبری و هدایت مناسب هستند. تصمیم گیرندگان سیاسی غالباً هیچ مأموریت دموکراتیک روشن، هیچ عزم و قدرت درونی ندارند و درگیر نبردهای سیاسی داخلی هستند. در واقع، حداقل آلمان و فرانسه باید چنین رهبران قدرتمند و مستقلی تولید کنند، زیرا بدون آن اروپا نمی تواند در دراز مدت موفق شود.
سیاست های اروپا باید بر اساس آنچه برای شهروندان اروپایی خوب است تعیین شود و در صورت لزوم، اروپا باید منافع خود را بدون یا حتی علیه ایالات متحده آمریکا شکل دهد. حاکمیت استراتژیک اروپا تنها از طریق مناسبات می تواند موفق شود، یعنی اروپا باید روابط انعطاف پذیری را در تجارت، زیرساخت، اقتصاد و دیپلماسی با هر چه بیشتر کشورهای جهان ایجاد کند. این سیاست باید در سطح یکسان و با احترام لازم برای دیگران انجام شود و دیدگاه استعماری غرب کنار گذاشته شود.
برلینر سایتونگ در ادمه نوشت: چنین تغییر موقعیتی در اروپا می تواند به این اتحادیه کمک کند که در سطح جهانی به عنوان یک قدرت محترم شناخته شود که به عنوان یک میانجی در جهان عمل می کند و می تواند ثابت کند که اگرچه از نظر ایدئولوژیکی در بلوک غرب است، اما همچنان می تواند در تجارت جهانی و بین المللی تفاوت ایجاد کند.
همکاری تجاری و تفاهم بین المللی خودمختاری اروپا می تواند از طریق تأمل در نقاط قوت واقعی اروپا مانند خلاقیت، دیپلماسی و تعادل موفق شود و نمی تواند مبتنی بر گذشته مداخله جویانه و استعماری باشد. به ویژه جنگ روسیه و اوکراین در واقع به اروپایی ها این فرصت را می دهد که به عنوان نیرویی برای صلح عمل کنند و طرف های درگیر را با یک مأموریت آلمانی-فرانسوی - بدون ایالات متحده - به میز مذاکره بیاورند.
برلینر سایتونگ در ادامه نوشت: صرف نظر از نگرش های سیاسی، جامعه و مردم آلمان هم چیزی جز زندگی در یک کشور آرام، آزاد و امن نمی خواهد که در آن بتوانند زندگی خوب و مطمئنی داشته باشند و آینده خود را شکل دهند بدون اینکه دولتی به آن ها بگوید چه کاری انجام دهند یا ندهند. مردم میخواهند با کار و موفقیت در زندگی پیشرفت کنند و آینده خوبی را برای فرزندانشان تضمین کنند. اما در آلمان متاسفانه دولت ائتلافی موسوم به چراغ راهنمایی تصویری کاملا متفاوت از جامعه را دنبال می کند و سعی می کند خود را به مردم تحمیل کند. از سوی دیگر مثلا در مجارستان، این نگرش به زندگی به خوبی منعکس شده است. بنابراین، سیاستهای احزاب دولت مجارستان را میتوان دقیقاً بهعنوان مرکز سیاسی جدید نیز در نظر گرفت.
اصل رهبری قدرتمند اروپایی باید بر اساس آنچه برای اروپاییها خوب است، با محوریت منافع خود مردم اروپا باشد. اما در این راستا ما به رهبرانی مناسب به ویژه در کشورهای مهم آلمان و فرانسه نیاز داریم. خودمختاری استراتژیک قاره کهن می تواند از طریق اتصال و از طریق یک سیاست خارجی مبتنی بر احترام متقابل و مبتنی بر منافع محقق شود که در آن اروپایی ها به وضوح به رسمیت شناخته می شوند، تدوین می کنند و در سطح بین المللی مطابق با چارچوب استراتژیک خود عمل می کنند. این تنها راهی است که می توان دوباره اروپا را بزرگ و قوی کرد.
انتهای پیام/