وجود ۱۵۰۰ نخبه در کردستان/دغدغه‌های نخبگان شنیده شد

وجود 1500 نخبه در کردستان/دغدغه‌های نخبگان شنیده شد

رئیس بنیاد نخبگان کردستان از وجود ۱۵۰۰ نخبه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جمال سلیمی عصر امروز در نشست نخبگان با جانشین فرمانده سپاه کردستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی؛ شناسایی و توانمندسازی نخبگان را اولویت این بنیاد ذکر کرد و اظهار داشت: با همفکری و هم‌افزایی سایر دستگاه‌ها می‌توانیم در راستای مسئولیت اجتماعی و استفاده از نقطه نظرات و پیشنهادات در جهت توسعه استان استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از 1500 نخبه شناسنامه‌دار در استان عضو بنیاد نخبگان هستند، افزود: این افراد تمام حوزه‌ها اعم از نخبگان علمی، ادبی و ورزشی را شامل می‌شوند.

رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان با بیان اینکه جامعه هدف بنیاد نخبگان از بچه‌های دوران دبستان تا سطوح علمی را شامل می‌شود، تصریح کرد: نخبگان کردستانی، مجموعه‌ای دلسوز، مسئولیت‌پذیر و دغدغه استان را دارند و دغدغه‌هایشان شخصی نیست همانگونه این رویکرد نیز سیاست و دغدغه حاکمیت هم هست.

وی بیان کرد: رسالت اصلی بنیاد ملی نخبگان در چند حوزه و مرتبط با نخبگان و جامعه نخبگانی است که از مرحله بعد از شناسایی افراد مستعد و توانمند در حوزه‌های مختلف، با هدایت و تقویت این استعدادها و بالفعل کردن توانمندی‌های آنان ادامه می‌یابد.

سلیمی خواستار استفاده از ظرفیت و جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی و آموزشی استان شد.

نیما مهرآئین یکی از نخبگان در این نشست خواستار تبعیت مسئولان از فرمایشات رهبری در باب اهمیت به نخبگان شد و اظهار کرد: این ظرفیت و توانمندی مورد توجه دستگاه‌ها قرار گیرد. 

امید رحمتی، نخبه و دانشمند یک درصد و دو درصد برتر دانشمندان جهان در حوزه منابع‌طبیعی و آبخیزداری با اشاره به اینکه راهکارهای ما در حوزه‌های مختلف مورد اشتفاده قرار گرفته است، گفت: دغدغه بنده حفظ منابع‌طبیعی بد استفاده از مدیریت بومی است. منابع پایه ما در استان در حال تخرسب است. از لحاظ مدیریت آبی بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم و علی‌رغم وجود نعمت‌های خدادای قدر آن را نمی‌دانیم که؟نمونه آن ورود فاضلاب به سد قشلاق و تغییر طعم و بوی آب و صرف هزینه‌کرد 800 میلیارد تومانی برای طرح انتقال آب از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج است. از ظرفیت نخبگان استفادا شود، راه‌های گذشته دیگر پاسخ نمی‌دهد.

مهدی عبدالملکی، مسئول خانه نخبگان بسیجی استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه نخبگان نزد رهبر معظم انقلاب اسلامی، خواستار تبعیت مسئولان استانی از فرمایشات و تأکیدات رهبری شد و اظهار کرد: متأسفانه بر خلاف ادعاهای برخی از مسئولان، نخبگان آنچنان که باید و شاید دیده نمی‌شوند و مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی گفت: بنده در سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 88 به کردستان از نزدیک و به صورت چهره به چهره با حضرت آقا دیدار کردم اما در سه سال گذشته بارها و بارها از استاندار سابق کردستان درخواست یک جلسه داشتیم که الان هم الان است، برگزار نکرد.

مسئول خانه نخبگان بسیجی استان کردستان تصریح کرد: از مسئولان استانی انتظار می‌رود که به ظرفیت نخبگان که هر کدام سرمایه‌ای برای استان هستند، توجه کنند. ما دغدغه شخصی نداریم بلکه دغدغه و هدفمان توسعه استان است. 

تعدادی دیگر از نخبگان نیز که در این نشست به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند، همگی از عدم توجه مسئولان به جایگاه و ظرفیت آنان گله‌مند بودند که در پایان سردار رضایی جانشین فرمانده سپاه کردستان گفت: سپاه از ایده‌ها و راهکارهای نخبگان حمایت می‌کند.

تعدادی دیکر از نخبگان در این نشست به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در جهت توسعه استان پرداختند.

انتهای پیام/481/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon