فراخوان حماس برای مقابله ملی با توطئه اسرائیل درکرانهباختری
حماس، اظهارات گستاخانه جدید اسموتریچ را در چارچوب توطئه صهیونیستها برای الحاق کرانه باختری دانسته و ضمن درخواست تدوین یک برنامه ملی فلسطینی جهت مقابله با این طرح دشمن، از تشکیلات خودگردان خواست به همکاری با دشمن پایان دهد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، جنبش حماس فلسطین در واکنش به اظهارات جدید «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی فاشیست رژیم صهیونیستی درباره الحاق کرانه باختری و درخواست برای تعطیلی اداره مدنی در این منطقه، با صدور بیانیهای اعلام کرد: آنچه که بزالل اسموتریچ، وزیر فاشیست صهیونیست درباره تعطیلی اداره مدنی در کرانه باختری گفت، بخشی از طرح رژیم اشغالگر برای الحاق کرانه باختری به شمار میرود تا این رژیم، حاکمیت اداری و سیاسی خود را بر اینجا تحمیل کند.
حماس تاکید کرد که ما از تشکیلات خودگردان فلسطین میخواهیم تا تصمیمات روشنی درباره وحدت ملی و توقف هماهنگی امنیتی با صهیونیستها و مقابله با سیاستهای رژیم اشغالگر انجام دهد. این طرح رژیم صهیونیستی در چارچوب توطئههای الحاق و یهودیسازی است که کابینه رژیم اشغالگر به دنبال آن بوده و نقض آشکار قوانین و قطعنامههای بینالمللی به شمار میرود.
این جنبش تاکید کرد: از همه مولفههای مردمی فلسطین میخواهیم تا یک برنامه ملی جامع و فراگیر، مبتنی بر مقاومت ضد اشغالگری و مقابله با طرحهای الحاق و یهودیسازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی تدوین کنند. هدف این برنامه ملی باید مقابله با تجاوزات وحشیانه اشغالگران در نوار غزه و تلاشهای آنها برای از بین بردن آرمانهای مشروع مردم فلسطین در آزادی و حق تعیین سرنوشت باشد.
در بیانیه حماس تاکید شده است:سیاستهای اعلام شده توسط صهیونیستها و اقداماتی که انجام میدهند، با هدف از بین بردن آرمان ملی فلسطین است. بنابراین تشکیلات خودگردان باید تصمیم روشنی برای مقابله با دشمن صهیونیستی اتخاذ کرده و فورا به سمت گزینه وحدت ملی حرکت کند، کنار مردم بایستد و هرگونه هماهنگی امنیتی با دشمن را متوقف سازد.
این بیانیه حماس بعد از آن صادر شد که دیروز جمعه، روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت اعلام کرد که اسموتریچ میخواهد اداره مدنی در کرانه باختری را تعطیل کند و ابراز امیدواری کرده که در کنار دولت جدید آمریکا به ریاست دونالد ترامپ، فرصت بزرگی برای تعطیلی این نهاد وجود دارد.
این رسانه عبری گزارش داد که تعطیلی اداره مدنی در کرانه باختری، آثار حقوقی و بینالمللی گستردهای را به دنبال خواهد داشت و پیش از اجرای چنین طرحی، اسرائیل باید به چندین سوال پاسخ دهد؛ از جمله اینکه آیا این اقدام، قانونی است و اینکه بعد از بستن نهاد اداره مدنی در کرانه باختری، دیدگاه اسرائیل در قبال غزه چگونه خواهد بود.
اسموتریچ همچنین از مصادره 27 هزار دونم از زمینهای کرانه باختری که بزرگترین اقدام اشغالگرانه رژیم صهیونیستی در این منطقه بعد از توافقهای اسلو است، خبر داد.
رسانههای عبری گزارش دادند که این گام، تغییر بزرگی در راستای طرح اسرائیل برای سیطره کامل بر کرانه باختری است.
حماس در بیانیه دیگری در واکنش به این صحبتهای اسموتریچ اعلام کرده بود که صحبتهای گستاخانه اسموتریچ درباره مصادره اراضی فلسطینیان در کرانه باختری، نشان میدهد که او به دنبال اجرای طرح کابینه فاشیستی صهیونیستی برای سیطره بر کل کرانه باختری است، اما همه این طرحهای توطئه آمیز دشمن، با پایداری و مقاومت بیشتر فلسطینیان ضد اشغالگری مواجه میشود.
همچنین روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت گزارش داد که اسرائیل در تلاش برای ساخت 22 دکل و فرستنده ارتباطی در کرانه باختری با هزینه حدود 50 میلیون شیکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) در چارچوب بخشی از اقدام گسترده جهت تقویت سیطره خود بر کرانه باختری است.
بر اساس این گزارش، هزینه پروژه مذکور در کرانه باختری توسط یک صندوق مازاد بودجه به سرپرستی اسموتریچ تامین میشود و شامل ساخت دکلها در مناطق مختلف از جمله در اراضی اشغال شده توسط اسرائیل در کرانه باختری و همچنین در املاک شخصی فلسطینیها با امکان استفاده از دستور مصادره است. پیش از این هم، چنین دکلهایی قبلاً در مکانهای مختلف در حاشیه شهرکهای غیرقانونی در مرکز کرانه باختری ساخته شده بود.
رسانه مذکور عبری گزارش داد که وزیر ارتباطات اسرائیل قصد دارد حدود 50 حکم مصادره دیگر را هم برای ایجاد برجها و فرستندههای ارتباطی در سراسر کرانه باختری صادر کند. این اقدام با هدف سیطره بر بیشترین مقدار ممکن از اراضی کرانه باختری و تغییر واقعیت این منطقه قبل از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید است.
انتهای پیام/