آلمانیها موفقیت هیچ یک از نامزدهای صدر اعظمی را نمیخواهند
نتایج یک بررسی نشان میدهد که حدود نیمی از شهروندان آلمانی هیچ یک از نامزدهای مطرح صدر اعظمی در کشورشان را برای عهده داری این سمت نمیپسندند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «دی ولت»، نتایج یک بررسی نشان می دهد که تقریبا نیمی از آلمانی ها نه «فردریش مرتز»، نامزد اتحادیه احزاب متحد مسیحی برای صدر اعظمی و نه «اولاف شولتز» نامزد صدر اعظمی از حزب سوسیال دموکرات را برای این سمت نمی خواهند.
در نظر سنجی موسسه فورسا که در آستانه سال جدید میلادی انجام شده است میزان محبوبیت اتحادیه احزاب متحد مسیحی البته کمی افزایش پیدا کرده و به 31 درصد رسیده که یک درصد بیشتر از هفته قبل است.
از سوی دیگر، حزب سوسیال دموکرات «اولاف شولتز»، صدر اعظم آلمان هم یک امتیاز از دست داده و تنها 16 درصد آراء شهروندان را به دست آورد. نتایج این نظر سنجی نشان می دهد که قدرتمندترین حزب در جایگاه دوم همچنان حزب افراطی جایگزینی برای آلمان با 19 درصد است.
سبزها در دولت ائتلافی نیز بدون تغییر 13 درصد آراء را بدست آوردند و حزب لیبرال دموکرات با از دست دادن یک امتیاز و کسب 3 درصد آراء از ورود به پارلمان باز ماند.
بر اساس پاسخ شهروندان به این پرسش که در صورت انتخاب مستقیم صدر اعظم چه کسی را برای این سمت انتخاب می کنند فردریش مرتز، رهبر حزب دموکرات مسیحی همچنان از شولتز جلوتر است. بر این اساس اگر صدر اعظم آلمان به طور مستقیم انتخاب می شد فریدریش مرتز، رهبر اپوزیسیون با دو امتیاز صعود 28 درصد آراء را کسب کرده و اولاف شولتز با کاهش دو درصدی به 24 درصد رسید.
نسبت افرادی که نمی خواهند این دو نامزد مطرح را در دفتر صدر اعظمی ببینند هم به طور قابل توجهی بیشتر است و 48 درصد از افراد مورد بررسی چنین نظری داشتند.
یک نظرسنجی اینسا به سفارش نشریه «بیلد» هم اخیراً نشان داد که «آلیس وایدل»، رهبر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان و نامزد صدر اعظمی از این حزب با 24 درصد در شرایط بسیار خوبی قرار گرفته است.
23 فوریه ( 5 اسفندماه) به عنوان تاریخ برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در آلمان بعد از فروپاشی دولت ائتلافی مطرح شده است.
دولت ائتلافی آلمان موسوم به چراغ راهنمایی متشکل از حزب سوسیال دموکرات، سبزها و حزب لیبرال دموکرات در 6 نوامبر، یک روز پس از انتخاب مجدد «دونالد ترامپ» در ایالات متحده آمریکا پس از هفته ها اختلافات بر سر بودجه سقوط کرد.
انتهای پیام/