دعوت استارمر از سران اروپایی برای نشست ویژه اوکراین


دعوت استارمر از سران اروپایی برای نشست ویژه اوکراین

نخست وزیر انگلیس از چند تن از سران کشورهای اروپایی دعوت کرده تا در روز یکشنبه در نشستی در لندن با محوریت چگونگی واکنش اروپا به استراتژی جنجال برانگیز رئیس جمهور آمریکا در قبال اوکراین شرکت کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «هندلزبلات»، «کی‌یر استارمر»، نخست‌وزیر بریتانیا، از چند تن از سران کشورهای اروپایی و دولت‌ها دعوت کرده است تا در روز یکشنبه در نشستی در لندن شرکت کرده و درباره واکنش اروپا به افزایش فشارهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره میان واشنگتن -مسکو درباره صلح در اوکراین، گفتگو کنند.

انتظار می‌رود سران کشورهای آلمان، ایتالیا، لهستان و دیگر کشورها و همچنین احتمالاً ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در این مراسم شرکت کنند.

بیشتر بخوانید

این دیدار اندکی پس از بازگشت استارمر از مذاکرات با ترامپ در روز پنجشنبه در واشنگتن انجام می شود.

استارمر در مسیر سفر به واشنگتن به خبرنگاران گفت: من قبول دارم که متحدان اروپایی، از جمله بریتانیا، باید کارهای بیشتری انجام دهند و این به معنای بیشتر از نظر مهارت، هماهنگی و هزینه است. وی افزود: توانایی ها و پشتیبانی از اوکراین باید بهتر هماهنگ شود.

«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه هم اوایل هفته جاری با ترامپ در واشنگتن دیدار و مذاکراتی را با محوریت اوکراین انجام داد.

رهبران اروپایی از جمله استارمر همچنین در اوایل ماه جاری میلادی نشستی اضطراری در پاریس برگزار کردند تا درباره افزایش هزینه های دفاعی بحث کنند. با این حال، در مورد ایده اعزام نیروهای حافظ صلح به اوکراین اختلاف نظر وجود داشت.

«آنتونیو کاستا»، رئیس شورای اتحادیه اروپا هم از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین برای حضور در نشست ویژه سران کشورهای اروپایی در پنجشنبه آینده دعوت کرده است. کاستا گفت که این نشست بر حمایت بیشتر از اوکراین متمرکز خواهد بود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات