۲۵۰ شهید در نوار غزه طی ۳۶ ساعت


250 شهید در نوار غزه طی 36 ساعت

مدیرکل وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که در تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی به این باریکه در ۳۶ ساعت ۲۵۰ نفر به شهادت رسیده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دکتر منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه امروز جمعه اعلام کرد که نوار غزه شاهد وحشتناک‌ترین قتل‌عام‌ پاکسازی قومی است و در 36 ساعت 250 نفر به شهادت رسیده است.

مدیرکل وزارت بهداشت غزه افزود که بیش از 150  مجروح به بیمارستان «العوده» و بیمارستان «اندونزی» منتقل شده‌اند. وی به بمباران هدفمند بیمارستان‌ها در نوار غزه اشاره کرد و گفت: بیمارستان‌ها به صورت هدفمند به وسیله اشغالگران هدف قرار می‌گیرند.

 دکتر البرش اظهار داشت که اشغالگران از سلاح‌های مدرن و ممنوعه بین‌المللی برای هدف قرار دادن تأسیسات غیرنظامی استفاده می‌کنند.

سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی غزه نیز در همین راستا، اعلام کرد که اتاق‌های عمل پر از مجروحان است و دیگر امکان درمان مجروحان با جراحات شدید در بیمارستان‌های نوار غزه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

وی افزود که اشغالگران تمامی بیمارستان‌ها را در این باریکه هدف قرار داده‌اند و بخش‌های جراحی مغز و اعصاب و جراحی قفسه سینه به‌طور کامل متوقف شده‌ است.

وی در ادامه گفت آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد یک فاجعه بهداشتی واقعی است و کادرهای درمان به دلیل کمبود دارو و تجهیزات درمانی، از ارائه خدمات عاجز هستند.

تام ویلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه نیز دیروز اعلام کرد که اسرائیل عامدانه و بی‌شرمانه شرایط غیر انسانی را بر غیرنظامیان در اراضی اشغالی فلسطین تحمیل می‌کند و سراسر غزه بوی مرگ می‌دهد و هیچکس از مرگ در امان نیست.

تام ویلچر در جریان ارائه گزارش‌های خود به شورای امنیتِ سازمان ملل در جریان جلسه اضطراری که توسط دانمارک، اسلوونی، انگلیس و فرانسه برای بحث در مورد وخامت اوضاع انسانی نوار غزه تشکیل شده بود، گفت: بیش از 10 هفته است که هیچ چیزی وارد غزه نشده، نه غذا، نه دارو نه آب و نه سرپناهی برای آوارگان. 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
غار علیصدر
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران
تبلیغات