تبدیل انتشارات مدرسه به میقاتی برای نویسندگان آموزش و پرورش

تبدیل انتشارات مدرسه به میقاتی برای نویسندگان آموزش و پرورش

خبرگزاری تسنیم:رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: انتشارت مدرسه به محلی برای حضور نویسندگان آموزش و پرورش تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام و المسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع موادآموزشی، اظهار داشت: اعتقاد داریم که باید ارتقای پلکانی مدیریت در سازمان اتفاق بیفتد و بنای ما این است که هر کدام از همکاران که بازنشسته می‌شوند حکم بازنشستگی آنها را بدهیم اما باید از تجربه آنها استفاده کنیم و نباید این تجربه‌ها دور ریخته شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تصریح کرد: امروز امکانات ما با 25 سال پیش یکی نیست برای نمونه آن زمان حروف‌چینی دستی بودو امروز به صورت کامپیوتری است و باید شکرگزار باشیم.

وی با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) افزود: امام علی (ع) به یکی از استانداران خود نامه‌ای نوشت و او را توبیخ کرد و گفت هر مأمومی امامی دارد و امام شما من هستم، و از شما انتظار ندارم مثل من باشید اما انتظار یاری کردنم را دارم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت:‌ باید سامانه هوشمند چاپ و توزیع تکمیل شود البته سال قبل کمی در این خصوص جلو آمدیم اما باید معلوم شود که از دفتر تألیف تا چاپخانه و توزیع چه اتفاقی می‌افتد.

محمدیان خاطر نشان کرد: استفاده بهینه از ظرفیت انسانی علاوه بر کتاب در مسائل مربوط به کتاب نیز باید مورد توجه قرار گیرد و هنگام چاپ کتاب اقلام و سی‌دی‌ها نیز منتشر شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به اهمیت انتشارات مدرسه خاطر نشان کرد: انتشارات مدرسه برای بنده مقدس و مهم است و باید انتشارات مدرسه تراز و نمونه باشد و ما رقیب ناشران نبوده بلکه سرآمد و الگوی ناشران هستیم و در حوزه فرهنگی نیز باید نمونه باشیم و امروز ادبیات دختران و بانوان کشورمان فقیر بوده و آثار فرهنگی خوبی در این خصوص نداریم.

وی با تاکید به سبک ز ندگی اسلامی-ایرانی یادآور شد: در حوزه سبک زندگی باید به این مسئله توجه شود و در حوزه ادبیات و فرهنگ هویت انقلابی و فرهنگی و اسلامی را باید تقویت کنیم و عقبه عظیم معلمان را به پای نوشتن بیاوریم.

محمدیان اضافه کرد: اگر از آثار معلمان منتشر کنیم معلم ما محقق و پژوهنده می‌شود و تراز آنها بالا می‌رود و از بین آنها نویسندگان کتاب درسی را انتخاب می‌کنیم و به دنبال این هستیم در انتشارات مدرسه میقاتی در این خصوص ایجاد کنیم که همه نویسندگان آموزش و پرورش حضور پیدا کنند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به شبکه پخش افزود: شبکه پخش یعنی این که تولید انبوه فرهنگی و بازار مطلب ایجاد کنیم و برای تولید فرهنگی باید بازار مطلب را تکان دهیم و سن دانش‌آموزان را رده‌بندی کرده و نیم‌رخ روانشناسی و جامعه شناسی آنها را داشته باشیم و برای آنها کتاب تولید کنیم.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران