جنبش تحریم؛ کابوس هولناک صهیونیستها
موج اعتراض به تجاوزات صهیونیستها به مردم فلسطین، به مردم انگلیس منتقل شده و تظاهرکنندگان انگلیسی با سر دادن شعارهایی خواستار قطع روابط این کشور با رژیم صهیونیستی شدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم،گزارشگر شبکه یک تلویزیون رژیم صهیونیستی با پخش تصاویری از تظاهرات مردم انگلیس و شعارهای آنان، گفت: مردم لندن با برگزاری تظاهراتی شعارهای ضد اسرائیلی سر دادند.
یکی از تظاهر کنندگان و مسئول مبارزه همدلی با مردم فلسطین در این باره به گزارشگر صهیونیست گفت: اسرائیل پیوسته مرتکب جنایتهای جنگی میشود و قوانین بین المللی را زیرپا میگذارد. ما از دولت انگلیس میخواهیم جلوی سرکشی اسرائیل را بگیرد.
گزارشگر صهیونیست گفت: بیتوجهی به این قبیل فعالیتها به نفع اسرائیل نیست، زیرا این گونه تظاهرات بیانگر گسترش رویکرد ضد اسرائیلی در انگلیس است.
وی با اشاره به انتشار تقاضای 343 استاد دانشگاه انگلیسی برای قطع روابط آکادامیک با اسرائیل در روزنامه چپگرای گاردین، نوشت: "دیوید کواری" سفیر انگلیس در رژیم اسرائیل میگوید که دولت انگلیس با این قبیل فعالیتهای ضد اسرائیلی مخالف است.
وی افزود: دیوید کامرون گفته است اجازه نمیدهیم این افراد روابط دانشگاهی انگلیس با اسرائیل را قطع کنند.
"فعالان بسیاری در انگلیس بطور شبانه روزی خواستار قطع روابط این کشور با اسرائیل هستند"
گزارشگر صهیونیست گفت: فعالان بسیاری در انگلیس به طور شبانه روزی خواستار قطع روابط این کشور با اسرائیل هستند که معروفترین آنها "روجرز والترز" موسیقیدان و آهنگساز برجسته انگلیسی است.
وی گفت: این در حالی است که در مقابل برخی از شخصیتهای انگلیسی از جمله "جاکی رولن " نویسنده مجموعه داستانهای "هری پاتر" خواستار عدم قطع روابط فرهنگی انگلیس با اسرائیل شدند.
وی افزود: اما این اقدامها جنبش جهانی "قطع رابطه با اسرائیل" (بی دی اس) جلوگیری نمیکند.
تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال بخشی از تبلیغات رسانههای جنبش بایکت اسرئیلی (بی دی اس) را پخش کرد.
گزارشگر صهیونیست ادعا کرد گفت: اسرائیل درگیری جنگ رسانهای نابرابر است. متأسفانه گروه بزرگی از مردم دنیا ما را اشغالگر میدانند. از دیدگاه آنها ما سربازان جالوت هستیم و مردم غزه سربازان داوود هستند.
وی افزود: پشت تظاهرات انگلیس سیاستهایی نهفته است. در برابر آنهایی که درصدد لطمه زدن به دولت کامرون هستند، نخست وزیر انگلیس به اسرائیل اجازه دفاع از خود داده است.
وی گفت: در صورتی که انقلابی در انگلیس رخ دهد و "جرمی کوربن" رئیس حزب کارگر که طرفدار حزب الله و حماس است به کرسی حکومت تکیه بزند، سراشیبی اقتصادی و سیاسی در اروپا از کشوری که توافقنامه "بلفور" را با صهیونیستها امضا کرد آغاز میشود.
جنبش جهانی تحریم رژیم صهیونیستی و خارج کردن سرمایه گذاریها از فلسطین اشغالی و اعمال تحریمها بر ضد این رژیم در سطوح مختلف که به صورت اختصار با عبارت "بی دی اس" شناخته میشود، به شکل سریع رو به افزایش گذاشته است. این موضوع باعث نگرانی سرکردگان رژیم صهیونیستی شده است. از جمله این افراد رووفین ریفلین رئیس رژیم صهیونیستی است که در این رابطه گفت که این جنبش ممکن است به تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل منجر شود.
پایین آمدن پیش بینیها در مورد مفید بودن روند سازش فلسطینی- اسرائیلی و سیاستهای نژادپرستانه و سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی بر ضد فلسطینیها، فعالان فلسطینی و متحدان بین المللی آنها را به تلاش برای ایجاد جایگزینهای متنوع جهت انزوای اسرائیل و تحریم و مجازات آنها واداشته است تا در نهایت این رژیم را مجبور به رسمیت شناختن حق فلسطینیها در تعیین سرنوشت خود نمایند. در نتیجه تمرکز دستاوردهای این جنبش، اهداف این رویکرد با حمایت روزافزون هنرمندان و سندیکاهای دانشجویی و حرفهای و رهبران دینی در کشورهای متعدد مواجه شده و همین موضوع لحن خشونت آمیز رژیم صهیونیستی بر ضد این جنبش و فعالان آن را با هدف مهار یا محاصره آن افزایش داده است.
جنبش بی دی اس(BDS) در سال 2005 تاسیس شد، این عبارت اختصار سه کلمه (Boycott) به معنای تحریم، (Divestment) خارج کردن سرمایه گذاریها و (Sanctions) به معنای تحریم است. این جنبش بیشتر اهداف و استراتژی خود را از جنبش حقوق مدنی در ایالات متحده آمریکا به رهبری مارتین لوترکینگ و جنبش مبارزه بر ضد نژادپرستی در آفریقای جنوبی به رهبری نلسون ماندلا برداشت کرده است. بیش از 370 سازمان غیردولتی فلسطینی و احزاب سیاسی و سندیکاهای حرفهای و هیئتها و اتحادیههای مختلف و جنبشهای مردمی تومار درخواست برای تحریم اسرائیل را امضا کردند.
همان طور که در پایگاه اینترنتی این جنبش آمده است، درخواست تحریم اسرائیل با هدف اذعان به حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت و تسلیم شدن این رژیم در برابر قوانین بین الملل از طریق اقدامات زیر است:
- اول: پایان اشغالگری و استعمار اراضی عربی و از بین بردن دیوار حائل.
- دوم: به رسمیت شناختن حق اساسی برابری کامل شهروندان عرب فلسطینی.
- سوم: اجرای حق بازگشت بر اساس مصوبه شماره 194 سازمان ملل متحد.
منبع: العالم
انتهای پیام/