ادامه واکنش های افکارعمومی در مخالفت با تهدید نظامی غرب و آمریکا علیه سوریه
خبرگزاری تسنیم: مخالفت ها با تهدیدات نظامی غرب و آمریکا علیه سوریه به بهانه سلاح شیمیایی در مناطق مختلف جهان از جمله مجارستان و جمهوری چک همچنان ادامه دارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری سوریه(سانا) با اشاره به برگزاری تظاهرات در مناطق مختلف دنیا ابتدا به تظاهراتی که در استرالیا برگزار شده است و در آن پلاکاردهایی با عنوان از سوریه دست بردارید و تصاویر اسد حمل شده است خبر داد.
یاسمین سعدات از شرکت کنندگان در این تظاهرات گفت: ما در اینجا جمع شده ایم تا همبستگی خود را دولت سوریه اعلام کنیم.ای اوباما گوش کن با صدای بلند خطاب به تو می گوییم از سوریه دست بردار.ای اوباما از دیکتاتوری دست بردار به نمایندگی از ملت سوریه و آمریکا تصمیم گیری نکن.
یکی دیگر از تظاهرات کنندگان گفت: ما از آمریکا می خواهیم که از دروغ پردازی درباره سلاح شیمیای دست بردارد زیرا آمریکا نمی تواند به یک کشور مستقل حمله کند.
در جمهوری چک نیز تظاهراتی در پراگ برگزار شد و در آن پرچم های سوریه و تصاویر بشار اسد حمل شد.تظاهر کنندگان ضمن اعلام همبستگی با ملت سوریه علیه جنگ طلبی هشدار داد.
پاتریک فاندراک یکی از شرکت کنندگان در این تظاهرات گفت: به کارگیری زور علیه یک کشور مستقل بدون مجوز شورای امنیت نقض آشکار قوانین بین المللی محسوب می شود.
این در حالی است که بر اساس نظر سنجی یک مرکز رسانه ای جمهوری چک 82 درصد از مردم جمهوری چک با دخالت نظامی در سوریه مخالف هستند.بر اساس نظر سنجی مجله تیدین چک نیز 68 درصد از مردم این کشور اتهامات دولت آمریکا درباره سوریه را باور ندارند.
در بوداپست مجارستان نیز تظاهرات در حمایت از سوریه در برابر تهدیدات نظامی غرب برگزار شد که در آن پلاکاردها و پرچم سوریه حمل شد.این تظاهرات ابتدای از مقابل سفارت خانه های لهستان،اتریش، چین و روسیه عبور کردند و از مواضع این کشورها حمایت کردند و آنگاه به سوی سفارتخانه های فرانسه و آمریکا رفتند به سیاست های جنگ طلبانه مقامات کاخ سفید و الیزه اعتراض کردند.
در مقابل سفارت فرانسه تظاهرات کنندگان یاداشت اعتراض آمیزی را به این سفارت خانه تسلیم کردند و در شعارهایی در مقابل سفارت آمریکا در مجارستان علیه جنگ طلبی آمریکا سر دادند.تظاهرکنندگان سپس به مقابل کلیسای استفانوس در بوداپست رفتند و نماز صلح برای سوریه به جا آوردند.
تظاهر کنندگان همچنین با تجمع در مقابل وزارت خارجه مجارستان از موضع دولت این کشور در همسویی با آمریکا انتقاد کردند.
سانا در ادامه به تظاهرات هزاران یمنی در صنعا و برابر دانشگاه این شهر در اعتراض به حمله نظامی آمریکا و درخواست تظاهرکنندگان از سعودی و قطر برای دست برداشتن از سوریه پرداخته است.
تظاهرکنندگان ضمن مخالفت قاطع با حمله نظامی به سوریه از چشم پوشی از زرادخانه هسته ای رژیم صهیونیستی که تهدیدی بزرگ برای امت عربی و اسلامی و بر هم زننده ثبات منطقه و جهان است انتقاد کردند.
در استان حجه در شمال غرب یمن تظاهرات گسترده ای در مخالفت با جنگ علیه سوریه به راه افتاد.و تظاهرکنندگان با مشابه توصیف کردن سناریوی سوریه و عراق پرچم آمریکا را سوزاندند.در استان های عمران، الجوف، ذمار،اب وشهر "شبام کوکبان" در استان المحویت یمن نیز تظاهرات مشابهی برگزار شد و شعارهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر داده شد.
تظاهرکنندگان ضمن مخالفت با استفاده از یمن در جنگ احتمالی علیه سوریه از مواضع و سکوت اعراب در قبال حمله نظامی احتمالی به شدت انتقاد کردند.
سانا به نقل از خلیل القرح از تظاهرکنندگان آمریکایی آورده است: ممکن است که تحرکات ما با بی توجهی باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا روبرو شود اما کنگره به مردم آمریکا توجه می کند.
این رسانه سوری با اشاره به برگزاری تظاهرات در لندن به نقل از "تونی" یکی از نمایندگان سابق پارلمان انگلیس آورده است: امروز پیروزی برای افکار عمومی انگلیس که قصد مهار جنگ را دارند است.سلاح شیمیایی سلاحی وحشتناک است اما اگر به این فکر کنیم که هزاران نفر به دست نظامیان انگلیسی و آمریکایی در افغانستان و عراق کشته شده اند متوجه می شویم که به راه انداختن جنگی دیگر مشکل را حل نمی کند.
پیتر تاچل یک فعال حقوقی انگلیسی نیز گفت: ما می خواهیم این پیام را به آمریک منتقل کنیم که میلیون ها نفر در نقاط مختلف دنیا مخالف اقدام یکجانبه آنها هستند.
ادموند فورس یکی از بازنشسته های انگلیسی بیان کرد: ما اطلاعات نادرستی از جنگ عراق و از بان کولن پاول وزیر خارجه وقت آمریکا شنیدیم و هم اکنون نیز داستانی مشابه آن مطرح است و نمی دانیم که به کارگرفته شده است یا خیر.
در آنکارا" باقی جنار" از ترتیب دهندگان تظاهرات در این شهر ترکیه می گوید: کسانی که خواهان جنگ علیه سوریه هستند خود حامی تروریست هستند و ملت ترکیه پیوند محکمی با برادران سوری دارند و مشکل حزب عدالت و توسعه ترکیه است که روابط محکمی با آمریکا و مواضع خصمانه ای علیه نظام سوریه دارد.
"جانین یردل" از شرکت کنندگان در این تظاهرات گفت: ما برای نشان دادن مخالفت خود با حمله نظامی احتمالی به سوریه در اینجا جمع شده ایم.آمریکا و دولت اردوغان به بهانه سلاح شیمیایی قصد حمله به سوریه را دارند اما خوب می دانند که به ملت های خود دروغ می گویند.
"سعید نفاع" یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات بندر حیفا در فلسطین اشغالی گفت: اگر پایداری ارتش و ملت و رهبری سوریه که حامی آرمان فلسطین هستند نبود سبب دخالت نظامی غرب و آمریکایی هاست.
"احمد حمدی" از دیگر شرکت کنندگان نیز گفت: آمریکا به بهانه سلاح شیمیایی قصد حمله به سوریه دارد اما این سلاح از سوی القاعده و جبهه النصره و حامیان آن در منطقه به کار گرفته است.
عصام مخول نیز گفت: علت حمله نظامی احتمالی آمریکا به سوریه شکست کاخ سفید و همپیمانانش در تحقق اهدافشان است.
محمد قرابصی از شرکت کنندگان در تظاهرات ضد حمله نظامی احتمالی غرب و آمریکا به سوریه در استان قفصه تونس گفت: شرکت در تظاهرات ضد جنگ علیه سوریه واجب است.
انتهای پیام/