رنجبر:‌ حمایت از ایثارگران هنرمند کارآفرینی مؤثر را به‌همراه دارد

رنجبر:‌ حمایت از ایثارگران هنرمند کارآفرینی مؤثر را به‌همراه دارد

خبرگزاری تسنیم: زهرا رنجبر همسر جانباز و هنرمند ایثارگر می‌گوید: اگرمسئولین حمایت لازم را انجام دهند ما ایثارگران می‌توانیم کارآفرینی مؤثری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جانبازان و ایثارگران هنرمند به‌صورت خودجوش و با حمایت معنوی بنیاد شهید برای خود تشکلی ایجاد کرده‌اند. آن‌ها حرف‌هایی شنیدنی از پیوند زیبای حماسه با هنر دارند، چیزی که آنان توانسته‌اند در طول سال‌های زندگی‌شان تجربه کنند. 

«زهرا رنجبر» همسر جانباز دفاع مقدس و یکی از ایثارگران هنرمندی است که با فعالیت‌های هنری خود اکنون عضو تشکل کارآفرینان ایثارگر شده است و کنار دیگر ایثارگران برای ایجاد کارهای مؤثر در جامعه می‌کوشد. رشته تخصصی رنجبر نقاشی و نگارگری است. بخش دوم نشست ایثارگان و جانبازان هنرمند در تسنیم گفت‌وگو با اوست.

رنجبر در ابتدا از ماجرای ازدواج با یک جانباز می‌گوید: من همسر جانبازی 55 درصد هستم. ایشان در سال 64 و در عملیات خیبر و همچنین در سال 66 در عملیات والفجر 10 جانباز شدند. وقتی جانباز شد، هنوز ازدواج نکرده بودیم. اما چندی بعد به‌دلیل نسبت فامیلی که داشتیم خیلی راحت پذیرفتم که با ایشان ازدواج کنم، همسرم پسردایی من است.

او با اشاره به نحوه آغاز فعالیت‌های هنری‌اش می‌گوید: من کار نقاشی و طراحی را در سال 82 به‌صورت مکاتبه‌ای از جهاد دانشگاهی شروع کردم و بعد به آموزشگاه‌ها رفتم. در سال 88 هم به دانشگاه رفتم و در رشته نگارگری تحصیل کردم و از آن به بعد کار نگارگری را انجام دادم. در نمایشگاه صنایع دستی با جانبازان هنرمندی مثل آقای آریانژاد و احمدی آشنا شدم و در تشکل "ایثارگران کارآفرین" عضو شدم.

نمونه کارهای هنری زهرا رنجبر

رنجبر در ادامه با اشاره به دیگر فعالیت‌هایش در امور هنری به آموزش این هنرها و پذیرش هنرجو اشاره می‌کند و می‌گوید: نگارگری چون نقاشی ایرانی است بیشتر رنگ  و بوی اسلامی دارد. کنار آن کارهای نقاشی دیگر هم انجام می‌دهم مثل رنگ روغن که آموزش هم می‌دهم و در یک سرای محله هم اخیراً آموزش می‌دادم. من تازه عضوی از این تشکل کارآفرینان ایثارگر شده‌ام. بنابراین تا کنون بیشتر کارها را خودم انجام دادم و همیشه طوری برنامه ریزی می‌کردم که هم به کار هنری، هم به دانشگاه و هم بتوانم به سه فرزندم  برسم. 

این همسر جانباز تنها یکی از اعضای کارآفرین و هنرمند خانواده است. همسر او نیز یک کارآفرین و فرزندش نیز به‌تبعیت از پدر و مادر به‌تازگی وارد فعالیت‌های هنری ایثارگران شده است. او در این رابطه می‌گوید: همسرم هم به‌عنوان کارآفرین ایثارگر فعالیت دارد. کار ایشان تولید لوازم آرایشی و بهداشتی است. دخترم هم که دانشجو است تحت آموزش استاد احمدی استاد معرق قرآنی و جانباز فعال در تشکل ما به‌عنوان جانباز کارآفرین بود و دخترم هم الآن کار معرق انجام می‌دهد.

نمونه کارهای هنری زهرا رنجبر

نمونه کارهای هنری زهرا رنجبر

او از میزان استقبال مردم و مسئولین از فعالیت‌های هنری ایثارگران می‌گوید و ادامه می‌دهد: من در جشنواره‌ای سراسری در کرمانشاه که از طرف بنیاد شهید برگزار شد بین همسران شهدا و جانبازان مقام سوم را به دست آوردم. در نمایشگاهی که از جانب بنیاد خاص ایثارگران کارآفرین برگزار شد، از من و همسرم که به‌عنوان کارآفرین در آنجا حضور داشتیم تقدیر شد. وقتی می‌گفتم کار هنری دارم و در هیئت مدیره هستم بازدیدکنندگان و مسئولین خیلی استقبال می‌کردند. خدا را شکر می‌کنم به‌خاطر نعمت هنری که به من داده است و از همسرم تشکر می‌کنم که مشوق من است.

رنجبر با اشاره به کمبودهای موجود در نوع فعالیت‌ها و حمایت مسئولین بنیاد از ایثارگران کارآفرین می‌گوید: من از سال 82 که شروع به کار کردم هدفم راه‌اندازی آموزشگاه بود، همه مدارک را هم داشتم اما به‌خاطر نداشتن مکان از آموزشگاه زدن منصرف شدم و بعد وارد دانشگاه شدم. این مشکلات وجود دارد. اگر به ما جا بدهند و حمایت لازم را انجام دهند ما می‌توانیم کارآفرینی مؤثری داشته باشیم. تا کنون هیچ هزینه‌ای بابت این فعالیت‌ها دریافت نکردم. حمایت‌ها بیشتر حمایت معنوی بوده است، نه مادی.

انتهای پیام/*

پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران