مجلس بنای مخالفت با دولت ندارد/ دولت از طرح مسائل غیرواقعی مانند بورسیه‌ها خودداری کند

مجلس بنای مخالفت با دولت ندارد/ دولت از طرح مسائل غیرواقعی مانند بورسیه‌ها خودداری کند

خبرگزاری تسنیم: رئیس فرکسیون اصولگرایان مجلس با تاکید بر اینکه «مجلس بنای مخالفت با دولت ندارد»، گفت: از بلاتکلیفی وزارت علوم متأسفم و تصور می‌کنم مشکل پیش‌آمده بین دولت و مجلس در این موضوع راه‌حل دارد.

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، غلامعلی حدادعادل رئیس فرکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی، پس از پایان جلسه علنی امروز مجلس، گفت: از بلاتکلیفی وزارت علوم متأسفم و تصور می‌کنم مشکل پیش‌آمده بین دولت و مجلس در این موضوع راه‌حل دارد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «مجلس بنای مخالفت با دولت ندارد» ادامه داد: دولت باید به دغدغه‌های نمایندگان مردم توجه کند و از طرح مسائل غیرواقعی مانند بورسیه‌ها و نظایر آن خودداری شود.

وی درباره گزینه آینده وزارت علوم افزود: باید فردی معرفی شود که علاوه بر اینکه چهره‌ای علمی است مدیری توانمند بوده و بتواند از تبدیل فضای دانشگاه‌ها به اوضاع سال‌های دوران اصلاحات جلوگیری کند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon