توهین رفتاری و زبانی مرد به زن و وحشیگری یدی نباید در خانواده اسلامی مشاهده شود
خبرگزاری تسنیم: رهبر انقلاب تأکید کردند: توهین مرد به زن اعم از توهین رفتاری و زبانی تا وحشیگری یدی اصلاً نباید در محیط و خانواده اسلامی مشاهده شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم, در آستانه ماه مبارک رجب، جمعی از بانوان فرهیخته و فعالان بخشهای دانشگاهی، حوزوی، مسائل خانواده و زنان، دستگاههای اجرایی و رسانه و فعالیتهای قرآنی و سازمانهای مردم نهاد با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
مهمترین محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار به شرح ذیل است:
* در زمینه انتقال نظرات برجسته و مبانی و تفاسیر روشن و کارگشا و تواناییهای نظام فکری اسلام درخصوص مسئله زن به دنیا عقبماندگی وجود دارد.
* اسلام گفتمان کامل، مفید و قانعکنندهای درباره زن دارد. باید با ایجاد یک جبهه و آرایش تهاجمی، نهضت بیداری درخصوص مسائل زنان را برمنبای این گفتمان بدون تعلل و درنگ به پیش برد.
* "مردواره کردن زن" و "قراردادن زن به عنوان وسیله راحتی برای التذاذ جنسی" دو جزء اصلی گفتمان غرب درباره زن است.
* گفتمان غربی در جزءاول، مشاغل گوناگونی را که با ساخت فکری، جسمی و عصبی مردم سازگارتر است، به سمت زن کشانده و آنرا افتخار و امتیازی برای زن قرارمیدهد. کشور ما ندانسته و ناخواسته در برابر این گفتمان دچار انفعال شده است.
* حضور زنان در مناصب اجرایی اشکالی ندارد اما به رخ دنیا کشیدن این مسئله اشکال دارد و نشانه انفعال است.
* انقلاب اسلامی تا حدود زیادی جلوی قرار دادن زن بعنوان ابزار التذاذ جنسی را گرفت. باید جلوی این خطر و بلای بزرگ با تبیین مسئله "حجاب، پوشش و حدود معاشرت زن و مرد" بهطور کامل سد شود.
* مسئله حجاب را نباید دستکم گرفت و باید به جد به آن اهمیت داد. مسئله جاذبه و خطر آن برای زن و مرد و جامعه و خانواده را باید بسیار جدی گرفت.
* برخی اندیشمندان غربی از چالههای عمیق و خطرناک پیش پای تمدن غرب در اثر دامنزدن به مسئله شهوت احساس ترس کردهاند. دیر به فکر افتادهاند و این مسئله در سراشیبی قرار دارد.
* گفتمان اسلام، گفتمان زن حقیقی است و باید آن را بهصورت تهاجمی و طلبکارانه مطرح کرد. باید از غرب پرسید چرا اجازه آزادی مضر و دهشتناک امروز موجود را در زمینه حجاب میدهد؟
* مسئله اعتبار خانه و خانواده مهم و لازم الاهتمام است. باید در سطوح مختلف معاشرتی، جنسی، خانوادگی، فرهنگی و فطری از ضعف و ستمزدگی زن جلوگیری کرد.
* اگر زن در محیط خانواده و در چشم شوهر، فرزند، پدر و برادر محترم و مکرم شمرده شود، بخش مهمی از مشکلات جامعه حل میشود. این یکی از مصادیق رفع مظلومیت زن است.
* فرزندان خانواده نسبت به مادر تکریم داشته باشند و دست او را ببوسند. تکریم مادر هیچ منافاتی با حالت عاطفی و خودمانی ندارد.
* توهین مرد به زن اعم از توهین رفتاری و زبانی تا وحشیگری یدی اصلاً نباید در محیط و خانواده اسلامی مشاهده شود. کتک زدن زن در غرب بهدلیل باطن وحشی وجود دارد وهیچ بعدی ندارد.
* مسئله حمایت مالی و حمایت از حقوق زنان مظلوم و محروم مهم است. یکی از دغدغههای همیشگی بنده این بوده که خانمها در محاکم قضایی توان به خدمت گرفتن وکیل و یا توانایی دفاع از حقوق خود را داشته باشند.
ادامه دارد...
انتهای پیام/