کاندیداها مسابقه انقلابی بودن بگذارند/ مشکلات مردم جز با گفتمان انقلاب حل نمی‌شود

کاندیداها مسابقه انقلابی بودن بگذارند/ مشکلات مردم جز با گفتمان انقلاب حل نمی‌شود

خبرگزاری تسنیم: یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: گفتمان انقلابی‌گری هنوز در جامعه غریب است و در این انتخابات نیز تحت تاثیر مسائل اقتصادی قرار گرفته است در حالیکه به خدا قسم مشکلات مردم جز با انقلابی‌گری حل نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه در همایش طلاب حامی سعید جلیلی که عصر امروز در حسینیه قهرودی‌ها برگزار شد، گفتمان انقلابی داشتن و انقلابی زیستن را از ملزوماتی دانست که فراموش شده است و گفت:‌ با وجود گذشت سالها از انقلاب اسلامی، هنوز به یک بسته جامع،عمیق و دقیق در ارتباط با انقلابی‌گری نرسیدیم و این بسته جامع نه تبیین شده، نه به کار گرفته شده و نه شناخته شده است.

وی با بیان اینکه انقلابی‌گری فقط محدود به بخش سیاسی زندگی ما محدود نمی‌شود، اظهار داشت: اگر بخواهیم انقلابی‌گری را فقط به این بخش محدود کنیم، آثار آن در بخش‌های دیگر مورد مطالعه قرار نگرفته است.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: انقلابی‌بودن مفهومی بوده است که انقلاب راحل بارها به آن پرداخته است و تنها دفعه‌ای که امام خمینی (ره) از مردم عذرخواهی کردند، مربوط به این می‌شد که امام فرمودند انقلابی عمل نکرده‌ایم.

پناهیان انقلابی‌گری را دارای ابعاد مختلف دانست و گفت: انقلابی بودن یک گفتمان است که بحث‌های مختلف آن به مقاومت، عدالت، ارتقای فرهنگی، نشاط، آرامش در زندگی فردی و اجتماعی، رشد علمی، نرم‌افزاری، سبک زندگی صحیح، دفاع مقدس و عالمان دینی که بر محور اسلام ناب حرکت می‌کنند و علم تولید می‌کنند است. انقلابی بودن را نمی‌شود در یک گوشه محصور کرد و گاهی برخی از ما که علاقه داریم انقلابی باشیم، مفاهیمی از انقلابی‌گری را منتقل نکردیم. این گفتمان غریب است و باید شناسانده شود، چرا که انقلابی بودن فقط به شعار دادن محدود نیست.

وی با طرح این سوال که حوزه‌های علمیه چقدر در تبلیغ این گفتمان زحمت کشیده‌اند، گفت: یکی از ابعاد انقلابی‌گری، مفهوم جهاد است. ما چقدر به این مفهوم پرداخته‌ایم؟

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به مفهوم انقلابی بودن در فضای انتخاباتی فعلی خاطرنشان کرد: در بین کاندیداها فقری را نسبت به فرهنگ انقلابی حس می‌کنیم، چرا که اگر این فقر را نداشتیم، کاندیداها باید مسابقه می‌گذاشتند تا به مردم نشان دهند نسبت به دیگران انقلابی‌تر هستند. چگونه برخی به خودشان اجازه می‌دهند در شرایطی که دشمنان به این انتخابات چشم دوخته‌اند، غیرانقلابی حرف بزنند.

پناهیان تصریح کرد: آیا توانسته‌ایم یک فیلم از دفاع مقدس که نشانگر فرهنگ انقلابی و جهاد است، به جهان ارائه کنیم. تا به حال اینگونه نبوده است و به هیچ وجه اراده‌ای برای غنا بخشیدن به محصولات فرهنگی نداریم.

وی مهمترین نیاز کشور را احیای تفکر انقلابی عنوان کرد و گفت: یکی از فرصت‌های احیای این گفتمان انتخابات است. اگر گفتمان انقلابی به خوبی ترویج داده شود، بسیاری از افراد غیرانقلابی با انقلابی‌بودن ارتباط برقرار خواهند کرد و رای آوردن و یا نیاوردن در مقابل ارتقای تفکر انقلابی بر جامعه اهمیت ندارد و در  فرهنگ جامعه باید انقلابی‌گری تقویت شود.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: مگر می‌توان بدون گفتمان انقلابی‌گری تحولی در اقتصاد و وضع معیشت مردم بوجود آورد و اگر عنصر جهاد و انقلابی‌گری را از زندگی حذف کنیم دیگر چه چیزی باقی می‌ماند؟ این اشتباه فاحشی بود که عده‌ای می‌گفتند دیگر باید به تبیین مفهوم انسانیت در جهان بپردازیم در صورتی که خیلی‌ها منتظرند که ببینند اسلام انقلابی چیست و ما باید در فرصت انتخابات به تقویت گفتمان انقلابی‌گری بپردازیم چرا که جز با نگاه انقلابی نمی‌شود این موارد را سامان داد.

پناهیان اظهار داشت: گفتمان انقلابی‌گری هنوز در جامعه غریب است و در این انتخابات نیز تحت تاثیر مسائل اقتصادی قرار گرفته است در حالیکه به خدا قسم مشکلات مردم جز با انقلابی‌گری حل نخواهد شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران