بابک زنجانی را فربه کردند و حالا قربانی انتخابات می‌کنند


بابک زنجانی را فربه کردند و حالا قربانی انتخابات می‌کنند

خبرگزاری تسنیم: اظهارات عضو ارشد کارگزاران در حالی است که برخی اعضای این حزب متهمان عمده مفاسد اقتصادی هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه کیهان ستون اخبار ویژه امروز چهارشنبه خود را به موارد زیر اختصاص داده است:

بابک زنجانی را فربه کردند و حالا قربانی انتخابات می‌کنند

روزنامه آلوده به مفاسد اقتصادی با استناد به سخنان جهانگیری درباره پرونده مفاسد بابک زنجانی در تیتر اول خود نوشت: نترسیم؛ رازهای زنجانی را بگوییم.

اعتماد از قول معاون اول رئیس‌جمهور نوشت: اگر در دوره مسئولیت ما بابک زنجانی دوم تولید شود دیگر صلاحیت ماندن در سمتمان را نداریم. اظهارات عضو ارشد کارگزاران در حالی است که برخی اعضای این حزب متهمان عمده مفاسد اقتصادی هستند.

بازی با نوچه‌ها و سوژه‌هایی مانند بابک زنجانی در حالی است که او در مصاحبه با نشریه زنجیره‌ای آسمان (وابسته به کارگزاران) تصریح کرده پولدار شدن را دو دهه پیش از طریق ارتباط با رئیس بانک مرکزی دولت سازندگی و سپس فروش دلار از این طریق که سودهای هنگفتی دربر داشته، آغاز کرده است. همچنین تصاویر متعدد ملاقات‌ها و جایزه گرفتن‌های زنجانی با مدعیان اصلاح‌طلبی و همچنین آقایان هاشمی و روحانی در فضای اینترنت موجود است.

همزمان با فضاسازی جهانگیری- که اخیرا با حضور و سخنرانی در جمع کارگزاران- از تقلای زودهنگام انتخاباتی پرده برداشت، تقی رحمانی از اعضای گروهک ملی مذهبی و از متواریان فتنه 88 در مصاحبه با رادیو فردا تصریح کرد: مسئله پول کثیف یک شعار انتخاباتی خواهد بود و این روش‌ها از سوی بوروکرات‌های همسو با آقای هاشمی و آقای روحانی ادامه پیدا خواهد کرد. جریان بوروکرات واژه پول کثیف را بر سر جریان مقابل می‌زند که در انتخابات 84 آقای هاشمی رفسنجانی را شکست داد.

میزبان دیپورت شده بود مهمان با پسته پذیرایی شد!

دو طیف رسانه‌های بیگانه فارسی زبان و رسانه‌های بزک کننده آمریکا در داخل، عملیات فریب تازه‌ای را کلید زدند.
رادیو فردا، صدای آمریکا و برخی سایت‌های داخلی (تدبیر، فرارو ...) دیروز ملاقات جان‌کری با جواد ظریف در محل اقامتگاه خوشرو سفیر ایران در نیویورک را که در حاشیه نشست اصلاح ان‌پی‌تی صورت گرفته، «تابوشکنی بزرگ» و «قدم گذاشتن به خاک ایران» خواندند. در این عملیات رسانه‌ای با بیان اینکه اتفاق مذکور در 36 سال گذشته بی‌سابقه، بر وجود فرش ایرانی زیرپای ملاقات کنندگان و همچنین پذیرایی با پسته تأکید شده است!!

این فضاسازی در حالی است که اقامتگاه سفیر کشورمان در نیویورک یادآور رفتار توهین‌آمیز رژیم مستکبر آمریکا با حمید ابوطالبی (معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور) و معرفی کردن وی به عنوان تروریست بود آن هم در شرایطی که وی از طرف دولت آقای روحانی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل معرفی شده بود. اما اهانت آمریکا به فرستاده رئیس جمهور و پاسپورت وی عمداً مسکوت گذاشته شد.

در عین حال معلوم نیست در حالی که آمریکا بر عداوت و خباثت‌های خود در زمینه اعمال بیش از یکصد تحریم جدید و نقض عهد در توافق ژنو اصرار دارد، این قبیل هیجان‌آفرینی‌ها چه ارزش و اعتباری می‌تواند داشته باشد. به گزارش صدای آمریکا جان کری بلافاصله پس‌از این ملاقات تصریح کرد: مذاکرات برای مجاب کردن ایران به انجام تعهدات خود است. یکی از خطیرترین کارهایی که در راستای عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای می‌توان انجام داد، آن است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بتواند بازرسی‌ها و راستی‌آزمایی‌های خود را بطور دقیق و کامل انجام دهد، توافق احتمالی با ایران نیز متکی بر کلمات نخواهد بود، بلکه متکی بر راستی آزمایی خواهد بود.

تأکید بر متهم معرفی کردن ایران از سوی تنها کاربرنده تسلیحات اتمی و اصرار بر حفظ رژیم تحریم‌ها که مکرراً در ادبیات اوباما و کری و... تکرار می‌شود، کمترین تردیدی باقی نمی‌گذارد که آمریکا کمترین تردیدی در تداوم خصومت‌ها با ملت ایران ندارد.

توافق هسته‌ای آغاز ماجراست چالش‌های ایران و آمریکا تمام نمی‌شود

پایگاه خبری آمریکایی «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» در نوشتاری به تحلیل تحولات منطقه پرداخت و نوشت: چالش‌های ایران و آمریکا با توافق هسته‌ای پایان نمی‌یابد و این سرآغاز ماجراست.
«سوزان مالونی»، با اشاره به بحران یمن و موضع متناقض ایران و آمریکا نوشت: این حادثه از چالش راهبردی پیچیده‌ای پیش روی دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا خبر می‌دهد؛ وی چطور می‌تواند جنگ نیابتی دشوار بین ایران و عربستان سعودی را به عنوان مهم‌ترین متحد واشنگتن مدیریت کند و همزمان تا 30 ژوئن (9تیر) به توافق نهایی با ایران برسد.

وی ادامه می‌دهد: بعد از سال‌ها بی‌ثباتی و جنگ داخلی ادواری، حوثی‌ها بخش‌هایی از یمن را به تصرف خود درآوردند و به این شکل ریاض با دو دولت شیعه در مرزهای جنوبی و شمالی خود مواجه شد. برای سعودی‌ها که از انقلاب 1357 به بعد همواره با ایران مخالفت کرده‌اند؛ این امر قابل قبول نبود، در نتیجه سعودی‌ها حمله هوایی گسترده‌ای را ماه گذشته علیه حوثی‌ها با لفاظی و حمایت‌های عملیاتی واشنگتن از جمله اعزام رزم‌ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس‌تئودور روزولت» و دیگر رزم ناوهای آمریکایی در سواحل عدن آغاز کردند.

تحلیلگر ام‌اس‌ان‌بی‌سی می‌نویسد: تحولات اخیر در یمن تنگنای دشوار دولت اوباما را در رابطه با ایران آشکار کرد؛ حل یک جنبه از مشکل یعنی موضوع هسته‌ای ایران به معنای حل دیگر تهدیدهای ناشی از سوی سیاست‌های داخلی و خارجی ایران نیست. توافق هسته‌ای تلاش‌های ایران را برای توسعه نفوذ در خاورمیانه تغییر نمی‌دهد و روابط تهران را با گروه‌های نیابتی در یمن، عراق، سوریه و فراتر از آن قطع نمی‌کند. همچنین توافق هسته‌ای تاثیر سریع مثبت بر رفتار دولت ایران یا اداره پرونده‌های قضایی علیه آمریکایی‌های ایرانی‌تبار ندارد که اکنون در زندان‌های ایران محبوس هستند. در واقع توافق هسته‌ای نگرانی‌ها را در مورد رفتار ایران در منطقه و داخل کشور بدتر می‌کند.

مالونی تصریح می‌کند: یقینا سیاست‌های منطقه‌ای هرگز متأثر از منابع مالی این کشور نبوده و در حقیقت خط‌مشی این کشور در فراز و فرودها ادامه داشته است.

در همین حال استیون سیش سفیر سابق آمریکا در یمن گفت: هدف از ایجاد تنش در خلیج عدن فقط ارسال پیام‌های سیاسی است و حملات هوایی عربستان نتوانست مانع از پیشروی جنبش انصارالله در یمن شود.

سیش در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان عربی افزود: تجاوز عربستان به یمن نه تنها به هیچ‌وجه مانع پیشروی جنبش انصارالله نشد، بلکه نتوانست جلوی پیشروی نیروهای این جنبش به عدن و مناطق جنوب این کشور را بگیرد. وی اضافه کرد: مورد حمله قرار گرفتن، برای انصارالله هیچ اهمیتی ندارد و این عامل موفقیت آنها (انصارالله) است.

نعل وارونه قائم مقام کروبی درباره پول‌های کثیف

قائم‌ مقام حزب کاسب‌کار اعتماد ملی می‌گوید واقعیت پول کثیف را نمی‌توانیم انکار کنیم.

رسول منتجب‌نیا در مصاحبه با «ندای ایرانیان» به ادعای رحیمی اشاره کرد و گفت وقتی متهمی اعلام می‌کند من به 170 نماینده کمک مالی کرده‌ام تا در مجلس حضور پیدا کنند، این تنها شاهد کوچکی برای اثبات هشدارهاست. پس واقعیت پول کثیف را نمی‌توانیم تکذیب کنیم.

ادعای مورد اشاره درباره نمایندگان مجلس هشتم در حالی است که 188 تن از نمایندگان همین مجلس مرحوم کردان را با وجود پیگیری امثال رحیمی استیضاح و از دولت برکنار کردند و حتی نفر فرستاده رحیمی با سیلی نماینده اصولگرا (علی‌اصغر زارعی) مواجه شد. به عبارت دیگر در مجلس 290 نفره، 188 نماینده صراحتا مخالف نظر رأی دولت رأی دادند. این اتفاق به نحو دیگری در مجلس نهم تکرار شد و 192 نماینده در آخرین ماه‌های عمر دولت دهم (بهمن 91) اقدام به استیضاح و برکناری وزیر رفاه و کار کردند که اگر ادعاهای کذایی درست بود، نه استیضاح کردان و نه استیضاح شیخ‌الاسلامی نباید رخ می‌داد.

اما حرف آقای منتجب‌نیا از یک جهت دیگر کاملا درست است و آن پول‌های هنگفتی بود که شهرام جزایری به برخی نمایندگان مجلس ششم- و از جمله کمک چند صد میلیونی به رئیس این مجلس- داده بود و دست بر قضا چندی بعد همان رئیس مجلس، درست بالای سر آقای منتجب‌نیا، دبیرکل حزب اعتماد ملی شد!

در برابر اثر این مراودات نیز باید خاطر نشان کرد که شهرام جزایری از طریق همین رفاقت‌ها، دارای کارت 500 تردد به مجلس بود و از جمله طرف مشورت مجلس ششم در زمینه مصوبه «لزوم عدم اخذ وثیقه از دریافت‌کنندگان تسهیلات کلان بانکی» بود.

تروریست‌های مجروح جنگ سوریه در فلسطین اشغالی مداوا می‌شوند

درمان گسترده تروریست‌های فعال در سوریه پس از مجروح شدن در بیمارستان‌های اسرائیل همچنان ادامه دارد.

«سلمان زرقا» رئیس دروزی بیمارستان «زیو» شهر صفد در شمال اراضی اشغالی 1948 که 2 سال رئیس بیمارستان صحرائی رژیم صهیونیستی در بلندی‌های اشغالی جولان بود، فاش کرد که اعضای مجروح گروههای تروریستی فعال در سوریه از سال 2013 برای درمان به بیمارستان‌های این رژیم منتقل می‌شوند.

زرقا که سال‌ها در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرده است، در مصاحبه با سایت خبری صهیونیستی «المصدر» گفت: تاکنون بیش از هزار و 300 سوری ‌]تروریست فعال در سوریه[  در بیمارستان‌های شمالی اسرائیل درمان شده‌اند که از این تعداد 500 زخمی در بیمارستان زیو بوده‌اند.

به نظر می‌رسد آمار ارائه شده فقط مربوط به تعداد کمی از بیمارستانها و مراکز درمانی رژیم اشغالگر قدس باشد، چرا که اواخر سال گذشته آمار مجروحان تروریست درمان شده در بیمارستانهای سرزمین‌های اشغالی هزار و 400 نفر گزارش شده بود.

منابع صهیونیست آذرماه سال گذشته فاش کردند که مقام‌های تل‌آویو افزون بر 10 میلیون دلار برای درمان مجروحان تروریست منتقل شده از سوریه هزینه کرده‌اند.
وی از فاش کردن هویت تأمین‌کنندگان هزینه درمان تروریست‌های زخمی امتناع کرد و گفت:  هزینه یک روز بستری شدن در هر یک از بیمارستان‌های اسرائیل بدون احتساب هزینه عمل جراحی هزار و 500 دلار است.

رژیم صهیونیستی همچنین کمک‌های تسلیحاتی و اطلاعاتی گسترده‌ای به گروههای تروریستی مخالف حکومت بشاراسد در مناطق قنیوا و درعا ارسال می‌کند.

شتابزدگی مقامات دولتی در ورود به انتخابات مجلس

در حالی که بیش از 10 ماه تا انتخابات زمان مانده است برخی از شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی برای ورود زودهنگام در انتخابات آماده می‌شوند و در این میان به نظر می‌رسد که دولتی‌ها نمی‌خواهند از این عرصه رقابت عقب بمانند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، شبهه ورود دولت به انتخابات مجلس از اواسط سال گذشته آغاز شد و سخنان برخی دولتمردان، این نگرانی را ایجاد کرد.

علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور نخستین کسی بود که رسماً از تلاش‌های دولت برای کسب کرسی‌های مجلس دهم پرده برداشت. وی در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفته بود که: «ستادهای انتخاباتی حسن روحانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری راکد شده و این به زیان دولت است. ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری نه تنها باید منسجم باشند بلکه از هم اکنون برای انتخابات بعدی مجلس فعالیت خود را آغاز کنند.»

چندی بعد اظهارات حسین مرعشی عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی در مورد فعالیت‌های انتخاباتی سخنگوی دولت باعث شد که کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی وارد شود و از نوبخت دعوت کند تا با حضور در کمیسیون به ارائه توضیحات خود بپردازد.

عضو حزب کارگزاران سازندگی طی مصاحبه‌ای در مورد فعالیت دولت برای انتخابات مجلس گفت: قاعدتاً آقای نوبخت در قالب حزب ‌اعتدال و توسعه ورود می‌کنند. اخیراً هم آقای نوبخت از موضع سازمان برنامه به ستادهای آقای روحانی در استان‌ها، به عنوان اعضای شورای توسعه ابلاغ کردند.

اواخر بهمن ماه 93، همایش سراسری جوانان عضو و هواداران حزب اعتدال و توسعه در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد. همایش سراسری حزب اعتدال و توسعه صبح روز پنجشنبه 30 بهمن ماه 93 با حضور محمدباقر نوبخت دبیر کل این حزب، محمود واعظی وزیر ارتباطات و عضو شورای مرکزی حزب، مرتضی بانک سرپرست نهاد ریاست جمهوری و عضو شورای مرکزی حزب، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب برگزار شد.

چندی بعد در نشست سخنگوی دولت با خبرنگاران نوبخت در پاسخ به سؤالی درباره ورود زودهنگام دولت به انتخابات یادآور شد: نمی‌دانم چه اقدامی موجب شد که چنین بحثی پیش بیاید. در گردهمایی شاخه جوانان حزب اعتدال و توسعه، آنها از من دعوت کردند و من با توجه به حجم کاری آخرین سخنران بودم و حدود نیم ساعت راجع به مسائل کشور صحبت کردم.

وی افزود: ممکن است برخی بخواهند در انتخابات مجلس شرکت کنند اما دولت مشغول‌تر از این است که به فکر انتخابات مجلس باشد.

خبرگزاری دانشجو می‌افزاید: در میان این اظهارات رنگ و بو‌دار انتخاباتی رئیس جمهور نیز از این لیست خارج نیست و وی در پیامش به مناسبت آغاز سال 94 می‌گوید که «دست به دست هم دهیم، مجلسی را بسازیم که شایسته‌ این ملت بزرگ ایران است و مجلس خبرگانی را بوجود آوریم که ثبات بیشتر برای کشور و آرامش بیشتر برای افکار عمومی جامعه ما بوجود آورد و این کار با همکاری یکدیگر امکان‌پذیر است.»

پس از آن جلسه شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و رئیس شورای مرکزی حزب در 6 اردیبهشت ماه برگزار شد. در ابتدای این جلسه غلامحسین کرباسچی گزارشی از عملکرد یک سال گذشته حزب کارگزاران سازندگی ارائه کرد و پس از او جهانگیری به اهمیت انتخابات سال جاری اشاره و یادآور شد که در سال انتخابات مخالفان دولت درصدد ناامیدی مردم برآمده‌اند.

رئیس شورای مرکزی حزب در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه کارگزاران دارای دو ویژگی مثبت است، افزود: کارگزاران تا پیش از این تلاش می‌کرد که نقش میانجی را در معادلات سیاسی ایفا کند. به نظر می‌رسد کارگزاران امسال باید این نقش را بیش از پیش ایفا کند، زیرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon