طرح شعار مکتب ایرانی برای تضعیف ظرفیت مردم ایران بود
خبرگزاری تسنیم: کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری گفت: وقتی ملت ما در مسیر پیروزی خود به پیش رفت و دنیا کشور ما را به عنوان دژ مقاومت شناخت، عدهای شعار مکتب ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل سر دادند تا ظرفیت مردم ایران را تضعیف کنند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به ساری، سعیدجلیلی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری که عصر امروز در مسجد جامع ساری و در جمع مردم این شهر حاضر شده بود، با بیان اینکه امام راحل (ره) 50 سال پیش حرکت بزرگی را برمبنای ایمان و امید آغاز کرد، گفت: امام این باور قرآنی را به تجربه نشان داد که اگر خدا را یاری کنید، خدا نیز شما را یاری خواهد کرد و دیدیدم که تمام دنیا میخواست انقلاب ما پیروز نشود، اما به یاری خدا پیروز شد و همه دنیا میخواست با حمایت از صدام ما را در جنگی نابرابر شکست دهد، اما پیروز شدیم. تمام دنیا میخواستند ما هسته ای نشویم، اما جزو 10 کشور هستهای جهان شدیم و تمام دنیا نمیخواستند نظام جمهوری اسلامی تثبیت شود، اما با یاری خداوند تثبیت شد.
وی دو عامل این پیروزیها را گفتمان اسلام ناب و باور به مردم دانست و گفت: تجسم فعلی گفتمان اسلام ناب ولایت مطلقه فقیه است. هنر امام کنار هم قرار دادن این دو مورد بود که این پیروزیها و حماسهها خلق شد.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری، تصریح کرد: در جنگ تحمیلی ظرفیتی از جوانان این خطه در لشکر 25 کربلا آزاد شد که همه دنیا متحیر ماندند و هرکدام از این جوانان چون ستارهای درخشان میدرخشید و کارآمدی بالایی داشت.
جلیلی تاکید کرد: دشمنان از تکثیر آزادشدن چنین ظرفیتها و خلق حماسهها میترسند و آن روزی که خرمشهر آزاد شد، این حماسه تکثیر شد و جنوب لبنان آزاد شد و مردم غزه نیز مقاومت کردند و دشمنان بیش از هرچیز از تکثیر این حماسهها در دیگر عرصهها میترسند.
وی خاطرنشان کرد: ما در موقعیت خیبر هستیم، اما عدهای میخواهند تلقین کنند که در شعب ابیطالب هستیم. 4 سال گذشته نیز وقتی که بر مبنای اسلام ناب و درایتهای رهبر معظم انقلاب حماسه بزرگی خلق و جمهوریت نظام به رخ جهانیان کشیده شد، اما عدهای تبدیل به پیاده نظام دشمن شدند وخواستند این ظرفیت بزرگ ایجاد شده را کم اثر کنند، اما مردم آنها را به سرجایشان نشاندند.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ادامه داد: وقتی ملت ما در مسیر پیروزی خود به پیش رفت و دنیا کشور ما را به عنوان دژ مقاومت شناخت، عدهای شعار مکتب ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل سر دادند تا ظرفیت مردم ایران را تضعیف کنند. هر آنچه که پیشرفت داشتیم در سایه ولایت مطلقه فقیه بوده اما بعد از آن یک جریان جدید به نام جریان تردید شکل گرفت تا تهدید از بیرون دشمن را با این تردید در داخل همراه کنند و ملت ما را متوقف سازند.
جلیلی اظهار داشت: امروز فقط نباید به یاد شهدا اشک بریزیم بلکه باید حماسههای دفاع مقدس را تکرار کنیم و میتوانیم با تاکید بر آموزههای اسلام ناب در اقتصاد نیز حماسه خلق کنیم و حماسه اقتصادی مطالبه مقام معظم رهبری است و باید اجرایی شود.
وی تصریح کرد: مردم با اینکه پای نظام و ولایت فقیه ایستادهاند، اما از گرانیها و بیکاری گلایه دارند و ما میتوانیم با تاکید بر ظرفیتها از آنها عبور کنیم و اگر میخواهیم این مشکلات را به صورت ریشهای حل کنیم، باید در ساختار اداری و اجرایی کشور اصلاح داشته باشیم تا این سازوکار متناسب با انقلاب اسلامی باشد و اگر قصد داریم سازوکارها را اصلاح کنیم، در ابتدا باید ماشین دولت اصلاح شود که خود کارمندان دولت نیز از این وضعیت گله دارند و دستگاههای دولتی باید بهگونهای باشند که نه تنها مانع مردم نباشند بلکه به پناهگاه مردم تبدیل شوند و اگر اینگونه شد، از ظرفیت مردم همانند دفاع مقدس استفاده کردهایم.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری افزود: در همین مازندران ظرفیتهایی وجود دارد که میتوانیم آنها را به کار بگیریم و هیچ جوانی بیکار نمانده باشد و اگر به جای واردات 11 میلیارد دلاری کالاهای اساسی، از کشاورزان خود حمایت میکردیم، نه تنها نیاز داخل را برطرف کرده بودیم، بلکه صادرات نیز خواهیم داشت و یا اگر شناورهای ماهیگیری را نوسازی کنیم، این ظرفیت را داریم که در 8 سال تمام آنها را نوسازی کنیم که در این صورت هم شناورهایمان نوسازی شدهاند و هم صنایع کشتیسازی ما به کار گرفته شدهاند.
جلیلی با تاکید بر اینکه برای تک تک جوانان و نخبگان باید برنامه داشته باشیم، گفت: میبینیم که دشمنان علاوه بر جوانان خود برای جوانان دیگر کشورها برنامهریزی و آنها را جذب میکنند و ما نیز حداقل میتوانیم برای جوانان خود برنامهریزی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای شکلدهی حماسه اقتصادی 12 گام حماسی را تعریف کردهایم، گفت: اولین گام این است که در کنار سفرهای استانی، سفرهای وزارتخانهای را نیز شکل دهیم تا ورارتخانهه نیزا غل و زنجیرها را از دست خود باز کنند و مورد بعدی نیز عدالت ساختاری است چرا که اگر میخواهیم ظرفیت بالایی را آزاد کنیم باید در ساختارها عدالت را توزیع کرده باشیم.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری افزود: عدالت ساختاری این است که سازوکار بانکها را بهگونهای ساماندهی کنیم که محرومین در اولویت باشند و شرایط استفاده از این فرصتها را به صورت برابر آماده کنیم.
جلیلی با اشاره به اینکه برخی افراد توزیع یارانه نقدی را باعث افزایش حجم نقدینگی میدانند، گفت: این افراد چرا 23 نفری که 11 هزار میلیارد تومان وام گرفتهاند و پس نمیدهند را نمیبینند؟
وی اظهار داشت: امروز با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در مرحله ورود به تمدن نوین اسلامی هستیم و همانگونه که توانستیم الگوی مقاومت را تکثیر کنیم که موجب آزادسازی جنوب لبنان شد، امروز باید با حماسه اقتصادی نشان دهیم که ایران با استفاده از الگوی اسلامی ناب در اقتصاد نیز پیشرفت کرده است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان تصریح کرد: اگر میگوییم مقاومت رمز پیشرفت است، این مقاومت باید هم در برابر تهدیدهای خارجی و هم در برابر تردیدهای داخلی باشد.
انتهای پیام/