۱۸۰۰ نیروی انسانی جدید در هنرستان‌های کشور جذب می‌شوند‌


1800 نیروی انسانی جدید در هنرستان‌های کشور جذب می‌شوند‌

خبرگزاری تسنیم: معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توسعه رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش گفت: ۱۸۰۰ نیروی انسانی جدید در هنرستان‌های کشور به کارگیری می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، علی زرافشان امروز در حاشیه مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره کشوری هنرهای تجسمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارتقای تخصص و دانش هنرآموزان یکی از اهداف مهم وزارت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه شهید رجایی به طور تخصصی وظیفه تربیت نیروی مورد نیاز رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای را بر عهده دارد، ابراز کرد: در این دانشگاه علاوه بر دانش فنی مهارت تدریس نیز به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در راستای استخدام 5 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش یک هزار و 800 نفر از داوطلبان در شاخه فنی و حرفه‌ای جذب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه رویکرد آموزش و پرورش جذب نیروهای کارآمد است، بیان کرد: بنابر نیاز‌های منطقه‌ای این نیروها در استان‌ها از طریق آزمون استخدامی به کارگیری می‌شوند.

زرافشان عنوان کرد: توسعه کمی و کیفی هنرستان‌ها از دیگر برنامه‌های مهم است که با تغییر در سیستم آموزشی هنرستان‌ها و افزایش آن به سه سال نیاز به احداث فضاهای آموزشی جدید وجود دارد.

افزایش 40درصدی بودجه تجهیزات هنرستان‌ها

وی در زمینه تجهیز هنرستان‌ها عنوان کرد: امسال شاهد افزایش 40 درصدی بودجه‌های تأمین تجهیزات هستیم که برای این منظور 360 میلیارد ریال در نظر گرفته شده که این مبلغ خارج از ردیف بودجه تجهیزات سرمایشی، گرمایشی و آزمایشگاهی است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه فضای پیرامونی آموزش و پرورش برای توسعه آموزشگاه‌ها و گسترش آموزش‌های فنی و مهارتی مناسب است، گفت: توجه دولتمردان و نمایندگان مجلس به این حوزه محیط پیرامونی را به یک محیط حمایتگر تبدیل کرده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش تشویق دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌ها و پوشش 48.6 درصدی آن‌ها در این بخش است، ابراز کرد: فرهنگ‌سازی، آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی به جامعه در زمینه رشته‌های فنی می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در این برنامه‌ها ایفا کند.

افزایش بیش از یک میلیون دانش‌آموز در دوره اول متوسطه

زرافشان با اشاره به تغییر ساختار آموزش و پرورش به دوره‌های 6، 3، 3، و نیاز به ساماندهی نیروی انسانی و فضاهای آموزشی بیان کرد: با توجه به این تغییر یک میلیون و 80 هزار دانش‌آموز به دوره اول متوسطه اضافه شده است و در مجموع تعداد دانش‌آموزان به 3 میلیون و 80 هزار نفر می‌رسد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به راهبرد اصلی آموزش و پرورش به منظور کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی گفت: در کنکور امسال میانگین نمرات امتحانات نهایی رشد یافته که این موضوع نمایانگر ارتقای کیفیت سطح دانش معلمان و دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به افزایش نفرات برتر کنکور از شهرستان‌ها تصریح کرد: در حال حاضر تفاوت در آموزش و پرورش استان‌ها کاهش یافته و پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در دوره اول متوسطه به بیش از 90 درصد و در دوره دوم به 80 درصد رسیده است.

زرافشان بیان کرد: با افزایش پوشش تحصیلی در دوره‌های مختلف آموزشی فاصله بین شهرستان‌ها و استان‌های مختلف کاهش یافته و زمینه رقابت بیشتری برای دانش‌آموزان در نقاط مختلف کشور فراهم شده که برای آینده علمی کشور مفید است.

وی در مورد توسعه رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای عنوان کرد: رشته بورس از سال گذشته معرفی شده و مورد استقبال دانش‌آموزان واقع شده است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با ابراز نارضایتی از وجود خلاء در زمینه آمایش اشتغال در سطح کشور تصریح کرد: افزایش رشته‌های هنرستانی با توجه به نیازهای بومی و منطقه‌ای نیازمند آمار دقیق از وضعیت اشتغال کشور است.

انتهای پیام/ آ

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران