کارخانه قند دزفول تعطیل شد
خبرگزاری تسنیم: معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت گفت:کارخانه قند دزفول بهعلت بروز برخی مشکلات در بخشهای مختلف، تعطیل شده است که در صورت توجه به الگوی فعالیت کاغذ پارس، میتوان مشکلات این واحد تولیدی را در کمترین زمان ممکن رفع کرد.
محسن صلاحینیا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در دزفول، اظهار داشت: توسعه اقتصاد صادراتمحور یک محور مهم در رشد تولید کشور است و زمینه گسترش توان داخلی را تقویت میکند.
وی گفت: توجه به تولید داخلی بهعنوان زمینه رشد صادرات و افزایش توان اقتصادی و داخلی کشور، اولویت مهم اقتصادی دولت در بخشهای مختلف تولیدی و صنعتی، متناسب با نیاز ملی و اجتماعی تعیین شده است.
معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت عنوان کرد: با توجه به رفع محدودیتهای بینالمللی، زمینه رشد و گسترش اقتصادی کشور و صادرات محصولات و همکاری متقابل اقتصادی با دیگر کشورهای خارجی فراهم شده است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت دزفول و وجود منابع آبی گسترده و اقلیم خاص شهرستان، دزفول از یک بستر مناسب به جهت راهاندازی واحدها و صنایع تبدیلی و کشاورزی برخوردار است.
صالح نیا بیان کرد: مجتمع تولیدی کاغذ پارس خوزستان نمونهای موفق از همکاری دولت و بخش خصوصی در استان و کشور است.
وی گفت: امروزه مجتمع تولیدی کاغذ پارس خوزستان، در سه شیفت به تولید محصولات خود میپردازد.
معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت عنوان کرد: کارخانه قند دزفول بهعلت بروز برخی مشکلات در بخشهای مختلف فعالیت خود تعطیل شده است که در صورت توجه به الگوی فعالیت کاغذ پارس، میتوان مشکلات این واحد تولیدی را در کمترین زمان ممکن رفع و زمینه واحدها و صنایع تبدیلی و کشاورزی را در شهرستان و خوزستان تقویت و فراهم کرد.
وی گفت: دولت رشد و تقویت واحدهای تولیدی را با هدف توسعه صادرات و ارز آوری با نگاهی مثبت، مورد توجه ویژه خود قرار داده است.
صالحنیا بیان کرد: مجتمعهای تولید روغن ساعی و خمیر مایه و قارچ اسلامی دزفول نمونهای موفق در تولید محصولات خود هستند که در صورت اجرای مناسب طرحهای توسعهای خود زمینه افزایش تولید و صادرات محصول را در شهرستان تقویت میکنند.
وی افزود: محصولات تولیدی کارخانه خمیر مایه دزفول به کشورهای منطقهای از جمله عراق و ترکیه صادر میشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، با حضور معاون وزیر صنعت و معدن، از برخی واحدهای تولیدی دزفول باز دید به عمل آمد و مشکلات آغاز بهکار و اجرای طرح های توسعهای آنها مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/ع