فتنه ۸۸ سمبل ضداعتدال بود/ روحانی قطعاً از اصحاب فتنه در کابینه استفاده نمیکند
خبرگزاری تسنیم: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فتنه ۸۸ بارزترین جریان ضداعتدالی در کشور بود، اظهار داشت: فتنه ۸۸ سمبل افراطیگری بود و عدهای افراطی میخواستند ورای قانون عمل کنند.
سیدحسین نقویحسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به برخی اظهارنظرات اصلاحطلبان مبنی بر اینکه دولتهای نهم و دهم مصداق افراط و تفریط هستند و دولتهای و سازندگی اصلاحات نماد اعتدال به شمار میروند، گفت: متأسفانه در دولتهای گذشته شاهد افراط و تفریط بودهایم. در دوره اصلاحات شاهد افراطیترین برخوردها در حوزه مدیریت بودیم بهطوری که همان افراطیگری کار دست دولت اصلاحات داد و تنشهای بسیار زیادی را به وجود آورد.
وی افزود: در دولت آقای هاشمی نیز افراط بهنحو دیگری خود را نشان داد و تکنوکراتها موفق شدند چارچوب مدیریتی را به دست بگیرند بهگونهای که همین اصلاحطلبها از مخالفان مدیریت دوره سازندگی بودند و آن نوع مدیریت را افراط میدانستند، بنابراین در هردوره شاهد نوعی از افراط یا تفریط بودهایم و اگر اینگونه نبود، دولت اعتدال و امید شکل نمیگرفت و دولتی با مشی اعتدالی رأی نمیآورد.
نقویحسینی تصریح کرد: اگر اعتدال در دولتهای گذشته وجود داشت، مدعی اعتدال با استقبال مواجه نمیشد، بنابراین در دولتهای قبل از احمدینژاد نیز افراط و تفریط وجود داشته است اما امیدواریم که در این دولت اعتدال بهمعنای واقعی به منصه ظهور برسد.
وی با بیان اینکه فتنه 88 بارزترین جریان ضداعتدالی در کشور بود، اظهار داشت: فتنه 88 سمبل افراطیگری بود و عدهای افراطی میخواستند ورای قانون عمل کنند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، ادامه داد: معنای افراط این بود که عدهای در سال 88 قانون را نادیده گرفتند و به قانون تمکین نکردند بنابراین فتنه 88 نماد افراطیگری یک جریان بود.
نقوی حسینی خاطرنشان کرد: حضور اصحاب فتنه در دولت بهضرر اعتدال و رئیس جمهور منتخب است و قطعاً وی چنین اقدامی انجام نخواهد داد چراکه آقای روحانی شخصیتی هوشمند است و جریانات کشور را بهخوبی میشناسد و پشت پرده و اقدامات این جریانات ضداعتدال را بهخوبی میشناسد، بنابراین بعید میدانم آقای روحانی مشی اعتدال خود را فدای گروههای افراطی کند.
انتهای پیام/*