کاروان جهادی قرارگاه امام رضا(ع) در مناطق محروم خوزستان خدمات‌رسانی می‌کند


کاروان جهادی قرارگاه امام رضا(ع) در مناطق محروم خوزستان خدمات‌رسانی می‌کند

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در خوزستان گفت: گروه جهادی قرارگاه امام رضا (ع) هرسال از نیمه دوم اسفند تا نیمه نخست فروردین با حضور در مناطق محروم خوزستان به فعالیت‌های عمرانی و درمانی می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، هر سال چند روز قبل از فرا رسیدن سال نو و ایام نوروز کاروان‌هایی با بوی عشق و ایثار و  مزین به نام گروه‌های جهادی به همراه گروه جهادی قرارگاه جهادی امام رضا (ع) با حضور در مناطق محروم خوزستان به فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و درمانی می‌پردازند.

هر سال که می‌گذرد حضور و نقش گروه‌های جهادی در عمران و آبادانی خوزستان بیشتر از گذشته احساس می‌شود به طوری که امسال بزرگترین اردوی جهادی در قالب 9 هزار جهادگر از شهرهای فارس، گیلان، کرج، قم، بجنورد، گرگان و تهران با حمایت قرارگاه امام رضا (ع) در استان خوزستان برگزار شد.

این طرح بزرگ جهادی از تاریخ 25 اسفند 95 الی 15 فروردین 96 در قالب سه بخش «جهاد پزشکی»، «جهاد عمرانی» و «جهاد فرهنگی» در اقصا نقاط محروم استان خوزستان در حال برگزاری است که حامد شهریاری مسئول قرارگاه امام رضا (ع) در خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم به تشریح فعالیت‌های جهادی قرارگاه امام رضا (ع) پرداخت.

 وجب به وجب خرمشهر آغشته به خون شهدا است

حامد شهریاری با اشاره به وظایف و اهداف قرارگاه جهادی امام رضا (ع) اظهار داشت: قرارگاه جهادی امام رضا(ع) از سال 92 و 93 خرمشهر را به عنوان یکی از پهنه‌های اردوهای جهادی و کارهای جهادی قرار داد به همین منظور فعالیت‌های جهادی خود را در این شهرستان آغاز کرد.

وی افزود: شهرستان خرمشهر وجب وجب آن آغشته به خون شهدا است و محرومیت در آن بیداد می‌کند و به همین دلیل خرمشهر نقطه آغاز فعالیت‌های جهادی قرارگاه امام رضا (ع) انتخاب شد و هر سال در بازه نوروز از 15 اسفند تا 15 فروردین قرارگاه امام رضا (ع) در خرمشهر به کار جهادی می‌پردازد.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در خوزستان گفت: قرارگاه امام رضا(ع) در طول سه سال اخیر زحمات زیادی کشید و در مناطق خرمشهر، آبادان، شادگان، اروند، ماهشهر، سربندر، محور ایذه، سوسنگرد، حمیدیه، بستان، اهواز و حاشیه‌های اهواز فعالیت‌های زیادی انجام داده است.

وی عنوان‌کرد: امسال نیز که قرارگاه امام رضا(ع) به دلیل سازماندهی گروه‌های جهادی در مناطق محروم که از سایر استان‌ها به خوزستان سفر می‌کنند در خرمشهر راه‌اندازی شد. امسال در 4 محور ایذه، باغملک، اندیکا و لالی فعالیت‌هایی آغاز شده است.

حضور 9500 جهادگر غیر بومی در اردوهای جهادی خوزستان

شهریاری با بیان اینکه یکی از مزیت‌های قرارگاه جهادی امام رضا(ع) خوزستان به عنوان نماینده قرارگاه امام رضا(ع) تهران در طول سال به کار جهادی خود می‌پردازد، تصریح‌کرد: قرارگاه خوزستان نخستین قرارگاه استانی امام رضا(ع) است و حدود 9 هزار و 500 نفر نیروی خارج از استانی را برای فعالیت‌های جهادی در خوزستان ساماندهی کرده است.

وی افزود: قرارگاه استانی امام رضا (ع) خوزستان 8 تا 9 هزار نفر از نیروهای بومی استان خوزستان را در قالب گروه‌های دانشجویی، طلبه، دانش آموزی و حضور خودجوش مردم منطقه برای کار و شکل‌گیری کار جهادی ساماندهی کرده است.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در خوزستان با بیان اینکه قرارگاه تنها در بخش عمرانی فعالیت نمی‌کند بیان‌کرد: قرارگاه در زمینه‌های فرهنگی، بهداشت و درمان فعالیت‌ دارد به طوری که بیش از 250 نفر در قالب 9 تیم تخصصی پزشکی، دندان‌پزشکی، دام پزشکی، آموزش بهداشت و درمان از 4 فروردین فعالیت‌های جهادی خود را در 5 منطقه استان خوزستان از قبیل ماهشهر، خرمشهر، غیزانیه اهواز، حمیدیه و شادگان آغاز کردند.

عمده فعالیت ما تامین مصالح مورد نیاز برای ساخت و ساز‌های جهادی است

وی با بیان اینکه خدمات تیم پزشکی تا 11 فروردین ادامه دارد گفت: تمام هزینه‌های خدمات ارائه شده در کلیه بخش‌های پزشکی کاملا رایگان بوده در زمینه عمرانی نیز سعی کردیم 70 تا 80 درصد از مصالح مورد نیاز گروه‌های جهادی را تامین کنیم اما عمده فعالیت ما تامین مصالح مورد نیاز برای ساخت و ساز توسط گروه‌های جهادی است.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در خوزستان با اشاره به تداوم فعالیت‌های گروه‌های جهادی در طول سال بیان‌کرد: قرارگاه در طول سال گروه‌های جهادی دانشجویی، دانش‌آموزی و افرادی که در فصل تابستان اردوهای جهادی برگزار می‌کنند را حمایت می‌کند اما اردوی اصلی و حرکت بزرگ قرارگاه امام رضا(ع)  در بازه زمانی اسفندماه تا نیمه اول فروردین است.

وی با بیان اینکه اردوهای جهادی در خوزستان نیز هر سال در بازه زمانی اسفندماه تا فروردین سال جدید با محوریت شهرستان خرمشهر آغاز می‌شود با اشاره به آخرین خدمات انجام شده در خوزستان گفت: در بخش عمرانی نیز در خرمشهر نیز بیش از 50 پروژه جهادی داشتیم. در هویزه، سوسنگرد و حمیدیه حدود 40 تا 45 گروه جهادی، در محور ایذه – باغملک حدود 28 گروه جهادی، در اهواز و حاشیه اهواز گروه‌های بومی 30 تا 35 گروه جهادی غیر از گروه‌هایی که از سراسر کشور به خوزستان آمده‌اند در حال ارائه خدمات جهادی هستند.

شهریاری افزود: 2 گروه جهادی 3 هزار نفری در بخش غیزانیه اهواز فعالیت جهادی خود را آغاز کردند و  سوم فروردین 96 نیز نخستین گروه 3 هزار نفری کار خود را به اتمام می‌رساند و گروه دوم 3 هزار نفری از سوم فروردین جایگزین گروه نخست می‌شود.

جهادگران اردوهای جهادی جانشینان برحق شهدا هستند

وی یادآورشد: دانشجویان، دانش‌آموزان، بچه‌های مسجدی، نیروهای غیربسیجی با لبیک به بیانات مقام معظم رهبری در مناطق عملیاتی حضور یافتند و به محرومین و مستضعفان و به تعبیر درست‌تر صاحبان اصلی انقلاب که ثابت کردند نظام مقدس جمهوری اسلامی آن‌ها را فراموش نکرده است خدمات جهادی را انجام دادند.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در خوزستان گفت: اگر بخواهیم برای شهدا جانشینانی در نظر بگیریم همین بچه‌های جهادی و گروه‌های جهادی که در مناطق محروم بدون هیچ مزد و منتی حضور پیدا می‌کنند جانشینان همان شهدایی هستند که در هشت سال دفاع مقدس جان خود را در کف دست قرار دادند و با جنگیدن از خاک میهن خود دفاع کردند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon