برخی استانداران و فرمانداران متناسب با دولت روحانی نیستند/ در دوران روحانی "گرانی اجناس" وجود نداشت


برخی استانداران و فرمانداران متناسب با دولت روحانی نیستند/ در دوران روحانی "گرانی اجناس" وجود نداشت

معاون ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام روحانی در استان البرز با بیان اینکه انتصاب استانداران و فرمانداران در برخی جاها متناسب با دولت روحانی نیست، گفت: در دوران آقای روحانی گرانی اجناس وجود نداشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، صلاح‌الدین دلشاد، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و معاون ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام روحانی در استان البرز در بازدید از دفتر نمایندگی  خبرگزاری تسنیم  به سئوالات خبرنگاران تسنیم پاسخ داد.‌

آنچه می‌خوانید گفت‌وگوی صلاح‌الدین دلشاد، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و معاون ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام روحانی در استان البرز  با تسنیم است.

تسنیم: در مورد ستادهای آقای روحانی توضیح دهید؟

دلشاد: آقای روحانی دارای 2 ستاد است. یکی ستاد مرکزی حزب اعتدال و توسعه در استان البرز که بنده رئیس آن ستاد هستم و یکی ستاد مرکزی آقای روحانی و این 2 ستاد از هم جدا هستند. در کشور رئیس ستادهای حزب اعتدال و توسعه، علی جنتی و رئیس ستادهای آقای روحانی، شریعتمداری است.

حزب اعتدال و توسعه حزبی است با تفکری مبنی بر اتخاذ راه و روش اعتدال که از قرآن کریم و دستورات دین اسلام منشا گرفته است. در حال حاضر 2 جبهه راست و چپ وجود دارد که در طول زمان بعد از انقلاب هر 2 گروه انحرافاتی داشته که به نفع نظام نبود بلکه به آن ضرر زده است.

تسنیم: نحوه تشکیل حزب اعتدال را بیان کنید؟

دلشاد: حزب اعتدال مرکب از افرادی است که در چپ و راست بوده‌اند و مشی آن‌ها اعتدال است. در ستاد مرکزی آقای روحانی همه افراد از  اصلاح‌طلبان، اعتدال‌گرایان و اصول‌گرایان معتدل هستند. اما ستاد حزب اعتدال فقط اعتدال‌گرایان هستند و با هم در انتخابات همسو هستیم.

اگر اعتدالیون در حکومت باشند ضمن رعایت اصول نظام و انقلاب، خود را موظف به اطاعت از فرمان امام و رهبری می‌دانند و روش کار آن‌ها با چپ و راست خیلی متفاوت است و ما ترکیبی از هر 2 این احزاب هستیم.

تسنیم: نظر شما در مورد عملکرد 4 ساله دولت تدبیر و امید و آقای روحانی چیست؟

دلشاد: حزب اعتدال از عملکرد آقای روحانی دفاع می‌کند و عملکرد وی در این 4 سال نسبت به 8 سال قبل از آن خوب بوده است.

نخست باید دید آقای روحانی در ابتدای این 4 سال چه تحویل گرفته است و بعد بررسی کرد که آیا همه کارهای وی مورد تایید است یا خیر. دولت قبلی یک منشی متفاوت با دیگر منش‌های روسای‌جمهور داشت. یکی از آن‌ها منحل کردن سازمان برنامه و بودجه بود یعنی برنامه بی‌برنامه، بودجه بی‌بودجه! به همین سبب این‌ها هیچ وقت نتوانستند بودجه را در زمان خودش به مجلس تحویل دهند. این انهدام سبب شد خیلی از انحلال‌ها در سیستم پیش بیاید.

یکی دیگر ارتباطات سازمانی بود که منهدم شد یعنی اگر رئیس‌جمهور قبل از فردی خوشش می‌آمد تحویلش می‌گرفت ولی اگر یک لحظه خوشش نمی‌آمد عزلش می‌کرد که 3 شاهد وجود دارد: دکتر لنکرانی، دکتر دستجردی و آقای متکی. سیستم عزل و نصب روی اصول نبود و دیمی بود و این سیستم باید درست می‌شد.

مسئله دیگر اخلاقیات بود که به صفر رسیده بود چون هیچ حدود و صغوری برای برخوردهایش وجود نداشت. در مجلس شورای اسلامی در جلوی دوربین رسانه ملی شروع به انتقاد از رئیس مجلس و قضاییه می‌کرد.

ملت ایران با هر ملت دیگر متفاوت است. افرادی که بر سرکار می‌آیند باید در حد ملت ایران باشند و افراد کوچک ملت را تحقیر می‌کنند. در زمان دولت اصلاحات یک قطعنامه علیه ایران وجود داشت و در زمان دولت قبل به 6 قطعنامه سنگین علیه ایران رسید و تعامل آن با دنیای بیرون صفر بود.

آیا رفتن رئیس‌جمهور قبل به خارج از کشور اسلام را تبلیغ می‌کرد؟ کجا اهل بیت(ع) با عوامل خود چنین رفتاری داشتند. وی رفتارهایی با دنیا انجام داد که ملت را کوچک کرد.

تسنیم: پس براساس نظر شما همه عملکرد دولت قبل از دولت تدبیر و امید خوب نبوده است؟

دلشاد: در دولت اصلاحات برخی حرکت‌های قشنگ مانند گفتمان تمدن‌ها اتفاق افتاد. بعداز انقلاب اسلامی خیلی از تخریب‌ها علیه ما انجام شد که برنامه‌ریزی آن را صهیونیست‌ها انجام و عوامل آن انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها، فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و کشورهای خلیج فارس بودند.

اما از طرفی اینکه برخی می‌گویند دولت قبل در ایران هیچ کاری نکرده است، درست نیست و خیانت است. دولت قبل کار خوبی مانند مسکن مهر انجام داد اما بودجه این دولت نرسید که این طرح را تمام کند.

تسنیم: نظر شما در مورد پرداخت یارانه چیست؟

دلشاد: واریز یارانه سبب از دست رفتن پول‌های زیادی شد در حالی که در زمان دولت قبل پول‌های زیادی به دست دولت می‌رسید که می‌توانست سبب اشتغال شود اما به سبب پرداخت یارانه بسیاری از روستایی‌ها کار خود را رها و به شهرها آمدند. آن دولت مرکز فکر و برنامه‌ریزی را منهدم کرده بود و می‌گفت فقط "فکر من".

تسنیم: نظر شما در مورد کاندیداهای دیگر ریاست‌جمهوری چیست؟

دلشاد: آقای رئیسی انسان بسیار شریفی است و زندگی بسیار ساده و به دور از تجملات دارد اما بسیاری از افرادی که با رئیس‌جمهور سابق بوده‌اند در حال حاضر به آقای رئیسی مشاوره می‌دهند و در ستادهای وی رخنه کرده‌اند که خطر است.

تسنیم: با این تفاسیر ممکن بود که آقای رئیسی انتخاب شما برای ریاست‌جمهوری باشد؟

دلشاد: انتخاب اول من آقای رئیسی نمی‌شد به سبب اینکه سابقه امور اجرایی نداشته و صرفا در قوه‌قضاییه بوده است.

تسنیم: نظر شما در مورد وضعیت فعلی اقتصاد و بانک‌ها چیست؟

دلشاد: 3 عامل بانک‌ها، مالیات و تامین اجتماعی اقتصاد ما را فلج کرده است. سیستم بانکی ما مانند قضیه قاچاق است که از رهبری تا همه مسئولان از این قضیه ناله می‌کنند اما قاچاق همچنان ادامه دارد. 18 سازمان برای مبارزه با قاچاق داریم اما قاچاق از مرزهای رسمی با تریلی در حال انجام است. این بانکداری مانند قاچاق معضلی شده است و انگار دست رئیس‌جمهور نیست. در 8 سال گذشته قبل از دولت فعلی همه چیز داغون شده بود.  

تسنیم: به نظر شما از عملکردهای مثبت دولت فعلی چه چیزهایی را می‌توان اشاره کرد؟

دلشاد: یکی از تکیه‌گاه‌های ما نخست کشاورزها و روستاییان است. دولت قبل پول داد و آن‌ها را مانند گدا تلقی کرد اما آقای روحانی آن‌ها را در تولید گندم کمک کرد. در سال 91، 860 میلیارد تومان از کشاورزان گندم خریداری شد اما در سال 95، 14 هزار میلیارد تومان گندم خریداری شد.

در دوران آقای روحانی گرانی اجناس وجود نداشت در حالی که در دولت قبل در هفته‌ 2 بار اجناس گران می‌شد.

بیشترین مقدار وام بانکی به کشاورزان 2 برابر شد و 48 میلیارد تومان برای آبیاری نوین به کشاورزان ارائه شد، طرح بیابان‌زدایی در 1500 هکتار از اراضی اشتهارد و نظر‌آباد انجام شد. باید گفت که این دولت در ضمن آواربرداری، کار کرده است.

تسنیم: آیا از دولت آقای روحانی انتقاد دارید؟

دلشاد: یکی از ویژگی‌های بسیار مثبت ایشان این است که مطیع‌ترین رئیس‌جمهور نسبت به رهبری آقای روحانی است. اما آقای روحانی برخی اوقات زود عصبانی می‌شود. رئیس‌جمهور باید صبر بیشتری داشته باشد. انتصاب استانداران و فرمانداران در برخی جاها متناسب با دولت روحانی نیست و باید بیشتر دقت کند. باید به اعتدال‌گرایی توجه داشته باشد. من به عملکرد دولت نمره بین 16 تا 17 را می‌دهم اما در مقایسه با دولت قبل نمره 20 می‌دهم.  

تسنیم: نظر شما در مورد اشرافی‌گری در دولت فعلی چیست؟

دلشاد: اشرافیت در ایران مد شده است و به آقای روحانی مربوط نیست. برخی از اصول‌گرایان هم اشرافی هستند. در 20 سال اخیر این یک مدی شده که اشرافی باشد. فقط هر کسی که در راس دولت می‌آید یا حتی در شهرداری و شورای شهر باید اموال خود را اعلام کند. این مورد در همه دولت‌ها وجود داشته است. وزرای حزب اعتدال قبل از اینکه وزیر شوند خود درآمد خوبی داشته‌اند.

گفت‌وگو از زهره کمیجانی

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon