کمبود آب شرب ساری با انتقال آب سد شهید رجایی برطرف می‌شود

کمبود آب شرب ساری با انتقال آب سد شهید رجایی برطرف می‌شود

آب و فاضلاب شهری مازندران در واکنش به درج گزارش مردمی خبرگزاری تسنیم، معتقد است: کمبود آب شرب ساری با انتقال آب سد شهید رجایی به مرکز استان رفع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب شهری مازندران، با توجه به درج گزارشی مردمی با عنوان تداوم قطعی آب مشترکان مازندران در ماه صیام/ کانون بحران در مرکز شهر ساری، در خبرگزاری تسنیم 23 خرداد 96 به منظور تنویر افکار عمومی جوابیه ای ارسال شده است.

در این جوابیه آمده است: آب شرب شهر ساری از طریق آب‌های زیرزمینی، چاه‌ها و آب سطحی تامین می‌شود. طی سالهای اخیر به دلیل کمبود آب در این شهر، استفاده از آب‌های جمع آوری شده در پشت سد شهید رجایی با همکاری آب منطقه ای مازندران در دستور کار قرار گرفت به طوری که با تحویل‌گیری بخشی از تامین آب شهر ساری به میزان 500 لیتر در ثانیه از آب تصفیه‌خانه سلیم بهرامی( سد شهید رجایی) این مشکل تا حدودی برطرف شد.

از سویی دیگر با توجه به افزایش گرمای هوا و  افزایش میزان مصرف آب، مشترکان در برخی از مناطق با افت فشار آب مواجه می‌شوند که از طریق بالانس کردن شبکه و کاهش فشار آب در طول شب و افزایش میزان ذخیره‌سازی آب در مخازن این شهر، این مشکل برطرف شد.

در مواردی به دلیل اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در سطح شهر، با شکستگی  و یا جابجایی خطوط انتقال آب مواجه می‌شویم که در برخی از این اتفاقات قطع و یا کاهش فشار آب  اجتناب ناپذیر بوده که از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی  و شبکه‌های مجازی به  شهروندان گرامی اطلاع رسانی و در صورتی که عملیات ترمیم و یا جابجایی خطوط زمان‌بر باشد در صورت نیاز از طریق تانکر سیار اقدام به آبرسانی می‌شود.

با توجه به گزارش درج شده و عنوان قطعی آب در بلوار خزر، خیابان مدرس تا خیابان ساعت، کارکنان امور آبفای شهری ساری بر اساس وظیفه محوله خود و به منظور بررسی و رفع کمبود آب به این مناطق اعزام  شدند.

برای حصول اطمینان از دلیل این مشکل  و رفع آن،  ساکنان این خیابان‌ها ضمن تماس با شماره ارتباط مردمی (33214680) و یا امور آبفای شهری ساری به شماره 33366404 نشانی دقیق محل را به همکاران ما اطلاع تا کارشناسان برای رفع این مشکل در کمترین زمان ممکن اقدام کنند.

درباره کیفیت آب شرب شهر ساری باید اذعان کرد: آب آشامیدنی سالم به آبی می‌گویند که عاری از هرگونه مواد مضر اعم از عوامل میکروبی و شیمیایی که سلامت آحاد مردم جامه را تهدید می‌کند، باشد.

از سویی دیگر آب آشامیدنی شهروندان ساروی از منابع آب زیرزمینی مطمئن تامین می‌شود که جنبه‌های کیفی آن شامل کیفیت میکروبی، شیمیایی، فیزیکی، ریزآلاینده‌های آلی و معدنی، مطابق استانداردهای بین المللی و کشوری (WHO) و استاندارد 1053 ارزیابی می‌شود.

بر اساس دستورالعمل‌های کنترل کیفیت آب، تمامی آزمون‌های مرتبط با سلامت آب توسط آزمایشگاه مرجع این شرکت انجام و نتایج آن در  اختیار دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عنوان متولی امر سلامت جامعه قرار می‌گیرد  که هرگونه عدم انطباق مشخص شده در فرآیند ارائه آزمون‌های کیفی به صورت جدی و در کوتاه ترین زمان بررسی می‌شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon